tjugoåttonde/juni

1. Jag tycker det nya blogg.se är jätteförvirrande, därav bloggtorkan.

2. Jag ska ta tag i det här med hur det fungerar lite successivt, så snart är jag nog på banan igen.

3. Det här var min dag: Solat, poolat, läst Carolina Gynnings bok, ZUMBAt och nu ska jag äta lunch innan jag går till jobbet. Så himla bra dag so far!

4. Har blivit introducerat till något som kallas Kinesen, en butik som har allt du kan tänka dig (alltså: skitgrejer du inte kan leva utan) och det är himla farligt. Planerar redan mitt nästa köp. Men det är toppbilligt! Så det är bra.

Imorgon är förhoppningsvis sista dagen med värmebölja. Sen blir det normalt väder igen. TJOLAHOPP!

tjugofemte/juni

Den tjugofemte juni. Det är värmebölja på Teneriffa, vilket innebär att det ser lite molnigt ut MEN om man sätter sig på balkongen så får man tametusan så mycket färg. Det har hunnit vara midsommar och grejer, och det var hur härligt som helst med små grodorna i poolen och smörgåstårta på Viking. Vi har hängt vid poolen och jag har ätit helt galna mängder popcorn. Jag kommer snart bli ett popcorn tror jag. Och jag har hunnit göra en sak till. Jag har haft sönder min kaffekokare. Jag vet, min stora kärlek, min klippa i stormen. HUR KUNDE JAG? Så himla onödigt. Jag pajar allt vettigt och bra i vår lägenhet. Känns bra. Men som tur är ska vi till IKEA imorgon så att jag kan köpa en ny! Ja det är inte därför vi ska dit, men kombinationen är så himla passande. Och förhoppningsvis om jag får som jag vill så kommer vi cruza runt lite i Santa Cruz (hehe) också! Toppdag kommer det bli imorgon med andra ord!

Just nu sitter jag och inviger mina träningsbyxor, de är jättesköna verkligen! Dock har jag inte tränat i dem än, så vi får väl se hur de levererar. Min tanke är att kanske köra lite Zumba imorgon kväll. Vi får väl se. Alla dagar när jag tänkt träna hittills har det liksom kommit upp något annat. Himla dumt. Men jag ska kämpa imorgon alltså! Det känns verkligen som att de här träningsbyxrna kommer göra susen!

PIA HAR BOKAT BILJETT HIT! Hon kommer vara här 24-31 Juli och det kommer vara helt fantastiskt! Nu ska hon på bartenderkurs och ha det bra och sen kommer hon hit och blandar drinkar och skrattar och solar med mig! HUR BRA SOM HELST OCH JAG TAGGAR SÖNDER!

HOPPAS NI HAR DET FANTASTISKT HEMMA OCH JAG HAR FOTAT MIN LÄGENHET NU SÅ NÄSTA INLÄGG BLIR NOG ETT SÅNT DÄR ROLIGT MED BARA BILDER! UNTZ UNTZ!

tjugonde/juni

Idag börjar jag jobbet sent, så jag hade tänkt att jag skulle göra lite nytta och sen lapa massa sol. Men nej. Då ska det bli molnigt! Var finns rättvisan i det? Jag undrar verkligen. Så jag fick helt enkelt göra lite mer nytta och bädda rent och torka av byrån i mitt rum och diska och tvätta osv. Nu är det slut med nytta för idag, så jag klämde just i mig en halv påse chips och snart kommer kaffekokaren puttra och ge mig lite mumsdricka. Nam nam. Jag är mycket bättre kompis med onytta.

Hursomhelst har vi haft premiär på alla shower, Katrine har fyllt år och vi har varit lediga en dag sen vi hördes sist. I födelsedagspresent fick Katrine en kavaj som vi alla gick ihop och köpte till henne (hon har dregglat över den hur länge som helst) och tårta och sangria osv. En mycket trevlig kväll som blev natt med dans dans dans och en himla massa skratt. Jag och Jossan skulle nog behöva en liten kurs i att inte skratta vid olägliga tillfällen. Just saying. 

Igår gjorde jag nästan ingenting och det var så himla skönt. Handla mat, jag och jossan lagade mat och åt maten, drack kaffe och åt minicookies, sen fram emot kvällen kom det över lite sköningar och vi kollade på film. Och åt popcorn. Slut.

Idag smashade jag sönder vasen vi har (nu: hade) på köksbordet, ungefär det finaste vi har i vår lägenhet och jag krossar det. Bra gjort. 



sextonde/juni

Idag är det lördag vilket innebär att idag är det SUPERSTARS-show! Vilket i sin tur innebär att vi var lediga igår. Vilket var välbehövt. Så, på vår lediga dag var det personaldag som gällde! Vi startade dagen runt nio genom att ta oss ner till båten som vi skulle flyta runt på under förmiddagen. Vi såg valar och delfiner och fick en hel del sol och skratt.

Efter båten blev det lite häng vid poolen precis vid våra lägenheter och sen som avslutning hade vi en liten föreläsning i konferensen. Och så åt vi jättegod buffé-middag. Och kollade på fotboll.

Och jag har ju insett att det enda som egentligen är roligt med att kolla på fotboll är att sitta och kolla på människor som kollar på fotboll. Jag skrattar verkligen. Så sjukt kul att vissa verkligen kan bli ett med spelet och så jävla arga/glada/galna.

I torsdags hade vi LE GRAND PREMIERE of ROCK THE NIGHT-showen och det var så sjukt lyckat! Älskar den showen mest av alla. Den är bara så sjukt bra.

