sextonde/november #2



Sjukt jävla bra dag man.
Packar.
Om en timme och tjugo minuter åker jag imorgon.
Goodbye SWE, hello NY.

sextonde/november



När klockan är 06:15 och man tror att det är ett skämt att man gick upp för en timme och en kvart sen. Och så var det inte det. Det liksom fortfarande natt ute. Inte helt ok.

fjortonde/november

Jag har hittat en ny serie, var beredda, skratta. Nyversionen av 90210 är fan skitbra. Eller ja, i allafall de första avsnitten på säsong ett som jag hittills sett. Jag tippar på att säsong ett och två är sådär beroendeframkallande bra och att resterande säsonger är mja. Brukar vara så med serier att de spårar ur. Hursomhelst, alla som sett reklamer om den och precis som jag trodde det skulle vara det sämsta någonsin, kolla bara. Orealistiskt, Beverly Hills, high school, för mycket drama för att man någonsin skulle vilja leva det men som ändå är smaskigt att drunkna bort i när man behöver lite sånt. 90210!

Ikväll ska jag träffa Emelia och Alexandra, vi ska göra pannkakstårta (jag kommer inte steka pannkakorna för om det är något jag inte kan så är det pannkakor). Förra gången vi gjorde det la vi grädde och grejs när pannkakorna fortfarande var varma = pannkaksgeggtårtjagvetinteriktigtvad. Idag ska det bli en sån där riktigt fin tårta. Kanske en liten bastu på det. Muhehe.

4 dagar kvar. Packlistan är fortfarande ur banan och panikattack på torsdag kommer ske. PLASTIC FANTASTIC

-

Kokar mina ringar as we speak.
Känns inte lika bra när man lägger ner dem i kokande vatten som själva tanken på att göra det kändes.

trettonde/november



5 dagar kvar till NY.
Gör packlista, går sådär, vill ha med för mycket. Vi snackar kill your darlings på en nivå som inte ens är OK.
Lyssnar sönder Price Tag, kollar videos på Youtube.
Ska göra mina silverringar silvriga igen.
DÖR TAGGDÖDEN MILJONER GÅNGER OM!

Sen är det fars dag också.
Pappa, jag älskar dig.

tolfte/november

Idag har jag varit på födelsedagsfika hemma hos Tess, sjukt trevligt! Och hennes tårta blev bra tillslut, hehe. Ikväll ska jag träffa Erika en sväng, kanske ta en drink eller bara en kopp te och chillerilla i soffan. Har upptäckt att Jessie J är sjukt jävla bra och ball och allt. Do it like a dude på repeat, lite Price tag och sex dagar kvar till NY. SEX DAGAR. Inte ens en vecka, vilket är helt sjukt.

Ska sno systers kamera till amerika också. Och tapetsera mitt rum med NYC sen.

tionde/november

Åtta små fjuttiga dagar kvar.
Det ni.

femte/november

Pappa kläckte ur sig igår att jag såg ut som en rockstjärna.
När jag var orakad och helt ofixad i håret och ett grått linne.

Kanske en look man ska börja anamma oftare? Vem vill inte se ut som en rockstar liksom?

Nu dricker jag kaffe och ikväll ska jag inte se ut som en rockstar nej nej, det skulle inte passa temat. Har lovat syster att ta med hennes kamera så hon ska få fota lite på kalaset, och förhoppningsvis blir det någon fräsch bild på min kostym. Så dagen kommer helt enkelt gå till att fixa mig inför kvällen. Fräsch dag.

Har också pratat med bästa Pia redan tre gånger sen hon kom hem från London igår kväll 21:25. Hur vi ska klara oss när jag är i USA i tre veckor? Ingen vet mannen.

13 dagar.

fjärde/november (WHATS UP BITCHES?)



Halloweenkostym klar. Kan knappt bärga mig inför att ha den imorgon alltså, så galet taggad! Ska förmodligen göra ett till linna ikväll medan inspirationsnerven glöder. Börjar planera för outfits i NY och jag har insett att jag har ett problem. Men det är ett rätt sweet problem ändå. 14 dagar kvar nu.

