you make me laugh every time

Jag säger bara wow.

tjugonionde/oktober

Fyra veckor kvar. Idag är det den 29 oktober, och den 29 november sitter jag troligtvis hemma i Sverige igen. Så himla galet. Inte för att jag blir hemma särskilt länge, men ändå. Jag har så blandade känslor. Det kommer såklart bli bäst i världen att komma hem och krama på alla, dricka glögg, äta julmat och mysa i en röd kofta på julafton. Och jag har ju så sjukt mycket tokerier att se fram emot efter års-skiftet att jag inte ens kan fatta att det är mitt liv jag snackar om när jag berättar om det. Teneriffa har levererat så jävla mycket, jag har fått vänner för livet, haft världens bästa jobb, öppnat mig för nya möjligheter och känslor och vunnit så jävla mycket. Så mycket skratt och varma hjärtan får nog inte alla uppleva på ett halvår. En riktig WOW-säsong med fantastiska människor och upplevelser. Så jävla bra har det varit.

Jag kommer sakna det så himla mycket, men nya äventyr väntar - både känslomässiga äventyr, resor till andra sidan jorden och en fantastisk svensk sommar. Kommer definitivt köpa med mig en liten Lollo hem, som jag kan krama på när jag saknar det extra mycket. 
 
 
Nu sitter jag och luktar svett efter Zumban, så det är väl dags att ta tag i en dusch.
Sen borde jag banne mig städa.

tjugofemte/oktober

As-produktiv dag. Eller, typ.
Tränat, solat och ätit och nu är det dags för eftermiddagskaffet innan jobbet. Tametusan va duktig jag har blivit! Är riktigt stolt. I veckan ser jag fram emot mer träning, solning och skypning! OCH såklart alla all-in-utgångar som är på g. Jesus. Hoppas man är redo. PLUS att jag fick höra att jag har blivit brun idag. Sjukt nice. 
 
Annars skiner solen, bilen går bra och håret är solblekt.
Bra jävla skit.
 
 
 

you make me laugh every time

"Jag har aldrig träffat någon som du"

tjugotredje/oktober

Jag har varit sjukt duktig med träningen på senaste tiden och jag har ätit massor på hotellet och haft asmycket energi.
 
Men det finns ju ändå en fantastisk ironi när man vaknar på tisdagen när man är ledig, går upp tidigt för att träna och klämmer i sig en halv pizza till frulle innan träningen. Känns ju lite som en plus-minus-noll-dag.
Plus att jag just spillde kaffe över hela bordet. 
 

you make me laugh every time

"kaboom"

och som jag saknar dig, mitt favorit-cp

 
 
 

pictures from my planet


you make me laugh every time

 
"Saker och ting händer av en anledning"

nittonde/oktober

 
Får på något sätt försöka lägga ut bilder lite pö-om-pö för att det här ska hålla. Det är så många bilder så det blir väl lite blandat bildbomber med dagens bild I guess. Men hursomhelst, idag har jag tränat ZUMBA och jävlar va bra det kändes att komma igång igen! Ska verkligen försöka hålla det här uppe nu, min nya plan är - varannan dag ZUMBA och varannan dag långpromenad längs stranden. Det känns ändå realistiskt. Typ. Jomen det gör det, för då kan jag lite välja också att om jag har varit ute t ex och inte taggar järnet på ZUMBA så tar jag bara en långpromenad istället. SKITBRA! 
 
I förrågår var det öppning på Viking, och jag fick tametusan den godaste drinken EVER, den smakade verkligen äppelpaj! En äppelpajsdrink, LÄGG AV va gott! Så jag var fantastiskt nöjd. Beställde även kyckling senare på mitt favorit-kyckling-ställe och fick in så mycket kyckling att hälften hade varit nog. Igår var det skype och jobb som gällde och jag har varit så övertaggad både igår och idag. Allt bara känns så bra, trots att jag saknar massa guldkorn. Internet är bra skit dock, det ska man inte sticka under stolen med. 
 
Snart ska jag springa till jobbet och äta lunch, och sen vara ännu mer taggad. Spara pengar i stora lass, sola, träna, njuta sönder tiden som är kvar här och längta ihjäl mig inför allt som kommer i vinter/vår är planen för de kommande sex veckorna. Sjukt jävla bra kommer det bli.

sjuttonde/oktober

 
Hey! Det har varit sjukt mycket på senaste tiden. Showschool har åkt, My har åkt, Tessan har åkt, Jenny har åkt, mamma och pappa har kommit och åkt. Jossan har åkt. Jag blev pirrig i magen och mitt i allt hoppade vi paragliding ner för ett berg på Teneriffa och nu är jag här. 
 
