( )

23:38, dear diary
save me from myself

and everything
open my heart

(jag saknade dig lite i hemlighet)Partyhelg. Jobbade lite också. Hursomhelst, den här veckan är Katherine från NY-Grand Island här och jag är så hype. Massa roligt den här veckan alltså och två dagars jobb. Sen har jag skapat en blogg för all min kreativitet där det inte ska vara massa fjant. Eller kanske lite fjant men mest konstnärligheter och inspiration. Kommer länka när det finns något ballt där, tills dess, stay tuned.

tjugonio/sju/tvåtusenelva

Jag har fått för mig att byta mail på mitt bloggkonto, vilket gör det mycket mer komplicerat än vad det tidigare har varit att logga in på bloggjäveln då jag ständigt skriver rättmen det är ju fel för det är gamla mailen. Hursomhelst har jag börjat läsa om Harry Potter-bokserien och den är ju för himla bra. Skönt att läsa också, var riktigt länge sen jag hade tid med det. Idag har jag annars vaknat, gått med hunden, träffat morföräldrar, varit jag-ska-göra-pass-stöd och nästan badat (ätit jordgubbar och grädde och cola på en brygga). Ikväll ska jag laga middag till min syster och imorgon ska jag jobba. Måste hinna fota lite också, min syster planerar på att sno kameran när de ska till norrland. Så himla dåligt. Ska försöka få henne att glömma bort det. Hehehe.

Sen har jag tänkt. Varför städar man automatiskt hela tiden när ens föräldrar är borta, och när de är hemma känns det jobbigt? Plus att jag vet vad jag önskar mig i flytta-hemifrån-present. Ett COOP-kort som fyller på sig självt.

tjugosju/sju/tvåtusenelva #2

okokokokokok. blev inget hål i örat. FEMHUNDRASPÄNNWHAT? vad fan. behöver fem linnen mer sånfall. kan göra hål själv. AH VA SA NI NU RÅ TATTOOSTÄLLET BAH!? pft.

tjugosju/sju/tvåtusenelva

Idag ska jag söka jobb och sätta nålar i kroppen. Ja vi får se hur det går. Kan bli farligt. Sen skulle det ju inte vara fel att hänga i solen, nu när det är 33 grader varmt och så. Men vi får väl se. Dricker kaffe nu. Kunde inte sova igår av någon anledning jag inte förstår. Jag hatar att inte kunna sova.

tjugosex/sju/tvåtusenelvaIkväll: Äta upp mina dillchips, lyssna på musik, sova.

(young love murder that is what this must be)


tjugofem/sju/tvåtusenelva

Ikväll ska jag till Molly. Till middag ska jag äta grillat kött. Idag är det regnigt och jag har köpt dillchips. Sen har jag fikat med Anna också. Woop woop.

(pass a day by bye)
tjugofyra/sju/tvåtusenelva
(my nightstand is my bitch)
tjugotvå/sju/tvåtusenelva

idag,
one tree hill
sol
kaffe
promenad
kinamat
öl
popcorn
one tree hill

bra drag, nice dag

tjugo/sju/tvåtusenelva

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN
VÄRLDENS BÄSTA VÄN
PIA TERNSTRÖMDu kan bli allt du drömmer om.

(under huden)

saltvatten
bränner i munnen som
är full av sår
från alla dina lögner
vänner du svikit och
hjärtan du krossat
över liken av vänskaper
går du med huvudet
för högt för att det ska vara trovärdigt

utan din vassa tunga
skulle du inte vara något annat
än ett skal av ensamhet

(why would I be on this planet earth, if it wasn't to do something truly magnificent)And with that I fall asleep

(i'm gonna marry the night II)


arton/sju/tvåtusenelva

Lady Gaga är min musikaliska gudinna just nu, och så bah är det. Idag har jag jobbat, räknat ner timmarna. Just nu är det knappt några möbler på mitt rum, och jag skulle egentligen behöva ändra på det. Hur som helst, jag ville bara säga att Lady Gaga är fet. Som i fett bra. I övrigt är hon rätt skinny och fashion och fuck-me. Gud vilket geni.

(i'm gonna marry the night)


sjutton/sju/tvåtusenelva

Skulle kunna tänka mig att dricka champange i en limousine nu istället för att sova.

