Dagen före sista dagen på året.

Idag är det dagen före nyårsafton. Imorgon är det nyårsafton och aftonen skall spenderas med fina vänner och mat och vin. Tametusan va fint det kommer bli tror jag!
 
Så idag alltså, dagen före nyårsafton, har jag ägnat åt att städa upp så att det är fint så fint när de kommer imorrn och till att bara vara med mig själv. Senare ska jag ner och handla och träna, och det är det som är planerat. Jag har haft massor av timmar för mig själv de senaste dagarna och gud va jag har behövt det, bara stanna upp och titta ut genom fönstret några minuter och reflektera. Stanna. Man glömmer så lätt av att stanna upp utan man bara springer på och undrar vad klockan är för vad ska man göra sen. Så glömmer man bort vad man gör nu. Har ni tänkt på det? Det är någonting som jag ska börja tänka på, nu när det ska bli nytt år och allt, att stanna. Låta mig själv stanna och njuta i att stå still i just det ögonblicket. Men just nu blickar jag framåt och vill att veckorna ska springa iväg så jag kan få slänga mig i din famn. Imorgon om två veckor åker jag till dig och jag bara längtar så mycket att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen när jag tänker på det. Men när jag väl är där ska jag stanna upp och njuta av varenda sekund. 
 
Andra saker jag ska tänka på 2013:
- Fortsätta att inte bita på naglarna! För jäklar vilka snygga händer jag har fått!
- Dricka mindre kaffe. Eller, rättning, mindre tristesskaffe och "det skulle vara gott med 2 koppar till"-kaffe. Hålla det hela på en realistisk nivå.
- Fortsätta träna. Det är så bra för både min kropp och själ, hur töntigt det än låter. Mer intensiv styrketräning dock.
- Inte tvätta håret för ofta. Det blir så jävla fettigt och nu när jag kör balsam-metoden så riktigt känner jag hur bra håret mår. Bra skit.
- Spara pengar till lägenhet. För jag är på så hima mycket G att flytta när jag har flängt klart att det inte är klokt. Så då vill jag kunna köpa massa fina saker. 
- Starta eget företag, rodda, fixa och planera planera planera!

tjugoåttonde/december

Jag har varit sjukt oaktiv på den här bloggen på senaste tiden. Ber så hemskt mycket om ursäkt för det. Eller, det gör jag väl egentligen inte, jag har helt enkelt inte suttit särskilt mycket framför skärmen och jag fattar verkligen inte hur man ska worka den där mobil-bloggs-appen, hur mycket jag än försöker. Det gick liksom en gång och sen bah nej. Inte riktigt ok enligt min mening, men jag och teknik har väl egentligen aldrig varit helan och halvan så att säga. 
 
Just precis nu har jag huset alldeles för mig själv över nyår. Jag har skrivit en lista över allt jag ska hinna göra innan januari stundar och tametusan det blev en del. Detaljen att januari är typ imorgon kan vi väl hoppas över? Har betalat mina räkningar nu i allafall så det var ju bra det. Punkt ett av 57 000 ungefär. 
 
Jag har börjat med något som kallas balsam-metoden också, och det är redan helt häpnadsväckande! Allvarligt talat så fattar jag inte hur jag inte har kunnat hört om det här förren nu för mitt hår mår redan så jäkla bra och är så jäkla lockigt att jag inte förstår. Annars brukar mitt hår i Sverige bli lite mer vågigt för att det inte får tillräckligt med fukt men nu jäklar är det en riktig pudel vi snackar om! Damn!
 
Har även skottat mer snö den här veckan än vad jag gjort sammanlagt i hela mitt liv. Hello sexy here I come. Man blir ju tränad i allafall. Och får pengar. Två flugor i en smäll katching! Slutat bita på naglarna har jag också gjort. Och en massa massa annat. Men det får väl komma allt eftersom. Vill ju inte att ni ska läsa ihjäl er första riktiga inlägget på hundra år.
 
18 dagar kvar.
Peace out.
 
 

hej allihop

Julafton
Kärlek
Sverige
Vänner
Nytt
Gammalt
Saknad
Längtan
Lättnad
Snö
Mat
Sara Bareilles
Piano
Städa
Skratt
Sömn
Kärlek
Vänner 
Kök
Buss
Skratt
Vin
Vänner 
Kärlek
 
Du

RSS 2.0