glömde det viktigaste

4

WHIT

Idag har jag varit på fina ikea. Blockljus, himalayamix-blomma, hängare. Jag gillar det stark. Livet blir lite bättre efter ett ikeabesök, och helt plötligt får mina juveler vad de förtjänar. En egen hängare (nästan).
Nu har vi kommit hem och jag ska väl försöka plocka iordning på alla grejer. Hm, sen vill jag egentligen åka till stan men jag tror fan inte jag hinner idag alltså.
MEN LOV! Underbara tid på året, kom precis perfekt.

PLANEN:
söndag - chilla.
måndag - träffa annapanna och ha BLÄ-reunion, åh.
tisdag - rida i ubby. erika har hästar. jag är lite rädd. men SÅ taggad!
onsdag - baka. och mentalt förbereda mig för...
torsdag - FÖDELSEDAG!
fredag - UTGÅNG!

Helgen där efter är lite obestämt än så länge. Kanske är det lika bra. Hoho.
Annars sitter jag mest och letar insperation till VAD jag ska ha på mig på fredag. Helst vill man ju ha något nytt till ära av min första utgång, men vad vet jag lite halvt.

Jag kanske ska spela in lite musik ikväll.
Jo, det ska jag nog.

Flöde

Jahapp.
En dag närmare lovet. Jag städar mitt rum och pillar med lite grejer man kan göra ringar av och sånt som man inte borde göra när man ska plugga. Känns som att jag gärna skulle vinna 300 miljoner på lotto nu. Jag har skrivit upp i min almanacka att Desperate housewives börjar på tisdag. Kommer framåt med tatueringsplaner. Börjar fundera på vad jag kommer få i födelsedagspresent. Våren kommer för det var slask på vägen och droppade från taken idag. Tvätta skulle vara lägligt. Pink inspirerar mig.

7

Efter en kopp kaffe

NU har jag gjort klart mina anteckningar inför morgondagen.
Kanske kolla lite på Förhäxad och sen sova?
Kanske spela lite musik och sen sova?
Kanske drömma en stund och sen sova?


Listen to a song you love and learn to love the song you listen to.

Go onsdag go

Tjohej nu ska jag laga mat, fläskfile och kyckling med tillbehör. Idag ska jag äta massor är planen. Ikväll blir det definitivt varma mackor med tre kilo grillkryddad ost, YUM! Sen ska jag försöka välja ett ämne att skriva uppsats om i historian, läsa på samhällskunskapen och sjunga mina låtar jag har tills på tisdag. Juste, nästa tisdag menar jag, det är ju för sjutton gubbar lov på tisdag. Och det är redan torsdag i min hjärna.

Något i mig börjar klia när man pratar om tatueringar också, jag ska verkligen tatuera mig i år men VAD ska jag BÖRJA med? Herregud. Mina i-landsproblem växer. Klippa mig ska jag göra också, men hur och var och när? Kanske att man ska färga håret lite coolt. Jag känner att det skulle vara kul att göra något man måste fixa med, för jag är ju lite fixig av mig. Så.

Idag kändes det nästan som att det var vår, särskilt när jag gick med pia mot bussen och sen när jag gick över bron vid roslags näsby. Jag hade mina gröna frankrikeglasögon på mig. Då var det vår. 

8


leva livet nu ska jag plugga samhäll

Jo, jag vill blogga.
Nu har jag suttit och sugit på den här karamellen i flera dagar, och ja. Jag har kommit fram till att det kan vara ganska trevligt tidsfördriv och något sorts ventilationssystem jag kan använda vid behov. Jamen visst.

Så. About stuff.
Jag funderar på att skaffa ett nytt mobiltelefonsabonnemang. Dock vet jag inte ritkigt vad jag vill ha än. Q-kompis känns ju ganska nice, men då skulle det ju vara kul att ta en så man kan ha trådlöst internet på mobilen OCH en ny mobil. Proquedi varför är jag inte rik?
Sen ska jag tydligen göra någon liten samhällskunskapsläxa idag. Oh right.

Annars fyller jag arton om en vecka, ska vara med i treornas uppsättning Jekyll&Hyde och börjar bli lite förskyld. Mycket förskyld men samtidigt mycket glad kille med andra ord.

Blåkoppa. Vårat vokabulär växer, fantastiss hoho.

(SKREVS IGÅR, PUBLICERADES IDAG. WOW)

RSS 2.0