Vänta nu

Stopp och stanna.
Har man inget att videoblogga om ska man inte videoblogga. Varför vill man lägga ut ett "ehm... hihi... asså..." på en blogg för allmän beskådning? Åh. Jag blir så trött. Ibland förstår jag inte Sveriges cyberspacekändisar.
Jag förstår ju VARFÖR man vill videoblogga, det kan ju vara lite kul (jag peronligen skulle väl bara skämma ut mig men det behöver vi ju inte ta nu eller hur?) att visa sin peronlighet och låta alla ens miljoner läsare höra ens röst. Men då kan man väl prata om något viktigt eller intressant eller roligt. Folk tror att det är en improvisationsövning. Det är det inte. Sluta improvisera, skriv ett manus och skaffa ett kamerastativ. Och sätt dig för fan på ett lämpligt ställe.

För övrigt letar jag efter alla rabattgrejs från la redoute som jag kan uppbringa. Jojo, jag har löst mysteriet. Det var tydligen bara de svarta kängorna det var rabatt på, men bilden visade de bruna. Smart marknadsföring?
Men jag kommer vinna, på ett eller annat sätt.
De ska inte tro nåt.
#!&%¤!!!?

Jag lackar sönder.
Jag försöker beställa lite skor.
La redoute-sidan laggar.

För det första vill den inte låta mor logga in, TYDLIGEN kan hon inte sitt eget personnummer enligt den dumma sidan. (Alltså, ursäkta? HUR kan sidan vara så dum i hela huvudet att den tror att mamma inte kan sitt eget personnummer?) Hon försökte på alla sätt man kan skriva sitt jävla personnummer men nej, icke. 
FÖR DET ANDRA så ändras priset på varan när man väljer storlek. EXSQUEESE MOI PORQUE?! Åhhhhhhhhh.

Men om det är så de vill ha det kan jag ju frysa ihjäl mina fötter, eller hur.
Nu vill jag ha kaffe.

RSS 2.0