Veckan med mamma och pappa var hur fin som helst, mat och kaffe och strand och promenader och balkonghäng. Vi kom även iväg till Teide och åkte runt på ön, Frans var med såklart och äventyrade! Hoppas de hade det lika mysigt som jag hade det, trots att det var en massa sorgliga avsked just den här veckan. Jag tyckte i allafall att det var magiskt att få ha er här en stund!
 
Nu är det lite drygt sex veckor kvar av mitt liv här på Teneriffa. Det är ingenting verkligen och trots att man verkligen vill leva här och nu är det så himla svårt att inte blicka framåt och förbi. Vad ska hända sen, när åker vi hem och vad gör man då? I och med att jag inte kommer jobba igen förren (förhoppningsvis) nästa vinter så känns det tomt att lämna Lollo&Bernie, Grubb&Björnarna och After-Beacherna här. För jäklar vad jag älskar det. Men jag kommer tillbaka, det är jag säker på. Dock med lite nya resor i bagaget, och mer taggad än någonsin! Har såklart massa planer för när jag kommer hem, men jag ska inte droppa något här som inte är säkert. Det blir bara dumt. Så jag håller mina planer för mig själv än så länge och dricker en kopp kaffe och planerar vidare. Snart ska ni få veta.
 
 

-

Something's got a hold on me right now.
Det är därför jag är så galet dålig på att uppdatera den här sidan. Kommer snart tillbaka, när alla har åkt ifrån mig. Har så jävla mycket planer, bilder, tankar. Det kommer som sagt. Men inte just nu. Inte än. Måste få landa en liten stund till. Let's turn this world up-sida-down.
 
Wow.

tredje/oktober

Ok, ärligt talat. Imorse var jag så sjukt sur att det inte finns ord. Jag hade ställt klockan för att gå upp och vara med på ett energy-pass. Klockan ringer, Mackis är as-pigg och pepp och... Klockan är kvart över åtta? Jag ställde ju klockan på sju? Passet började ju för en halvtimme sen!?! Klockan har alltså bestämt sig för att skita i mitt 7-alarm och bara pipa på Jossans 8.15-alarm. Jag kokade. Jag kokade så mycket att jag inte kunde somna om och sen insåg jag att jag hade glömt hänga min tvätt igår och det gjorde mig inte skitmycket gladare. Dock får man ju mycket perspektiv på hur bra man har det när man tycker att en sån grej är en stor, jobbig grej. Just då ville jag hugga.
 
Men den här dagen ska minsann inte suras bort! Jag har varit och handlar och gjort sallad till mig och My och nu sitter jag med en kopp kaffe i handen. Har dock insett att det är jättejobbigt att showschool ska åka hem snart för man börjar ju liksom bli riktigt bra polare med dem nu. Så ja, det kommer suga. Men man har ju massa nya vänner med sig nu och det är alltid härligt. Och det är tur att det finns facebook.
 
Nej, om man skulle ta och diska lite och sen komma iväg! Ciao!

från arkivet


andra/oktober

Ledig dag idag. Galen kväll igår, Alltså, maskeradeN säger jag bara. Jag var zebra, behöver jag ens säga mer?  Det var helt sjukt roligt och kvällen slutade med en Marcus och en Thessan som var ihop-bundna (med snören, bokstavligt talat) med varandra och sprang som Sonic&Räven på Las Veronicas gator. Med det sagt så tog vi det rätt chill idag.
 
Snoz, mat, björn-rulle, mat, dusch, mat, film-mys.
Så jävla ledig.
 
Börjar planera inför framtiden lite och imorgon ska jag luncha med bästa My. Ska även försöka styra upp våra badrumslampor här hemma som har gått sönder allihopa. På något magiskt sätt. Paragliding nästa tisdag då även mamma och pappa kommer hit och showschool åker hem. Förhoppningsvis galen utgång på torsdag och avslutningsmiddag med dem på fredag. Det händer så himla mycket roligt nu att tiden bara kutar iväg och jag blir lite rädd men ändå så jäkla taggad för allt är så jävla jävla bra och jag vill aldrig sluta vara så glad och taggad och levande som jag är just precis nu.
 

when it's on the edge and you have no place to go, turn to youself and let it rain

När allt kommer omkring gäller det egentligen bara att följa sitt hjärta.
Oavsett om du vill byta vänner, mijö eller liv - stanna kvar eller försvinna.
Qavsett om det känns som att du kommer gå sönder på vägen eller bli hel.
 
Följer du ditt hjärta så löser sig allt det där.
För det bästa du har är du.

RSS 2.0