trettio/åtta/tvåtusenelva

Fick en fin ring av syster idag.
Kokar pasta och köttbullar.
Ska vända tiden rätt igen.


tjugonio/åtta/tvåtusenelva #2

Note to self:

Trots att man inte ska upp och gå på Oscarsgalan eller springa ner till en buss är det helt ok att gå upp när klockan ringer. Särskilt om man har massa flygande planer som behöver de där timmarna man just sov bort.

tjugonio/åtta/tvåtusenelvaNote to self:
1. Sluta somna på bussen med Iphone/plånbok/solglasögon i handen. Det slutar alltid med att de dandrar i golvet.
2. Ät upp alla popcorn innan du borstar tänderna.
3. Skaffa klädstång. Klädberg är så inne att det är ute.
4. Gå och lägg dig.

tjugoåtta/åtta/tvåtusenelva

Fick ett par fantastiskt fina glasögon av två fantastiskt fina tjejer idag som har varit på Marella i två veckor. Åh va jag tycker om er. När åker vi till Kina?

tjugoåtta/åtta/tvåtusenelva

Har märkt att någon har slutat följa mig på Bloglovin.
Då är det fan illa.


tjugosju/åtta/tvåtusenelva


(stockholm syndrome and misery)

Köpte en jacka på Röda Korset i Norrland för 50kr. KapeT. Hej hopp.

tjugofem/åtta/tvåtusenelva

Ikväll bah dansar jag på SPYAN till Grece Kelly Syndrom och MILK COLLECTIVE. Kom dit och dansa med mig och mina vänner! P TO THE ARTY BABY!

(för dig)

Sensommar
Kanske det finns hopp ändå?
Hon greppade hans hjärta med sitt leende
Och sade ömt i hans drömmar

"Du är något alldeles speciellt du."

Han, djup som havet och svårast i världen
Han som aldrig släpper in någon
Han som är så modig
Han som är så rädd
Han som vill så mycket att inget blir gjort
Och han som älskar alla och ingen
Önskade när han vaknat
För första gången
Att han sagt det först

NORRLAND 3#
NORRLAND 2#
NORRLAND 1#


tjugotvå/åtta/tvåtusenelva

Hemma igen.
Har haft det fett.
Bildbomb kommer inom kort.

Imorrn blir det tillbaka till att söka jobb.
Love my life.

(packing up my stuff and leaving for north of sweden for a while. see yah later!)


femton/åtta/tvåtusenelva

Skriver ut mina CVn och drar till stan ett tag. Har lånat systers kamera så det kommer vara himla mycket fina bilder här när jag kommer hem från Norrland. Kommer säkert komma in massa bilder ikväll också. Dagen har börjat fint med frukost med Malin och Mama. Ska duscha innan jag drar också, man kan ju inte se ut hursomhelst, även fast vädret säger att det är helt onödigt att försöka fixa håret. Trotsa vädermakterna! Det är aldrig en waste att vara snygg.

(!)

Blackbook writing. Pissing off. Listening to Robyn. Something to relay on.

fjorton/åtta/tvåtusenelva

Igår var det jobb och 50-årsfest. Jag hittade på egen text till låten jag sjöng på festen, men det blev bra ändå. Hursomhelst var det fantastiskt trevligt, och jag landade i min säng runt 03:00. Planen för idag var att packa min fina blåa väska för att sen dra till Norrland imorgon, men nu har resan skjutits upp en dag så jag är bara så himla ledig idag. Ska väl tvätta lite antar jag. Kanske påbörja en packning. Men oj vad skönt att bara inte göra någonting.

Men till viktigheter! Alltså, jag vill så himla gärna åka och hälsa på Katherine i USA. Helst nu. Så om någon känner för att betala mina biljetter dit så skulle det vara fantastiskt trevligt. Tack på förhand.

(black book)

in the strobing lights
dance 'til your heart is bleeding
and when it does
have a drink and heal
then keep on dancing
laughing living

the one time you live
live it twice

elva/åtta/tvåtusenelva #2Ekerölinjen. Lite hav, lite drinkar, lite taxfree, så mycket mat att jag kan dö. Räkor i mozzarella, ge mig mer.

elva/åtta/tvåtusenelva

Nästa vecka ska jag åka till Norrland med Molly. Det kommer blir så himla bra. Jag behöver verkligen komma bort ett tag och rensa hjärnan lite. Min vecka att ladda om batteriet. Utan den skulle jag nog falla ihop. Jag har köpt en ny skrivbok också, en svart med helt blanka vita papper i. Vända blad. Nu ska jag bara hitta den perfekta pennan. Så ska jag packa inför Norrland i min blåa väska från myrorna, en riktigt reseväska. Synd att man alltid vill ha så himla mycket med sig när man åker utomlands, annars hade det nog blivit min all-time-travel-väska. Men den är perfekt för kortare tripper, som till Norrland. Vill ha en kamera som man kan filma med i HD och jag vill åka till USA. Jag vill ha en egen studio och obegränsat med tid att skriva och finnas till. Så jag ska minsann försöka fixa till det där. Det kommer nog bli bra det där. Lyssnar på Sara Bareilles nu. Hon är fin hon, och det skulle ju inte göra något om man kunde spela piano som henne.

Idag ska jag som sagt åka till Finland en sväng med Ekerölinjen. Jag, familjen och alla tanter och farbröder. Det kommer bli great. Och deras salladsbord. Lord have mercy, det är att rekommendera.

elva/åtta/tvåtusenelvaVisningen Cheap Monday. Efter att bussen åkt fel kom vi tillslut fram. Allt var sjukt snyggt. Massa färger och NOTERA skorna med de blåa sulorna. Fett!Tur att det finns lampor utanför visningstälten så man kan roa sig med sin iphonekamera medan man väntar på en Carin Wester-visning.Väl inne fick vi platser så att vi till och med såg visningen. Hur grymt som helst! Inne i tältet hade inte min kamera lika bra fotograferingsmöjligheter dock. Men det var också fantastiskt fint. Om ni vill se mer bilder kan ni ju alltid ramla in på min fashionweekincrime - Felicia Eriksson. Peace out, imorrn blir det snabbvisit i Finland. WOOPA.

nio/åtta/tvåtusenelvaDJ RIMBO INNAN VISNING fASHION12!!!! WOOP WOOP

Ikväll blir det vernissage på F12 och imorgon blir det visning med Cheap Monday och Carin Wester. Så jävla nice helt enkelt. Woopa! Nu ska jag dricka kaffe så jag vaknar till, hörzz pepzz.


åtta/åtta/tvåtusenelva

Drar in på lite fashionweek snart. Woop.

(city, it's raining)


(i love the way you scream)


(A TO THE MERICA)

Den här veckan har det varit lite jobb i början, men sen har jag hängt med Katherine från USA och Alex mest hela tiden. FANTASTIC! Tyvärr har jag inga egna bilder för min syster tog sin kamera. Så jag har snott.


(i'm a prostitute. you're gonna get some)


RSS 2.0