GIVE ME MONEY (FAME)

Idag har jag fyllt dagen med jobb, och magen med korvstroganoff. Nu ska jag äta chips och kolla på Avatar tror jag. Jag har pyjamasbyxor på mig. Det är så galet underskattat, det där med pyjamas. Mysfaktor. Egentligen är jag lite mer morgonrocksmänniska, men med kommentarerna vänner gett mig om att jag ser ut som en pimp, alternativt Hugh Hefner känns pyjamasbyxor mer som en hit för kvällen.

Imorgon ska jag på mässa med min syster. Yay!
G'night people.

EN ANNORLUNDA FREDAGSKVÄLL

Hemmakväll. Japp, så får det bli.

PINK får inleda mitt lov.
För övrigt gick inte talet åt fitthelvete. Jag fick väl godkänt, så det känns toppen. Nu kan jag fokusera på teater och att tjäna pengar. Hello.

23:08







Fem över elva, borde sova eller göra något vettigt men bloggar istället. Jag är glad och trött och lite förrvirrad för att jag är så jävla omständig hela tiden och pallar inte med att jag alltid ändrar mig. Jaja. Man kan ju inte vara allt. Just nu känner jag bara för att städa och lyssna på PINK - RAISE YOUR GLASS på volym tusen och glömma bort allt som stressar mig litegrann. Kommer nog sluta med att jag somnar på sängen om typ fem minuter istället, det är lite så jag jobbar. Imorgon är det någon halloweendag i skolan, jag kommer vara tråkig och inte klä ut mig tror jag, men jag ska vara jävligt snygg ifall det skulle te sig så att mitt tal går åt fitthelvete. Men det ska vi försöka undvika. Med det säger jag godnatt folket, jag har en vargring från grekland det har inte du nananananana. He.

*

Det var så skönt att få gråta på din axel. Jag har saknat så mycket dig vännen. Välkommen tillbaka.

RAISE YOUR GLASS IF YOU ARE WRONG IN ALL THE RIGHT WAYS

Ursäkta den asdåliga uppdateringen.

Här kommer livet. Idag har det varit en väldigt rolig dag måste jag nog ändå summera den. För större delen har jag nämligen spenderat med ingen mindre än fantastiska PÄ i stora staden S, blivit klämd i X antal tåg/tunnelbanedörrar och köpt en väldigt fin present till MYSTERYWOMAN. Alla tåg ville att vi skulle missa dem. Jag försöker leka spuerman och ska liksom pressa upp dörrarna, lättare sagt än gjort, flyger in i tåget och ja. Tjena. Vi har haft jävligt kul i allafall.

Det slutgiltiga målet var Moderna Museét, TYDLIGEN skulle vi få massa uppgifter och lalala som vi skulle göra där. Sen gick jag och Emelie en sväng på TOPMAN och HM. Nu har jag druckit vin och snackat skit och ätit fantastisk god mat.

Helgen kommer spenderas med jobb, halloweenmiddag och mässor. Förmodligen blir det ingen utgång som jag hade planerat men vad ska man göra när man får jobb liksom. Jag ska ut på wednesday nästa vecka så jag får väl köra då istället, haha. För nästa vecka är det ju ett sånt där höstlov. Hjälp vad tiden går undan. Fattar ingenting. Försöker övertala mina päron att vi ska dra till thailand eller london, their treat. Går sådär.

MINA SNYGGA HÄNGSLEN SER UT SOM SKÄRP! Hängslen är lite min nya grej. Hej då.

SHUT UP AND PUT YOUR MONEY WHERE YOUR MOUTH IS

Idag är det vitt ute, och jag gillar det faktiskt. När chocken efter det snöiga uppvaknandet hade lagt sig så fick jag bara en känsla av att sitta hemma och mysa med te och kakor och tända ljus. Eller vin och tända ljus. Eller glögg och tända ljus. Jaja.

Igår gick det förövrigt så jävla fetbra på teatern. Ojoj, feeling the success baby. Ikväll ska jag hem till farmor och äta middag, sen ska jag bara vara hemma. Gud va skönt. Väldigt väldigt väldigt skönt.


MIX OF GLITTER AND SOME ROCK N' ROLL

Nu var det en vecka och sex dagar sen jag bloggade. Det var det första blogg.se visade mig när jag loggade in. Gud va mycket det hinner hända på en vecka och sex dagar.

Jag är numera ägare till den snyggaste ringen som finns och den snyggaste mössan som finns. Köptes på rimbomarknaden, den legendariska som jag och pia gick på istället för att gå till skolan. Vi var faktiskt sjuka. Det var en väldigt fin dag det gose. Jag införskaffade två ringar till och en munk också. Och jag är så jävla glad att jag verklgen köpte ringen, och att min fina mamma köpte mössan till mig. Som sagt, väldigt fin dag, fina saker och fina människor.

Efter det har jag druckit massa vin, varit ute på massa trevligheter både i storstaden och lillstaden, gjort alldeles för lite av det jag borde göra och alldeles för mycket av det jag känner för den här sekunden. Jag har jobbat och tjänat pengar, som troligtvis kommer spenderas på nya skor och annat trevligt. Shottat en och annan shot för mycket, dansat, druckit kaffe, ätit chips, skaffat ett par jeans som inte är jeans MEN som inte har något hål i sig.

