tjugotredje/juli


nittonde/juli

 
Nu har jag precis skypat med Katherine, shit va jag har saknat den där NY-bon. Var alldeles för länge sen nu och man har liksom för mycket att berätta så man mest skrattar och vet inte var man ska börja innan man avslutar. Fyra av sex ljus på min balkong har slocknat och dagliga dosen popcorn är intagen.
 
Sen till lite frågor:
1. Är det någon som har provat ladda ner testversionen till Windows 8? Ser sjukt läckert ut men jag vågar inte ladda ner den om det inte är så att jag vet om den funkar för jag har ju inte med mig några dataskivor så att jag kan installera om om det skulle skita sig. Kan någon göra det tack?
 
2. Har någon ett kick-ass jobb till mig under december-januari? Skulle vara så jävla fett sånfall.
 
Tack för ikväll.

Mackis&Jossan krubbar igen

 
Hur kul som helst att jag kommit på hur man laddar upp videos på bloggen! Räkna med att se mer av det!

Mackis&Jossan krubbar


HEMMA HOS part QUATRO


ice and fire, and a stoneheart can it shut it all out questionmark


femtonde/juli

Här sitter jag en söndagskväll som denna, balkongmys är det nya svarta på Teneriffa.
Jag har skypat med mor&far, fikat med Jossan, showat och nu har vi slut på toalettpapper och vatten så imorgon får det nog bli lite shopping på Mercadona innan jobbet.
 
Och här sitter jag och lyssnar på Imogen Heap och hittar gammal musik på datorn och blir inspirerad. Va roligt det är, hur musik från vissa delar av ens liv verkligen kan få en att minnas hur det kändes just i den stunden, i den refrängen, i det hjärtslaget. Sånt fascinerar mig. När man ser upp mot bergen här ser det nästan ut som att det brinner.
 
Något som var fantastiskt roligt var att jag blev utsedd till Månadens Medarbetare den här månaden på hotellet, och sånt gör ju att man blir så himla glad. Så nu sitter det ett foto på mig i matsalen och det var en spansk urgullig tant som sa grattis till mig igår när vi var där samtidigt. Sånt gör en bara så himla motiverad och taggad! WOHO! Då får man en fantastisk blombukett och en massage. Imorgon är den en bara vecka tills min andra hjärnhalva kommer hit. Längtar. Ihjäl. Mig. Och. Dör. Taggdöden.
 
 

rock my world into the sunlight, make this dream the best i've ever known - every second is a highlight, take me down like i'm a domino


fjortonde/juli

Idag har vi varit lediga. Nästan. Vi har haft LEAN-grundutbildning med Mimmi och den var så himla bra! Blev jätteinspirerad och det är verkligen hur grymt som helst att ha den i bagaget i framtiden och nu! Efter den var det dags att göra något vettigt med dagen, så jag och Björklund gjorde såklart ingenting utan låg vid poolen tills klockan var kvart över sex, då insåg vi att vi faktiskt ska ut och äta middag ikväll för att fira Johans födelsedag och vi faktiskt borde fixa till oss lite inför kalaset. Sagt och gjort, fixade och snygga gick vi hela gänget och käkade på resturang och nu är vi alla hemma igen. Så himla skönt att bara ligga och glida vid poolen och sen äta pizza. Ibland får man faktiskt det. Hehehe. Vill också be Moa officiellt om ursäkt för att jag lyssnar på Domino med Jessie J hela tiden hemma i lägenheten. Den går på repeat. Kan. Inte. Sluta. WOAH!
 
 
Nu är det dags förr kvälls-popcorn! GODNATT!

trettonde/juli

Man vet att man har världens bästa grannar när det står sånt här och väntar innanför dörren när man kommer hem! Som ett bevis på min tacksamhet heter min nya bebis Lauriam. Kaffe-kokarstatus = stabil.
 

HEMMA HOS part TRES


och i dimman av röken och strålkastaren och skratten och kärleken


tionde/juli #2

Idag har ungefär sett ut på följande vis:
 
- Stranden
- Milkshake i strandsängar
- Mercadona (påfyllning av kylskåp)
- Fika
- Middag
- Aussie-planer
- Film
- Popcorn
 
Mest mat och mest så himla nöjd över att ha gjort så lite.
Nu ska jag skriva.

tionde/juli

Ok, något jag verkligen hatar är den här grejen med att fin mat ska komma på gigantiska tallrikar medan maten själv är mängmässigt anpassad till en barbie-docka. Såg en bild på nätet. Blev irriterad och gick och poppade popcorn. Sån är jag.

tionde/juli

Idag ramlade jag nästan av scenen. Och det var inte det enda klanteriet. Nej en riktig klant-show hade jag, men ack så roligt! Vi skrattade och publiken skrattade. Efter lite balkongchill ropar sängen snart på mig. Imorgon blir det strand.
 