(all fun no work. tomorrow, all work no fun)

Veckan har fyllts av party, vin, vänner och fantastiskt trevliga stunder. Imorgon blir det tillbaka till verkligenheten. Känns sådär.
(bilder från igår kväll hos allie. massa trevliga prickar och hjärtliga skratt fyllde kvällen. annat som fyllde kvällen var rosé och champange och drinkar)
femton/sju/tvåtusenelva

möblera om
innanpå, utanpå
byt stil och smak och
hårfärg och ögonfärg
kupstorlek och höjd
genom att använda andra skor
rensa ut igen
de där du trodde
du var född att leva med
som plötligt bara dog
i dina ögon och du skämdes
för deras räkning

byt stad och
kalla en främmande plats
hemma
för att åter inse
att den bästa du har
är du

fjorton/sju/tvåtusenelva

I det senaste inlägget skrev jag om hur jag och Emelia skulle träffa Alexandra som kommit hem från det stora hamburgerlandet borta i väst. Sagt och gjort. Gosh som vi saknat dig, älskade vän.
tolv/sju/tvåtusenelva

Om en halvtimme bär det iväg till storstan och pusha på lite om jobb. Jag håller alla min tummar och tår för att saker ska gå som jag vill att de ska gå. Jag har lånat systers systemkamera också, så förhoppningsvis blir det lite fräscha bilder på bloggen inom den närmsta framtiden vilket inte är fy skam. I övrigheten kommer kvällen bli helt fantastiskt, då jag och Emelia ska träffa saknade och älskade Alexandra Frandsen, som har varit och rännt ett år i USA och nu är hemma igen. Som vi har saknat dig. Välkommen hem vännen.

(say my name)


elva/sju/tvåtusenelva #2

såhär har jag sett ut hela helgen. bra drag.

elva/sju/tvåtusenelva

jag vet det känns sjukt
tonas ut
klättra upp
falla ner
kastas bort
hitta hem
dansa bort
sorger
bekymmer
tankar
på allt
du tycker
du borde fått

klättrar upp
stannar kvar
tittar ner
över stan
på alla andra
som blev kvar

åtta/sju/tvåtusenelva

Idag är jag som en liten hemmafru. Diskar, städar, vattnar, tvättar, handlar. Passa huset kommer med vissa arbetsuppgifter, tyvärr. Men tydligen är det nåt som är lite mysigt med att känna sig duktig också. Jaja.

Klippte mig igår, blev så himla himla nöjd. Sen tog jag och Therese (min frisör) varandra under armen och gick på lunch, följt av jobbsökning och kvällsbad. Toppdag! Ni ska få se bild på håret va när jag har kidnappat min systers kamera, tänkte ha den på lån. Men hon vet det inte riktigt än. Hehe.

Ikväll blir det GERMAN hos Linn. WOHO!

sex/sju/tvåtusenelva

Duscha, sen in till STHLM. Söka jobb, shoppa, fika, middag. Sen får vi se om det hinns med en liten visit på ytterligare en bjudning i la Solltune. Fet dag med andra ord.

Kom på igår att jag är lite sugen på att möblera om på mitt rum. Det är rätt spännande det där, för när jag var yngre brukade jag möblera om kanske en gång var tredje månad. Nu har jag haft samma möblering i över ett år och inte stört mig ett dugg på det, förren igår. Då insåg jag att det är dags för lite ombyte, vilket kommer te sig naturligt när jag får en ny säng. Det som behöver införskaffat i större möbelväg är:

- Golvspegel, helst trä och med fint detalarbete.
- Runt, stort soffbord i mörkt trä.
- Hallbord, smalt som är intill väggen.

Sen är det rätt så kirrat. Dock är golvspeglar inte det lättaste, så det blir ett projekt. Tänker lite Myrorna i Ropsten kanske. Känns som ett rungande ja.

På återseende.

fem/sju/tvåtusenelva

Följ min blogg med

Nu har man blogglovin' också, tydligen. Kom igen det blir kul liksom.

fyra/sju/tvåtusenelva

Igår kom jag hem från P&L. Lättnad. Det har varit helt fantastiskt roligt och banden helt galet bra, vårt camp helt grymt och resten av campingen det äckligaste jag någonsin varit och kommer vara med om. Nästa gång blir det hotell eller husvagn. Eller husbil. Ni fattar grejen liksom. Hur som helst var det verkligen värt varenda öre.

Mamma lyssnar på partymusik i köket. Ska nog joina henne när jag har skrivit lite CV och kollat lite utbildningar och sånt man ska göra. Woop woop.


RSS 2.0