Och massa roligt.

Idag har jag spelat i vår caféteria tillsammans med andra från klassen, druckit kaffe, ätit chips, gjort tzatziki med mixen vi köpte i grekland, lyssnat på robyn och geggat i korridoren alldeles för länge. Kvar av dagen är att skruva i två lampor, bädda rent i min säng, planera massa RUT-grejer, tvätta, skriva loggbok och spela sims3.

OCH jag har köpt såna där gammeldags karameller som äldre människor alltid brukar ha, som är i en sån där liten färgglad plåtburk. Ska ha den vid datorn. Detaljer baby.

FOLLOW ME OR DIE

det är istid på mitt rum. inte ngåot jävla fjant, utan verkligen istid. man måste ha filtar på sig för att överleva. grrrrrrrrrrr på kallighet. verkligen grr.

SNRT KOMMER PÄ HITTTTTTTTT OCH GUUUU VA jAG E TÄGGÄDDDDDDD!!!!! nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

snygging

MAKE UP IN MY BED

Ja snälla kan inte hela min beställning från tele2 bli makulerad för att telenor inte vill låta mig ta med mitt nummer dit. snälla, en gång till helst.

Asbra musik fyller mina lurar i dagarna, hittade min gamla ruttna mp3 som hade massa awesomeness på sig. Ye. Det här är en morgon då jag för övrigt inte dricker kaffe, utan te. Ska bara se om min dag fungerar utan mitt morgonkaffe. Ser lite halvmörkt ut.

Kvällen ser däremot galet ljus ut, PÄ kommer hit och slaggar över natten, imorgon tar vi över Rimbo Marknad. WAAAA det kommer bli awesome, jag är så taggad.

And for the record, jag tog pengar ur min spargris igår föratt betala en påse dillchips. Hehehehehhehehehehhe. Oj.

SHOW ME YOUR TEETH

Ah tjena.
Jag har varit hemma i 1,5 timme och jag har varit galet produktiv. Jag har betalat min telefonräkning och beställt ett nytt telefonabonnemang. Så jävla grym. Mitt abonnemang jag har haft hittills som heter TELENOR suger röv, skaffa aldrig telenor om du är smart. En ny era ska börja. Den heter TELE2 och kommer ge mig 3000 fria sms i månaden. Hur grymt? Jävligt grymt. Allt detta, för bara 19kr. Palla att det flyter.

Ikväll borde jag verkligen få lite plugg gjort. Men det lär ju inte gå särskilt bra, med min nya taktik vilket innebär att inte göra någonting vettigt alls utan bara chilla runt och leva livet. Det är ju också rätt fett, men det jag BORDE göra är:

- Skriva loggbok
- Börja med engelskan
- Börja med samhällskunskapen
- Läsa böcker om teatertekink och regi

I'll get back to you with the results.

(BY THE WAY BÖRJAR DESPERATE HOUSEWIVES IKVÄLL, HUUUUUUUR NICE ÄR INTE DETTTTTT!!!!11!!!!!1!111!1!1!!1!!!!!!!!!!!1!!!!1!!!1!)

HELLO MY NAME IS FABULOUS

Today I've done alot of good stuff. I've cleaned my room, like seriously cleaned not some shitty-cleaning. Yeah, and I've visited my sister, the mean men have stolen her front door. Funny, ey? And, last but not least, I've been working. Money money money, must be funny, when you're fucking broke. No, it's not funny to be fucking broke, that's why I've been working. Now I'm tired so I'm going to sleeeeeeeeepzz. 'Night.

CHEESEBALLS UM HUM IT'S SO AWESOME!!!1111!!!!!!11!!!!11!!!!!111!1!1!!11!! He.

ROCKSTARBRACES, BITCH

NOW: Watch a movie called The Last Kiss.
LATER: Sleep.
FIRST: Check out my new, awesome braces.








I GOT ON THE BUS, YOU LOOKED AT ME I LOOKED AT YOU AGAIN AND AGAIN AND AGAIN. WHAT´S YOUR NAME?

Det var inte igår en kväll spenderades hemma med att bara äta middag, småplocka lite här och där, eventuellt basta och ta hunden på en promenad. Och äta ostbollar. Jävlar va trevligt.

Dock blev jag asförbannad imorse. Jag springer till bussen, vilket blivit en dålig vana på senaste tiden. Jag hinner i tid, väntar, ser bussen komma... Och köra förbi? Va? Skämtar du med mig? Jag antar att det kommer en extrabuss men hor-SL är ju uppenbarligen helt jävla pantade. Tack liksom. Tur var så visade det sig att jag inte missade någonting viktigt, utan bara fick 45 min extratid för tedrickande och sånt där trevligt.

Förresten kollade jag just på ett klipp, en debatt med SD. Jag ska inte kolla på sånt, det är dåligt för mitt hjärta. Jag blir så himla arg, han den där Jimmy Åkesson är ju helt dum i huvudet.

HAVE A VERY GOOD NIGHT.

RSS 2.0