Har suttit och mördat mig med Beyonces live-inspelningar också. Hon är så jävla bra att jag dör. Jag blir bara så imponerad och trollbunden när jag ser henne, vilken jäkla kvinna hon är!
 
Juste, glömde nästan berätta att jag råkade kasta ett ägg i väggen idag också när jag skulle göra omelett. Hur man nu råkar göra det. Just one of those days you know.
 
Godnatt världen.

nionde/juli #2

Ok, diskning är det näst jobbigaste.
 
Det jobbigaste är att man måste köpa vatten på flaska. Jag har slut på vatten. Finns ju inget jobbigare än att behöva gå och släpa på 9 liter vatten från affären. Det tar faktiskt priset.

nionde/juli

En av de jobbigaste sakerna med att inte bo hemma utan att bo i Spanien är att man inte har en diskmaskin. Ok, det kanske låter lite bortskämt, men vi är faktiskt lite bortskämda vi svenskar. Diskning är liksom ett evighetsjobb, det tar aldrig slut och det behöver göras vareviga dag. Jesus. Och jag hatar att diska. Men jag försöker omvända mitt diskhat och det går sådär. Men ändå lite framåt. Det är väldigt skönt att diska när man har saker att grubbla på. Grubbel-diskning = Topp. Oftast så är jag påväg någonstans när jag ska diska. För att jag skjuter upp det till sista minuten = Inte topp.
 
Idag har jag inte alls lika mycket träningsvärk som jag hade sist jag tränade, vilket är toppbra! Kroppen börjar vänja in sig lite grann vid det här i allafall. Imorgon blir det till att fylla på kylen lite, men annars tänker jag bara slappa på Duque-stranden (på bilderna nedan, där vattnet är lite mer turkost). Precis där. Och läsa och dricka banan-milkshakes.
 
Nu ska jag ta tag i´det där igen. Disken alltså. Woop.

åttonde/juli

Vattnet är turkost, solen skiner och jag skrattar fortfarande så mycket att jag håller på att kissa på mig i princip varje dag. Herrejösses va bra vi har det här på Teneriffa.
 
Tänka sig va stolt man kan bli av en sådan sak som att träna lite va? Dagens energy-pass var lika svettigt som senast och jag älskar det! Jag ligger bokstavligen och plaskar på min matta när vi ska göra sit-ups på slutet. Men det är exakt så det ska vara. Och man är så jävla taggad och snygg när man har varit hemma en halvtimme och duschat och fixat sig lite! Till frukost blev det tonfisk-toast och youghurt. Jag har nämligen städat ur brödrosten. Jojo, inte att ligga på latsidan här inte. Så kommer man till mig kan man få rostat bröd!
 
Igår kväll fick vi fantastiskt fina blommor från Max mamma Lotta och Göran, så nu har jag en fin bukett i hallen. Man märker verkligen att små saker gör så hima stor skillnad när man har vad vi kan kalla en begränsad inredning. (LÄS: det ekar ibland när man pratar i vissa rum).
 
Häromdagen var vi och shoppade och jag köpte ingenting. Bra jobbat Marcus! Ibland är det bra att man är lite kräsen, men jag måste erkänna att jag saknar Weekday och Beyond Retro och Myrorna och HM och Topman. Och alla andra guldkorns-butiker hemma. Jag ser det dock som ett perfekt sätt att spara lite pengar. Drömde inatt om att jag köpte fler såna sjal/filt/duk/tyger som jag köpte på Kinesen för att sätta upp på väggen. De är jättefina, borde göra byxor och linnen av dem för det skulle vara ungefär hur beachigt som helst!
 
Annars har vi mest gjort det gamla vanliga sen senast - solat, badat, vandrat och partajat. Ätit och dansat och skrattat och druckit kaffe och sovit och ätit popcorn.
 
Juste, jag har förstört grejer igen, den här gången en tallrik i personalmatsalen.
Fantastiska värld.
 
 

HEMMA HOS part DOS


HEMMA HOS part UNO



 
 
 
 

andra/juli

Och en vagel på det var ju jävligt moget.

första/juli

Av någon anledning har inte mina systembilder laddats in på datorn. Så ni får tre gamla godingar från min Iphone istället. For now. Imorgon ska jag på energy-pass klockan 09.00. Untz untz!
 
 
 

RSS 2.0