WEDNESDAY

Idag har jag varit med min mor i Norrtälje. Det är så roligt att man blivit så van vid STHLM's rusher att när det är rush där tycker man att "fan va SKÖNT att det inte är så mycket folk!". Den sista juklappen införskaffades och precis när jag ska betala så går strömmen. I hela stan. ALLA affärer slocknade och vi tillsammans med många andra beslutade oss för att det var ödet som sa ÅK HEM. Jag kunde köpa juklappan i allafall, mor hade osm tur är lösa pengar på sig. Ikväll blir det julstämning och catching up med galningarna. Glögg och mys. Äntligen.

god jul önskar marcus & pia



Bild från igår. Snodd från Pias blogg. Hur jävla snygga är vi inte? Vampire Diaries, släng er i väggen.

Lugn

Det här med att göra ingenting är något man totalt underskattar när man har alldeles för mycket som man vill göra. Man hetsar runt som en idiot, dagarna flyger iväg och det är lite som ett race där man ska hinna så mycket som möjligt på så lite tid som möjligt. Man ska helt enkelt vara en övermänniska med 48h-dygn.

Nu har jag efter maten sovit middag, druckit kaffe, slökollat på dålig TV och suttit vid datorn och spelat in musik. Sånt där man aldrig hinner för att man aldrig har tid. Så jävla skönt. Så fett jävla as-skönt. Jag ska göra ingenting lite oftare tror jag. Eller, jag vill gärna tro det i allafall. Efter jul kommer jag kuta runt som vanligt igen.

hobz

Jag vann inte tävlingen. Bu. Jaja, det skadar ju aldrig att försöka liksom. Idag blev jag i princip klar med alla julklappar. Skönt. Bara pyttepyttelite kvar, men det kommer bli toppen.

Igår var jag hemma hos kära Pia, och vi var uppe hela natten och spelade in en musikvideo. Hur kan vi vara så grymma liksom? Jag vet typ inte. Men det blev verkligen sjukt bra. Muhehe. Dock kändes det som väldigt tidigt när vi var tvugna att pallra oss upp klockan halv nio för att hinna med allt. Dock, SÅ VÄRT. Imorse var det intellektuella disskutioner om världens mysterium och under som gällde. We're so deep man.

Jag älskar det här med jullov. Nu ska jag sätta upp typ tre tomtar. Tomtar är tradition och fint och gosigt men när min julpyntspåse kom fram så kände jag bara nej. Men jag måste ju sätta upp en liten här och där i allafall. Inget satsigt i år gällande tomtar. Annars ska jag städa, läsa Kat von D's bok, lyssna på musik och ikväll klär vi granen. NU SKA JAG SLÅ IN PAKET HEJ DÅ.

Jag håller tummarna och det gör du med

Här är en länk till en julklappskalender på DennisM's blogg. Jag trillade in där och tänkte att 1000kr på H&M skulle ju vara mer än nice. Så himla awesome grej att lotta ut julklappar på det där sättet. GÅ IN OCH TÄVLA DU MED!!! (Eller, gå in och tävla imorgon. Idag tävlar ju jag. Hehe).

http://dennism.se/2010/december/dennis-julklappskalender-lucka-19.html?_tmp=a1f16363bd2a68bb07f8a95d3e85ab7037ae9d2e

Jag vet inte om det blev en länk nu eller bara en adress som man får kopiera och skriva i adressfältet, men det här var det bästa mitt tekniska jag kunde komma med. Jag försöker ju i allafall.

SUNDAY

Idag har jag lämnat tillbaka en bok till Stadsbiblioteket som jag inte ens har öppnat och för det kalaset betalade jag 45kr. Känns som att det var pengar man kunde lagt på ngåot bättre än att vara senil och lat, men vad gör man. Annars har jag faktiskt varit duktig och köpt julklappar idag. Alla dessa julklappar. Men det ska bli mysigt med jul måste jag ändå säga. God mat, vara fin och träffa gammelsläkten. Oh ya.

Jag köpte en julklapp till mig själv idag också. Världens finaste tygpåse. Jag har inte fotat den så ni får fantisera om en beige typpåse med Sesame Street på. Oh ya. Sen åt jag två cheese på McD. Bara en sån grej liksom.

Trots det faktum att jag faktiskt har gått på jullov (hörde jag hallelujha?) så ska jag träffa mina fina vänner ikväll för att repa projektet. De är helt fantastiska som ställer upp för mig. Tack.

make a wish upon a star when you catch a lash



Förälskade
Satt vi på balkongen och
Berusade
Delade en flaska till och
Älskade
Varandra till sömns

LADI

Hej världen.
Igår kväll blev inte som tänkt men det var väldigt roligt trots allt. Alltid detta irritatzione, haha. Tror aldrig vi kommer kunna släppan det ordet, det är fantastiskt. Började hemma hos Jenny, från det ena Dovas till det andra till McD och sen världens fluffigaste täcke. Så grymt.

