Pia,

Ditt skratt var exakt det jag behövde för att verkligen komma tillbaka till verkligheten. Love you baby.

Tjing

Just ätit en banan. Dansat så himla mycket inatt med Anna och Jossan. Imorgon natt flyger jag till Thailand. Magiskt.


Hey

Jag undrar om du ens själv förstår hur mycket du skakar om mig när du skrattar. Jag undrar om jag ens själv förstår faktiskt. Det är lite märkligt det där. Men fördjävla underbart. Boom bam boom.


Nästa jul

Jag har kommit på en sak jag önskar mig till nästa jul. En sån där inspelnigsmaskin. Nu lär jag ju rå-korkad, men så får det vara. En inspelnigsmaskin som jag kan spela in musik med och poddar. Det vill jag ha.


Nu

Right now its all about the countdown to paradise and the countdown to spend my days in your days.

And to wake up next to your face.


Förklaring och frågeställning

Förra inlägget skulle naturligtvis ha blivit publicerat när jag var på Teneriffa. Men lyckligtvis sket blogg.se i det och det publicerades nu istället. Yay.

För övrigt läste jag mitt horoskop idag där det stod att jag skulle undvika piskan. Kändes lite spännande. Men det är väl lika bra att undvika det om horoskopet säger så. De högre makterna är inte att leka med.


Hej igen

Exploaterandet av mitt liv fortsätter. Mobilblogga. Känns sjukt ostabilt men ändå ganska kul då det mesta som är roligt som man vill skriva om inte poppar upp när man sitter framför skärmen. Dataskärmen alltså.

Jättekonstigt att vi har städat backstage nu. Jättekonstigt att det inte står mitt namn på spegeln och jättekonstigt att det är näst sista showen idag. Kom på, på riktigt, att det faktiskt är det nu. Om fem timmar har vi en arbetsdag kvar på Teneriffa. EN. Jag tjatar på ganska mycket om samma sak i de här inläggen men det är för att det är lite svårt att greppa. Tur att jag har massa fantastiskt att se fram emot exakt från stunden jag kommer hem och ett halvår framåt. Det gör det mycket lättare.

Nu ska jag gå backstage och fixa inför sista ministars. Sista gången med L&B. Sista jävla öset. 36 timmar. Lets fucking go!


You make me feel like I'm living a teenage dream, the way you turn me on I can't sleep, lets run away and don't ever come back. My heart stops when you look at me, jus one touch and baby I believe this is real - so take a chance

14 dagar kvar.

Första dagen på år tjugohundratretton

Igår var det nyårsafton och jäklar vad trevligt vi hade det! Trerätters-middag och nyårs-fråge-lek och champange och prat och skratt till klockan 4 känns som toppbetyg. Jag är så fantastiskt nöjd, det var precis som jag ville ha det.
 
Idag har jag dock inte gjort särskilt många knop. Tittat på alldeles för många avsnitt av Gossip Girl (det är ju så spännande nu när Serena letar efter sin pappa i säsong tre!), diskat och... Lyssnat på musik? Ja ni hör ju. Men man måste ju faktiskt få ha såna dagar också, då man bara inte gör någonting alls. 
 
Jag har i allafall tänkt på två nyårslöften som jag verkligen ska ta till mig, ni som läser kanske har hört mina tankegångar gällande just det här förut men då får ni helt enkelt höra det igen.
 
1. Stanna.
Med stanna menar jag inte stå still. Med stannan menar jag att stanna upp i det fantastiska liv man lever och bara njuta av det. Allt handlar så mycket om att springa framåt, så fort man bara kan till målet och när man uppnått ett så börjar man genast springa mot nästa och så glömmer man bort lite hur roligt man har just precis här och nu och hur vackert allt är. Så jag har bestämt mig för att stanna upp mer och uppskatta var jag är exakt precis nu. Dock har jag sagt till mig själv att jag får springa fram tills 14 januari. Då ska jag börja stanna på riktigt.
 
2. Älska.
Absolut. Kärlek är ju så fantastiskt fint. Och även om jag delvis syftar på kärleksbiten, så menar jag framför allt att älska allt. Människorn i min närhet, resorna jag far iväg på, valen jag gör. Maten jag äter, skratten jag skrattar, kyssarna jag kysser. Det hör ihop lite med att stanna, men nu syftar jag nog mer direkt på njutningen i att stanna, att älska hela livet. Inte för att jag varit dålig på att älska det jag gör, men jag tror det är nyttigt att göra sig medveten om hur fantastiskt livet är. Hur fantastiska människor i ens närhet är och hur älskväd ens vardag är. Helt enkelt göra sig medveten om hur mycket man älskar och njuta i stunderna man får göra det. 
 
Det är mina två stora tankegångar kring år 2013. Jag är så sjukt taggad på vad det här året har att erbjuda, och jag har verkligen så himla mycket att se fram emot att jag tror inte det kan bli annat än helt magiskt. Jag längtar så mycket att det inte är klokt på alla roligheter som ska fylla mitt år.
 
Och storheten med att vara ingen alls är att du kan bli precis vem du vill.
Glöm inte det, vänner.

RSS 2.0