Champagne-sangria

My, Cassie, jag och Mads från gårdagens sangria-bravader!


I'm still impressed

Idag är dagen före sista dagen på showskolan. Det har gått så himla fort och min hjärna är ett virr-varr av shower och texter. Men så jäkla kul och bra det har gått ändå! Nu sitter jag innan kvällsrepet med en kaffe och ett äpple och laddar batterierna. Supergod mat idag också. Allmän kuriosa. Och appropå supergod mat, igår var vi på Couer de Filet, asså lägg av. Vitlöksräkor i ett oljhav till förrätt med tryffelsås-ank-pasta till varmrätt. Och rödvin. Helt jävla underbar kväll. Innan det var vi på en resturang vid stranden och tog ett glas champange-sangria. Inte fy skam det heller!
 
Sen ska jag hem på lördag. Och sen får vi liksom se när jag kommer ut. Jag vill ju ut åtminstonde två gånger i sommar, men jag har börjat spåna på lite destinationsbesök. Muhehe. Kommer bli en fantastisk sommar tror jag. 
 
Men nu, dags att lyssna lite på stämmor igen. Tjing!

silver

Vad lätt livet hade varit om man hade haft ett hjärta av sten. Ett sånt där kallt hjärta som var logiskt och okomplicerat och icke-grubbligt och lätt. Nu hinner det inte riktigt med.
 
Brinna, glöda, släcka, tända,
När allt kommer omkring så spelar det egentligen ingen roll
 
Hjärtat vill ha det hjärtat vill ha

it's the most confusing feeling when you realize you want something you don't want but you still want it even if you don't

Idag, lediga.
Vakna, äta brakfrukost med My på Wiggen, gå på Grand Sur, dricka ett glas rosé mitt på dagen, dricka kaffe med glass i - Nu, vilomode.
Måste kolla på nya showen vi börjat med inför imorgon. Måste duscha. Sjukt att det bara är några dagar kvar tills jag drar hem. Riktigt sjukt. Men ikväll är det i allafall lite filmkväll med popcorn som gäller. Har för övrigt så ont i armarna att jag kunde dö.
 
Och hej igen.

just because i still see the sunshine even if you're gone, it doesn't mean i don't miss waking up next to you

Showerna går topp, gänget är super och nu ligger jag här och lyssnar på stämmor och äter chips. Ska sova snart så ajg orkar upp till morgonträningen. Mina lår är så arga på mig. Så arga. Men det får de vara. Har ju just skrytit för Jossan att jag kommer komma hem rå-deffad. Haha, en vecka liksom. Det blir nog bra det där.
 
Det är spännande vad minnen gör med en. Saker som har hänt på vissa platser och satt såna avtryck. Igår var jag tvungen att bara ta en promenad och bara titta på solnedgången och lyssna på vågorna och skriva. Skriva om alla avtryck och känslor och landa i det. Det är ju knappt jag ens landar fysiskt någonstans i världen innan jag far iväg igen. Så jag behövde verkligen det, och det var så skönt.
 
Imorgon är en ny dag med nya äventyr. Nya rep och nya stämmor. Fy fan vilket jävla guldjobb jag har. Dör dödens lyckodöd över det.

-

Efter en helt fantastisk tid hos Pia i GBG så befinner jag mig nu på mitt älskade Teneriffa. Tack min finaste för att du finns och för att vi finns och för att vi är så fucking jävla amazing. Pallar inte. Blir blödig.
 
 
Det känns lite som att komma hem när jag kommer hit, på något magiskt sätt. Jag smög in backstage och blev lite blödig, bor med bästa Empis och har träffat massa godingar som jag längtat efter. Nu är det hard work work som gäller med showerna och jag mår bara så himla bra. Är så sjukt glad att jag tackade ja till det här. Det var så himla häftig känsla när vi flög in över Teide och jag bara kände att "jävlar va jag har saknat den här ön". Vissa ställen bara sätter sig rakt i hjärtat. Och det har ju även så mycket att göra med alla fantastiska vänner jag träffat, just här.
 
Så idag har vi repat sång (jag kom ju mitt i dagen), och sen blev det middag och nu har jag gosat med Noora. Åh va man saknar hela tiden. Så himla härligt att få krama på henne och catcha upp om livet. Imorgon ska jag ösa på ett helt sjukt sätt, har så mycket att göra haha! Ska hoppa in i en dusch nu, och sen blir det att lyssna igenom lite show och eventuellt träffa My och gå igenom lite anteckningar. Sen sova. There's no buisness like showbuisness, eller hur är det man brukar säga? Over and out.

 
 

i dont know how to feel about it it's something in the way you move.

 
i wanted you to stay

Kuriosa

Har fått ont i handleden. Typisk otur. Och jag glömde min handledsstödsgrej hemma. Bra dock är att jag har fantastiska klor. Alltså slutat bita på naglarna. Jag vet att det har varit ett tidigare jävla tjat om dem i den här bloggen, men nu är de helt fantastiska! Och allt känns lite bättre med snygga händer, faktiskt.


Tåg

Nu sitter jag på tåget ner till fantastiska Pia i Göteborg! Titta på föreställning och mysa och äta dillchips i hennes säng. Nam nam nam NAM va härligt det ska bli! Har saknat henne på ett helt sjukt sätt.

På tåget finns det massa att göra. Jobba (lyssna in sig på shower), läsa Hannah Widells bok Sex and the Mammaliv som hittills verkar så himla bra! Kan bero på att jag är helt frälst i allt Hannah&Amanda gör. Hehe. Sen var vi tvugna att fylla i en blankett om SJ. Jag som aldrig brukar åka tåg kände väl att jag kanske inte var helt rätt person att svara på frågor om SJs tågservice, men vad gör man inte för samhället.

Men nu väntar fantastiska dagar i Göteborg. Och på fredag Teneriffa. Damn baby its good!


Välkomna tillbaka, gamla bekanta och nya vänner

Den artonde maj är det idag. Nu är det två dagar vi kom hem från Australien och vårt fantastiska äventyr tog slut. Vill ni läsa om det så tycker jag ni ska besöka vår blogg som ni hittar längre ner bland inläggen här i denna blogg. Hursomhelst, trots att det varit fantastiskt dessa tre månader, ett riktigt äventyr, så var det skönt att komma hem till sängen, kylskåpet, familjen och vännerna. Jag har saknat träningen riktigt mycket också så jag passade på att göra ett träningsschema en dag i Byron Bay som jag ska börja köra, dansträning. Så jäkla nice.
 
Det jag egentligen vill säga med det här inlägget är väl välkomna tillbaka, ni som hittat hit igen. Nu ska den här bloggen vakna till. Sommaren kommer börja med mini-showschool, jag ska jobba som FLY i sommar (flygande vikarie) i showteam och dricka rosévin i parker och fotografera och skriva och sjunga. Den här sommaren ska bli så jäkla bra. 
 
Och den börjar
Ett
Två
Tre
 
Nu

RSS 2.0