Som vanligt tappade jag bort mina örhängen. Jag trodde jag hade tappat mina vantar också, men de låg i jackan som tur var. Det jag inte gillar med att vara ute på vintern är att man måste ha så jävla mycket grejer med. Sjalar, halsdukar, vantar och mössor. Fast ingen mössa för mig med min fräsyr men ändå.

Idag är en sån där dag då jag dricker mitt kaffe, lyssnar på musik, städar och luffar runt. Och jag dansar till California Gurls. Hör jag den kan jag liksom inte göra annat.

Godmorning snowflake



Nudlar och kaffe på morgonen sviker mig aldrig, det är den bästa starten på dagen.
För övrigt är det väldigt roligt när man ser lite kommentarer ploppa upp här och där, sluta inte med det tycker jag.

Jag går upp senare och senare för var dag som går. Det i sin tur leder ju till att jag måste göra saker fortare och fortare varje morgon. Men nudlar gör att jag sparar tid, de lagar praktiskt taget sig själva. Det är ena anledningen till att jag älskar dem. Den andra är att de är så fucking jävla goda. Att små spaghettistrån från Kina eventuellt Japan eller Thailand eller whatever kan smaka så gott? Damn.

jag i ett nötskal

Jag som är mästare på att tappa saker tappade idag ännu ett örhänge, ett töjsmycke som inte ens är mitt utan min systers. Kändes sådär men jag har fått en vad man kan kalla "life-goes-on-attityd" när det gäller att tappa bort grejer då det händer rätt så frekvent. Jaja, jag hade i allafall tappat det och insåg när jag var i stan att jag borde köpa ett nytt. Sagt och gjort, jag går till punktshop och kollar på ett skitsnyggt smycke som är en tunnel med en stjärna i typ (det var jättecoolt trots att det låter jättetöntigt när man skriver det). Minsta storleken var 14 mm. Nog för att jag kan vara lite naiv men där kände jag att det är nog lite väl stort för att jag ska kunna pressa in det. Smart som jag är köper jag då istället en vanlig silvertunnel som är 8 mm tjock, vilket jag tycker verkar rätt rimligt.

Väl ute ur affären försöker jag pressa i den och det går verkligen brutalt dåligt. Jag hade uppenbarligen inte en 8mm-töjning innan utan snarare typ 5mm. Mm. Nice. Känns sådär. Hela vägen på väg till t-banan, på t-banan och på väg till bussen försöker jag förgäves få i det alldeles för stora örhänget. På bussen kommer jag på den ultimata iden - jag kan ju pressa igenom en penna med spetsen först och succesivt töja hålet, det är ju ändå 1 timmes bussfärd vi snackar om.

Efter blod, svett men dock inga tårar sitter jag tillslut med en pennjävel i örat som jag diskret försöker gömma förresten av bussen. Killen med pennan i örat. Nej tack. När jag kommit hem försöker jag ytterligare en gång få i töjningen men det går verkligen inte. Jag går upp på mitt rum och bara känner att örhänget säkert ramlade ur när jag sov och nu ligger och skrattar på min säng. Och där ligger det. Och skrattar.

Så nu sitter jag här, med ett ont öra, ett förstort helt onödigt töjsmycke och tvätt som jag helt glömde bort att jag skulle tvätta idag. Men jag deppar inte för det. Jag ska äta chips.

ONSDAG

Idag var jag enbart i skolan för att det var jullunch och man fick inte ens lite gravad lax. Tack för inget Tibble. Tur att jag hade fint sällskap som bjöd på både sång och skratt i allafall. Mina fina vänner alltså, oh så fina.

Bortsett från det har den här dagen varit riktigt fin. Efter skolan åkte jag och Pia till stan för att handla julklappar, och det var så fint så. Vi började med att fika hemma hos hennes toppenmysiga farmor för att sedan dra vidare till Urban Outfitters. Så mycket saker. Så mycket begär. PÅ SAMMA STÄLLE. Vi dog en skvätt. Det måste nog vara STHLMs bäst inredda butik. Kristallkronorna i taket gör att jag aldrig vill gå därifrån när jag väl har kommit dit.


-

Tonårskärlek är den vackraste
Tills man inser hur falsk och flyktig den är

TISDAG IGEN

Idag känner jag mig taggad, produktiv, livsglad och idérik.
Och asförkyld. Jag fattar inte hur jag lyckas med att bli förkyld. Min mor skyller på mina kavajer och mina skor med knappa sulor. Jag skyller på högre makter som vill mig illa. På fredag ska jag vara frisk däremot. Då är det saminamina waka waka med firande av SISTA HÖSTTERMINEN I GYMNASIET. Helt fucking stört.