Nu - kaffe.

natt

Stökigt rum
Premiär imorgon
Imogen Heap
Svarta boken
Popcorn
Parfym
Tatuering
Silverdrömmar

spin me around again, leaving all our hopelessness aside


tolfte/juni

Just hemkommen från lite drinkerier på Jossans balkong tillsammans med henne, Tashina och Linda. Mycket trevligt. Dock har jag aldrig träffat så många som köper så konstiga chips som alla här på Teneriffa. Tomat/lök-smak? Inte särskilt upphetsande, nej. Vem gillar baconchips? INGEN. Jesus. Men jag ska nog lära upp dem.

Nu äter jag popcorn och ska kolla lite på GLEE faktiskt. Jag är inte ledig förren på fredag, annars hade jag nog varit ute och dansat salsa nu. Men det får bli en annan kväll. Ikväll blir det bara softish. Eller asså, vem är jag? Det är NATT nu, så efter GLEE blir det sova, haha!

Jag är för övrigt så himla glad att jag tog min otympliga festivalväska som ett av bagagen hit. För hur irriterande den än var när jag skulle frakta grejerna så är den så himla fin i ena hörnet av mitt rum. Ska försöka komma ihåg att ladda in bilderna från Theos födelsedag snart också. Imorgon blir min premiär för gröt-frukost. Jag hoppas att det var havregryn jag köpte i allafall, det stod liksom på spanska. Och ni vet den där känslan när man ser en bild och bah: "ASSÅ är det där verkligen ett havregryn?". Just den. Och man har liksom ingen att rådfråga. Men jag lever lite på gränsen som de brukar säga. Imorgon kommer utlåtandet. Woah.

11/6 #2

Jag ska börja äta gröt till frukost istället för aromat-mackor.

elfte/juni

Jag är ett tekniskt geni om jag får säga det själv. Jag har fixat facebook. Efter mycket om och men insåg jag att det var webbläsaren det var fel på. Hur det nu ens kan vara fel på den, men det var det tydligen. Så nu är jag tillbaka i Explorer-träsket från avstickare till både Firefox och GoogleCrome.

Hursomhelst var ju Yroll jätterolig. Om ni inte har sett den borde ni faktiskt se den. Särskilt om ni umgås dagligen med människor som gärna citerar ur den. Då blir den nog lite extra festlig.

Nu är det natt och då tänkte jag krydda till kvällen med lite ABBA-RELOADED-repvideo. Upphetsande, jag vet. Den korta promenaden med Theo blev lång och nu ska jag göra lite nytta innan jag somnar. Och jag längtar tills vi åker till IKEA. Och tills nästa gång jag äter jätteräkor i vitlök. Och tills jag hittar någon som har andra säsongen av GLEE på sin dator.

Over and out, godnatt världen.

tionde/juni

Bra grej med mitt internet =

Att internet fungerar prima ballerina, skype-premiär avklarad och det gick hur bra som helst!

Dålig grej med mitt internet =

FUCKING FACEBOOK FUNKAR INTE. Så radera jävla prima ballerina och släng in ett avgrunds-skrik av ilska! Om ni undrar om jag blir irriterad är svaret ja. Ja, jag blir så sjukt irriterad. Så, om ni har skrivit till mig där och jag inte har svarat än och ni bah lackar ur - trust me, jag lackar ur mer. Så jag ska försöka lösa det. Dock är jag ju inget direkt geni när det kommer till tekniska saker. Och helst vill jag kasta datorn i golvet. 

Annars är allt toppen! Idag har vi repat och ikväll ska vi se Yroll. Tydligen en fantastiskt rolig film. Nu ska man bli upplyst. Innan dess ska jag och Jossan dricka skånerost och äta kakor. Tänkte fotografera lite i min lägenhet snart så ni får se hur jag har det. Tjing!


nionde/juni

Va pinsamt det blir när man säger att man ska bli sjukt bra på att blogga och sen inte bloggar på nästan en månad. Stelt. Men nu har jag äntligen lyckats få internetuppkoppling som ger mig mer än bara halvtaskig facebook-connection! Fantastiska värld!

Så, livet på Teneriffa, vad händer? Jo, det som händer är att vi fortfarande är inne i rep-period och att vi snart ska premiär för showerna och komma igång med jobbet igen. Alltså, DE NYA SHOWERNA ÄR SÅ BRA. Får typ andnöd. Och vi har ett grymt team här nere, både de i show och alla andra - SPA och Miniland osv. Kommer nog bli en toppen-säsong!

Nu har jag just ätit äpple och nudlar. Har blivit helt besatt av äpplen här. Vet inte varför. Igår var vi ute och kalasade och idag är vi lediga och ska käka middag ute för att det är Theos födelsedag idag! Så vi ska äta på ett jättebra resturang som heter Coeur de Filet. Intresseklubben antecknar. Jag ska äta pasta med anka och tryffelsås. Inte så äckligt nej.

Nackdelen med att ha förfest hemma hos sig är att man måste diska så jävla mycket glas dagen efter. Och att man måste slänga fyra påsar sopor. Och att man måste torka av alla bord. Men det var väldigt roligt igår hursomhelst. Började som sagt hos mig och sen var det utgång och kalas!
Jag har toppgott kaffe och har nyligen hittat nudlarna, äter popcorn och har börjat följa GLEE. Juste, jag har ett spanskt nummer också som jag ska dela med mig av sen så man kan nå mig om man vill ringa och det krisar liksom. Men jag mår bra och lever och har internet och nu ska jag banne mig hålla igång den här skrivarverkstaden så ni kan hänga med mig på Teneriffa. Hoppas ni har det fint och att ni saknar mig lite i allafall. Tjingtjong!

RSS 2.0