nittonde/september

Note to self:

Det lönar sig att vara trevlig, ta mig fan. Fortsättning följer.

Annars har jag jobbat idag och sen har jag varit på balettakademien och dansat dansat dansat. GULD. Imorgon ska jag jobba, på onsdag ska jag jobba, på fredag och på lördag. Mitt liv? Lite put on hold, men jag gör ju annat också. Tyvärr hinner man ju inte med lika mycket när man spenderar nio timmar i en butik. On the other hand, nästa måndag, alltså måndagen efter löning - då ska jag kolla på mitt bankkonto och äta chips. Nam fucking nam.

(svartvitt, kalla mig naiv)

När det ätit upp din själ
Till total oigenkännlighet
Och du vaknar upp naken i ett rum av sten
Ställ dig upp och börja om
Rensa ut städa bort fängsla dig själv
I en passion som du glömt
Ett spel som du älskar
En annan värld och nägot annat
Som ger dig mer än bara
Det absolut nödvändigaste
För du förtjänar bättre

artonde/september

Det är svårt att vara vacker

Svart som natten sveper du in

Och gör mig snöblind

sextinde/september

Landskapet förändrades och så gjorde jag, förvandlades till en av de vuxna och har aldrig kännt mig mer som ett vilset barn. Drömmar manades på men någonting under ytan bad mig att stoppa de i en låda ett tag, låt de vila växa dö va? Glöm det, jag ska tatuera mig och bli något stort, en rockstjärna i Hollywood eller varför inte New York. Sluta kalla mig dumdristig, kalla mig levande - en hjärtesak. Följ ditt hjärta tills du blir beroende av pengar och vår materialistiska värld så länge du kan. Glöm det, mitt hjärta brinner och jag vill göra allt jag kan, ska göra allt jag kan vill göra allt jag kan för att bli allt jag kan. Det jag inte kan lär jag mig genom mina misstag och växer med dem trots att det känns svårt att växa med ett nederlag, att drömma stora drömmar är ett nederlag varje dag men väx med det och en dag kanske du når handtaget som öppnar dörren till din min din min - min - fantastiska framtid. Som att lära sig gå på nytt på ben av glas tar jag första steget ut i livet och det känns fördjävligt men ändå fördjävla bra. Dra åt helvete och kyss mig ditt äckliga det vackraste jag sett fascinerad av människors dubbelmoral drar jag mig tillbaka för att vakna till en ny dag. Godnatt.

(glass jar)

Is your actions who you are or do your actions define who you'll become?

You always have a choice.

femtonde/ september

Look at the bright side baby bitch friend foe lover hater summerfling dooshbag slut honey ex no one special me.

trettonde/september

We always judge. To be the judge of our surroundings, and always be right. I can't help but start thinking about this and come to the conclusion that we judge ourselves differently from how we judge others. And if you stop to think about it, who's right? You judge based on your own rules, values and experiences - which cannot be the same rules,values and experiences as the person across the table. Is it right to be the judge of somebody else? Sometimes. Other times it might just be better to just open your ears and listen and observe something unknown. And embrace it. Because sometimes, you might just find yourself wrong.

tolfte/september

Måndag. Ny vecka nya möjligheter. Idag ska jag och Pia sätta igång och dansa igen, det kommer bli så himla roligt! Jag är taggad till tusen! Vi ska ta en F5 commercial mix-klass med Dan Gill. Så. Jävla. Taggat. Imorgon ska jag på arbetsintervju också, så det börjar flyta lite nu. Hoppas bara att det går vägen. Hehe.

Hursomhelst är vädret mest bara regningt hela tiden, vilket jag hatar och älskar på samma gång. Det är romantiskt på något sätt, men verkligheten kommer ikapp när mna måste ta hunden på promenad. Då är det bara regn. Så om en halvtimme kommer min syster hit, jag står för fikat. Sen får vi se var världen vänder. Trevlig måndag.

elfte/september

Helgen var galen.
En playboyfest, en födelsedag, ett dop och en söndag.
Check.

(ibland är man på playboy mansion)


(silver boom chackalack)


(take the judgement of your lips)
sjätte/septemberSo, tonight I've been talking to my dear friend K who lives on Grand Island.
She always makes the weirdest sounds.

If anyone wants to donate money for my trip there,
I'd be glad to send you my bank-account-number.

Please let me know.
P.S It's my life we're talking about so stop hesitate.

femte/september

Idag är det måndag igen.
Just den här måndagen hade jag bestämt mig för att gå upp tidigt, äta frukost med Erika och sen vara fantastiskt produktiv hela dagen, kvällen och natten. Del ett är avklarad, del två är på ingång. Dock klämdes det plötsligt in en fika med Alexandra som var mycket efterlängtat, därför blir det vissa förskjutningar i planeringen.

Varm dag, mjukiskläder. Hatar mjukiskläder och är lite höstsugen.
Men jag börjar känna visst driv att skriva igen, och det är ju faktiskt bra.
Typ.

fjärde/september/två

note to self:

skratta inte i sugrör.

(release me)

i keep you close with jewellry

fjärde/september

Sen sist har jag sökt jobb, varit på inflyttningsfest och smidit planer med Blondie nere på stan. Jag har spelat piano och fotograferat alldeles för lite. Annars vill jag bland annat ha en symaskin, dj:a, ha en butikskedja och ha 4 par skor/kängor jag har kollat ut. Det börjar bli höst också. Trots att det var ganska varmt idag så kan man känna att kvällarna är kalla och framför allt, stjärnklara. Himla fint det där med höst och vinter, gällande himlavalvet alltså. Jag vill stänga in mig i ett gammalt fint hus och bara skapa saker och gå vilse i mitt hjärta en stund. Ge mig bara lite tid så ordnar sig allt. Allt ordnar sig med tiden. Jag skulle behöva rensa lite i gamla papper också, slänga bort gammalt och hitta nytt. Kanske är det det som jag ska göra idag den här söndagen, bortsett från att titta på tredje HarryP-filmen och inse att den boken är så himla mycket bättre. Älskar dock delen med tidvändaren. Det är något speciellt med tiden. Det är det verkligen.

första/september

Idag ska jag raka mig, fira en födelsedag på riktigt, söka jobb på ett café och bädda min säng. Hatar att inte ha rutiner. Längtar tillbaka till skolan så himla mycket. Jag har till och med hittat en utbildning som jag funderar på. Men vi få se vad som händer. Hursomhelst, godnatt mina vackra.

RSS 2.0