Igår var det luciatåg för hela slanten. Från det ena till det andra. Från 60 pers till 4. Haha. Men det var fint oh så fint. Nu kan man gå på bio i vår också, bara en sån sak liksom. Jag kommer nog sakna lucia i skolan nu, bara för att man inte kommer ha det mera. Jag har inte riktigt fattat att man snart ska ut i den stora bubblan och lämna den lilla trygga bubblan man har befunnit sig i tills nu. Men det får komma senare. Ikväll blir det chips och desperata hemmafruar, som varje tisdag. Förmodligen den enda rutinen som jag verkligen heligt inte bryter i min vardag just nu.

sex bilder från förra veckan






TJENA

Vi säger ett f och ett est efter så blir allt bra.
Just nu är livet roligt och fantastiskt och galet.
Det är lite alltpåsammagång och det är drag.

Jag gillar drag.
Det är lite min grej det där med fest.

Så indiskt

Idag kom det fram på Indiska och pratade. Två tjejer jag inte känner som går på Tibble kom och sa att de tyckte jag hade himla nice stil. Såna människor är så fina.

Ni gjorde mig galet glad. Tack!

imkindabusy

Är inne i en brutalt slö period, ändå lyckas jag få väldigt mycket gjort. Eller så. Det känns bara mycket intalar jag mig ungefär 28 gånger om dagen. Det funkar faktiskt. Idag var en sån där måndag, som har blivit så himla fina de senaste veckorna. Måndagarna innebär alltså att jag kommer till skolan, har kör och sen har jag planerat att jag ska få sjuhelvetes mycket gjort med mitt projekt. Jag hänger runt med fina männikor i skolan istället. Sen när jag kommer hem vid 17-ish tar jag mig i kragen och pluggar. Så fint så fint. Kommer förmodligen sluta med att jag gör något helt annat. Men snälla, hakuna matata betyder inga bekymmer. Och det har jag faktiskt just nu.

piczzz








-

Sometimes in the middle of the night I want you to say that I'm just a little more special then everybody else. Then, when the sun rise and the morning comes, my heart will be closed yet again.

MR WEEKEND





Såhär kan jag se ut på en lördag. Ostylat hår, stickad vintage-tröja. Till det har jag ett par blåa mjukisbyxor jag sytt själv och ett par tofflor jag fått av Pia och Jenny som är fodrade med fårull, utsidan stickad med fint mönster. Hej.

femtonfemtiotvå



Redan mörkt. Kolmörkt. Det är det jag gillar minst med vintern. Mörkret.

MY DAY

Idag var planen att gå upp klockan åtta och plugga fram tills ett för att sedan träffa Erika. Planen försköts till att gå upp halv elva, äta frukost framför datorn och prata i telefon/skypea tills nu. Men var inte besvikna, nog gjorde jag ett lite halvtaskigt utkast till PAt också. Ikväll ska jag dricka Sangria och vin med Erika och Caroline, och galet vad trevligt det ska bli. Träffade Caroline igår också, det var fruktansvärt trevligt redan då. Idag är liksom del 2.



Såhär kan det se ut på mitt skrivbord. En tom kaffekopp och Katy Perry. BTW är det här min frukost-kaffemugg. Kattmuggen, som den kallas. (har inget what so ever med Kat von D att göra, utan mer att göra med att hela koppen pryds med en grå katt med svarta ränder).

GODKVÄLL FOLKET



Såhär ser min kväll ut. Underst i högen ligger samhällskunskapen (som borde ligga överst men bara för att jag inte prioriterar som man borde innebär det inte automatiskt att jag prioriterar fel). Över den ligger lite tavlor med öron som motiv i olika kreativa former. Fantastiska, men jag har faktiskt klippt ut dem ur en tidning och bara ramat in, så någon cred för konstverken kan jag ju faktiskt inte ta. Koppen fylls med glögg och kaffe om vartannat och datorn får jobba järnet. BTW är skydsplasten till Iphone det mest onödiga jag köpt i mitt liv, ramlade av efter två veckor. Bra plast. 300kr i sjön. KÖP INTE PLASTEN. Köp ett coolt skydd istället.



Nu när jag ändå håller på och bloggar kan jag ju passa på att göra reklam för dessa fabulösa diskhandskar. Den perfekta julklappen till flickvännen. Som ni ser är de gjorda för en prinsessa alternativt fashionista alternativt spårad emotjej, de passar helt enkelt alla! Diamantringen och fluffet kommer helt klart motivera kvinnan i era liv att diska mer och ge er mer tid framför TVn. Så knäck en öl och njut grabbar, och god jul.

VINTERLAND



RSS 2.0