tjugoett/sex/tvåtusenelva

Packar inför P&L.
Hittar inte mitt favoritlinne.
Vill dö.

tjugo/sex/tvåtusenelva

Och i samma stund som hennes röst tystnade tystnade hela hans essens. Det var som att den där glöden svalnade, ljuset som han aldrig riktigt sett såg han och lika fort försvann det igen. I och med dessa förändringar, både tystnaden och ljusskiftningen, tappade han luktsinnet denna mikrosekund och det kändes som en chock när blodet droppade ner på hans bleka kropp. Mina händer mot ditt hjärta och inget händer. Fröken Hjärtlös? Eller kan det vara så att han tappat allt vad känsel innebär och att hans händer numera är kalla som is? Var det därför han var så blek?

Allt var perfekt uppstält på bordet. Det var centimeterexakt. För att dölja kaoset. Han tog tag i duken och slet ner den och allt som stod på, ner på golvet. Vasen gick sönder, papper flög runt. Han fortsatte stöka ner, riva runt, skapa mer kaos. När skulle lugnet infinna sig? Fröken Hjärtlös? Hon tittade på honom med trasiga ögon och bad honom förstå. Jag förstår svarade han, utan att förstå någonting. Han lade sig på golvet och tittade upp i det vita taket, omgiven av de vita väggarna och möbler av stål, händer av stål, hjärta av stål. Är det mig det är fel på? frågade han Fröken Hjärtlös. Han kände hur de trasiga ögonen tittade på honom igen, nu med en falsk ärlighet, alltså en väl grundad mycket genomtänkt lögn. Ja det är dig det är fel på, svarade hon. Han låtsades som att han inte hörde och kände hur hans hjärta brast. Snälla Fröken Hjärtlös, kan ni sopa upp spillrorna från mitt brustna hjärta? Jag gör det sen vännen, sov nu. Sen gick hon. I blodet rann hjärtat ut över hela honom och färgade världen röd, kärlekens färg. Och i och med att han slöt sina ögon stängde han av tiden.


nitton/sex/tvåtusenelva #2

one tree hill
nya kläder från weekday
jobb
chips
ny dörr i vårt hus
kaffe
vänner
vin
tatueringen planerad
musik
vilja resa
vilja flytta
planera
telefonera

pretty much my life since last time
OCH juste. tog bort 700 bilder från facebook idag. det regnar.

nitton/sex/tvåtusenelva

när förruttnelsen lämnat deras kroppar och de
när jag säger dem och menar deras kistor
när jag säger kistor och menar deras själar

fast nej när jag säger själar och menar de levande de så är så mycket
vid liv leave liv att de glömmer bort att ta hand om
så bara lämnar de kvar
det som blir lämnat kvar

people always leave

sexton/sex/tvåtusenelva

Storheten med att vara ingen alls
Är att du kan bli precis vem du vill

sommarplaner

midsommar med pia i dalarna
peace and love med pia m.fl i borlänge
tatuera mig med molly i sthlm
bo med molly i norrland

däremellan, vin-parker-vänner-jobba-kläder-skapa-finnas.

längtar tills imorgon

fjorton/sex/tvåtusenelva

Hiss: Konstiga klädesplagg som man tittar på och tänker: "Nej. Asså nej nej nej. Ful". Osså bah är det snyggt på. Idag köpte jag en sån t-shirt på Weekday (som förövrigt har CPMYCKET REA SPRING DIT!). Mums.

Diss: Västar. Väldigt få människor är riktigt snygga i västar. Väldigt få.

tretton/sex/tvåtusenelva

Systemkamerabegär, igen. Om man går tillbaka sisådär ett år hade jag också ett sånt sjukt craving efter en systemkamera. It's back. Jag vill tatuera mig också. Är det någon som har koll på hur mycket en tatuering kostar på Heavenly Ink. i Åkersberga, har hört att de ska vara helt grymma? Om ni har det, säg. Den ska vara liten liten (ok, kanske inte så liten men lagom) och ja, någonstans har jag hört att priset för en mini är ca 600kr.

Vi kan gå tillsammans Molly, innan Norrland. Hur fint?

tolv/sex/tvåtusenelva #2

Imorgon, casting.
Nu, chips.