Så imorgon halloweenmiddag, på söndag Café Opera. Om fjorton dagar USA.
Kom igen det går bra nu.

hej

pysselstatus: almost there
nålar som är sönder: tre
antal koppar kaffe: 2
kaffefläcken: halvt bortskrapad
klädsel: flintstoneströja, strumpor, kalsonger
hår: sjukt fult
vinbox: oöppnad
övriga skador: handled fuckar ur

tredje/november

Igår hände det massa bra saker. Lite dåliga. Var på läkarstationen och blev himla besvikna på deras oproffsiga beteende. Men det är inte något att älta här, kul att läsa om.

ROLIGT!
Träffade den finaste av sysslingar på dagen, och på kvällen tog jag en halv flaska vin och åkte hela vägen bort till Ålstens Gränd och Jessicas crib för middag/vineri med bland annat Linn som flyttat till Göteborg. Skoj att träffa bönan igen! När vi kände oss färdigvinade åkte vi till ACE där Jessica och Yulia spelade och vi drack öl. Jag dansade så gott det gick på det obefintliga dansgolvet. Men det var himla trevligt och kul det med, träffade roligt folk och åkte hem tidigt.

Nu dricker jag kaffe och hoppas att imorgon blir tredje gången gillt på läkarstationen den här veckan. Och så ska jag försöka pyssla klart med mitt pyssel. Höhö.

fame



All we care about is; runway models, cadillacs and licker bottles
Give me something I wanna be, retro glamour - Hollywood yes we live for the

första/november

Alltså.
Fy fan va ont det gör att klippa. Min handled är helt skadad. Inte ok, men fy fan va värt det kommer bli i helgen när jag kommer vara sjukt snygg! Såklart måste saker börja gå emot mig nu, det är livets gång. Symaskinen som funkade nyss har bestämt sig för att ikväll är kvällen då nålar tuggas sönder och trådar trasslar ihop sig till bollar. Not dealing that shit. Så fortsättning på lilla dräkten får bli på torsdag. Eller nåt.

Hursomhelst. Sjukt hur jobbiga de är på vårdcentralen. Jag kommer dit och vet att jag ska ta en TBC-spruta, MEN idag fick jag inte göra det. Idag fick jag bara betala 150kr för ett LÄKARBESÖK?! Går in (typ 20 minuter efter utsatt tid) och doktorn berättar för mig att det kan vara bra att ta en TBC-spruta. JAG VET. DET ÄR DÄRFÖR JAG ÄR HÄR. Men tydligen ska jag behöva vänta tills imorrn. Och betala ännu mer pengar och spendera ännu mer rutten tid där. Kul. Ska nog gå och lägga mig tidigt idag. Nam nam.

Är sjukt taggad förresten.
Nämner jag det i varje inlägg?
Ja det gör jag.

pysselhörna/konstnärshak


Jag har alla mina pennor i glas eller krukor. Älskar pennan med amerika-trycket, den har jag fått av Alexandra när hon kom hem från USA. I min svarta bok brukar jag skriva med en av gel-pennorna, röd eller svart. Det blir himla snyggt med dem, kostade bara 15kr för 12st! KapeT.


Pysslet jag håller på med nu innefattar galet mycket klippande, och det tar tid = KAFFE. Älskar kaffe, och råkade spilla ut igår, som tur är inte på själva pysslet. Tyckte det blev en rätt fräsch fläck, så jag sparade den en dag extra som inspiration!


När all kreativitet tycks vara borta kan jag bara bläddra några sidor i den här New York guiden som jag har fått låna av Pias mamma. Då kommer den tillbaka. New York får mitt hjärta att glöda och min fantasi att flöda! (ÅKER TILL USA NY OM 18 DAGAR!!!) Alla gator, bilder, historian som finns om alla platser. Fantastiskt.


Nödkitet. En box vin, pysselspint, handledsskydd, en trasig klocka och en mousse. Så bah är det.

RSS 2.0