(Och viss panik över att man ska ha ett lite halvseriöst foto med sig och sina tidigare skådespelarinsatser nedskriva på något snyggt sätt. Bra att man är roddad och det. Eller?)

tolv/sex/tvåtusenelva

lovers
setting fields on fire with their passion and
touching of eachothers chests

lovers
give eachother heartache love me hit me
harder in the face

lovers
as pretenders keep a smile on joker
although it really hurts

hurting lovers
there's never a story so beautiful then
the hurting lovers

we should've just stayed the same

elva/sex/tvåtusenelva

the only way your heart will mend


is when you learn to love again

nio/sex/tvåtusenelva

alla fönster är öppna för att det är så varmt.
jag har rensat papper vid datorn, gamla räkningar bort - fina skålar med gratisbiobiljetter dit!
kaffet är uppdrucket, borde fylla på.
ska tvätta vit tvätt (spillde soya på mig själv när jag åt morgonnudlarna).
ska bädda i källaren för det är för varmt på mitt rum.

SEN ÄR DET GERMAN-NIGHT-PREMIÉRE AT DANDERYD!
kommer bli så jävla fett.

lite london
åtta/sex/tvåtusenelva

Inatt kunde jag inte riktigt sova för att det var så varmt.
Idag vaknade jag och hade ont i halsen. Hostar slem. Kul.

Men men, life goes on. Har inte fått svar på min jobbansökan vilket egentligen inte är så konstigt då jag skickade den igår men det skulle ändå vara nice liksom. Ska tvätta idag och sen iväg på studentmottagning igen, toppmysigt! Eller mottagningen ska bli toppmysigt, tvättningen känns lite sådär. Borde kanske städa lite också.

Blir lyckligast i världen om jag får studiebidrag till juli.
Blir ledsen om jag får lunginflammation.
Nästa inlägg ska vara något vettigt.

dagen

springa runt på stan som en idiot
dricka kaffe med syster
studentmottagning hos kära emelia
söka ett jobb

fett nöjd

sex/sex/tvåtusenelva

Ok, dealen. Letar jobb. Funderar skarpt på att söka en filmroll jag har sett. Undrar alldeles för ofta huruvida sett tavas (s-tavas tack så mycket) med ä eller e i olika sammanhang vilket när jag ska skriva just det ordet gör mig irriterad. Men som sagt, jag ska förmodligen söka den här filmrollen och det skulle ju vara fett men sista dagen är IDAG såklart så jag måste rappa mig lite och jag är inte ens medlem på den fula sidan. Ska bli medlem där tror jag. Skulle vara en bra grej. Men hur som haver vill jag mest säga att jag tycker det här med att bli vuxen går upp och ner i min hjärna hela tiden för tillfället. Nu ska jag dricka kaffe och sen ska jag ut och gå med min mamma en sväng och komma fram till lite bra grejer. Sen ska jag skriva ihop massa bra mail och CVn. Blir väl uppe hela natten men vem bryr sig för jag ska förmodligen inte jobba imorrn, har inte hört något från chefen i allafall. Men hon är rätt spontan så man vet ju aldrig med henne. I övrigt är det faktiskt rätt bra med mig. Om jag vore lite brunare så. Och hostade lite mindre.

Bjuder på en bild från London som jag blev kär i. Jag och Jessica.

Första dagen igår

Första dagen jag verkligen känner att det är sommar
Första dagen det här året jag ska åka motorcykel
Första dagen på det här året jag nästan klickade i medlemskap på stagepool
Första dagen jag verkligen på riktigt insåg att jag kan göra vad fan jag vill

Imorgon (eller idag snarare) ska jag ta tag i allt det här vad som kallas jobb. Jag ska fixa ett snyggt CV och skicka det till massa bra människor. Men jag ska framförallt, varje dag framöver, försöka njuta. Njuta av livet. Ha roligt. Så jag ska försöka ta mitt MCkort någon gång, nu när jag har en så fin motorcykel. Imorgon ska jag även träffa min fina syssling Molly. Och åka MC. Och göra CV. Och äta frukost hemma hos Anna. Fullproppad dag. Precis som jag gillar det. Men nu ska jag nog krypa ner under täcket.

Förresten, LONDON VAR FANTASTISKT! Tyvärr hade jag ingen kamera. Eller min mobil men den räknas inte. Så bilder kommer när de kommer på facebook. Varsegoda. Sov gott.

RSS 2.0