Mobilblogg


Jag försöker verkligen blogga från mobilen men det går inte. Inte alls. Det här är alltså en ateckning på min telefon som jag på något jävla sätt ska kopiera in i ett blogginlägg. Men vi får väl se hur det går. Kommer det här upp den 23 november har jag lyckats, då får jag en klapp på axeln.

Vi pratade om något så himla intressant igår. Huruvida man kan bajsa eller inte inför sin partner? Vi hade massor av olika teser om positiva och negativa saker som kommer ur detta, för det är ju en väldigt väldigt nära närhet. Bajs liksom. Vi kom även in på att man kanske kan bajsa inför vissa kompisar och inte sin partner, eller sin partner och inte vissa kompisar. Det var så sjukt intressant och jag såklart började direkt spinna som om att jag gjorde en pod. Den hade verkligen varit perfekt. Shit va jag tjatar om pod. Men jag har verkligen snöat in.

Idag har jag klippt mig och blivit så fixad så. Det känns så bra att få komma hem och vara nysnygg! Kämpar på med brännan också men vi får väl se hur det går med det. Försöker också få någon sorts idé om hur fan jag ska få hem alla mina saker för det är så mycket. Fattar inte ens hur jag kan ha lämnat majoriteten av mina saker hemma, för HUR MYCKET SAKER HAR MAN INTE? Det är ju banne mig sjukt.

Fyra dagar kvar. Längtar ihjäl.


tjugoförsta/november

Det är inte ens en vecka kvar nu. För idag är det onsdag, och på tisdag åker jag hem. Det är så himla sjukt men nu är jag verkligen redo. Vi har avslutat internet och bank-kortet är klippt. Nu har vi sista showen kvar av allt, sen drar vi. Herregud. Känns så jäkla galet.
 
För övrigt skulle jag nog kalla det att gå över gränsen när man sitter med mobilen OCH datorn på wifi-cafe. Liksom ärligt, vad händer? Mamma verkade tycka det var en bra idé med podcasten så Erika, jag hoppas VERKLIGEN att du är redo nu! För vi måste göra det här.
 
Idag ska jag även säga att jag saknar er alla därhemma, och jag längtar tills vi ses! Det blir nog så att ju närmare man kommer desto mer saknar man, för man kan liksom ta på det, att kan snart ska få kramas och skratta och dricka kaffe. Det är i luften. Har skickat jobbmail och försöker ordna upp också. WOOOOWOOOOWOOOOOOOOOOOO lalala försökte blogg från mobilen häromdagen men det gick inte så bra, ska försöka senare också. Exponera sitt liv på nätet är liksom under process så att säga. Låter så hemst när man säger det så, men det ju banne mig sanningen. Hörs snart alla! Woopa!

sjuttonde/november

Jag hatar när man sitter med datorn i något konstigt jävla ljus så att det blir som en spegel och så man inte ser själva muspekaren utan sitter som ett jävla miffo och letar. Precis det hatar jag. Precis just nu. Sitter i skuggan på La Flaca och har vad som förmodligen är den bästa internetuppkopplingen på sex månader. Har ju stängt ner mitt internet nu så det är WiFi som gäller nu. Till det dricker jag en Café con Leche och känner att tametusan vad livet är bra ändå. Väntar på mysigaste skypen, ikväll blir det näst sista rockshowen med teamet följt av utgång. Bra jävla lördag om ni frågar mig.
 
Har ledat på stranden och lyssnat på Podcast, och jag har ju insett att jag måste jobba lite på det här med att kanske inte alltid visa att jag tycker saker är skitroligt. Där ligger jag och Malin med lurar i öronen och jag ligger och gapskrattar för mig själv. Åt poden. Dock så tänker jag nu i och med att det måste se helt fantastiskt roligt ut från andras handdukar så kan jag bjuda på den. Kanske inte är en ultimat egenskap i alla situationer dock.
 
Har förmodligen handlat sista gången på Mercadona också. Lättnaden. Fört över alla pengar till mitt svenska konto. Tagit ut så jag borde klara mig. Börjar ställa in mig på att packa ihop mitt rum (vilket inte kommer bli så lätt för HUR FAN FICK JAG HIT ALLT?!) och bara njuta ihjäl sista Teneriffa-tiden. Sen blir det andra bullar, jäklar vilken resa mitt liv ska ut på nu närmaste året. Vågar knappt tänka på hur fantastiskt det kommer att bli.

sextonde/november

Dagens plan:
 
- Stänga av internet
- Sola
- Prata med Johan
- Jobba
 
Saker kanske sker i lite annan ordning, men what the hell liksom. Stänga av internet vet jag i allafall att jag kommer göra först för vi ska gå dit nu kvart i tio. Saker som gör det så verkligt att man ska hem. Snart kommer jag!

femtonde/november

Det är fantastiskt lätt att se ut som en riktig lodar-jävel när man inte har någonting att ta på sig. Jag saknar ju min garderob så mycket att jag dör. Här om dagarna blir det mycket cykelbyxor, ruttna linnen, pannband och loderier. Och det kanske egentligen är mitt minsta problem, men jäklar vad bra jag mår av att göra mig snygg. När ämnet kom upp igår när jag lyssnade på Pod så slog det mig verkligen att jag är precis så. Jag älskar känslan av att gå upp på morgonen, duscha, föna håret, fixa håret, välja kläder och sen kolla sig i spegeln och bara känna sig så jävla snygg. Älskar det. Det blir inte mycket av det här, framförallt för att man redan duschar sjutton gånger om dagen och sen för att man vet att det inte riktigt är lönt för alla aktiviteter man gör här om dagarna håller den där snygga looken i ungefär 45 minuter. Men det är ju verkligen något jag kommer vara så lycklig över när jag kommer hem, få ha mina snygga höstkläder och komma in i mina "göra-mig-snygg-rutiner". 
 
Andra materiella saker jag känner just nu att jag saknar:
- Mina solglasögon
- Min synth
- Min säng
- Åka buss
- Blommor
 

fjortonde/november

Den här Podcasting-idé-grejen bara växer i mitt huvud. Jag måste göra en podcast och jag måste göra den nu. Så Erika, du måste vara galet beredd när jag kommer hem. Frågan är ju bara vilket ämne man ska ta upp i Poden det första avsnittet? Det är ju faktiskt ganska viktigt, eftersom att det är första som verkligen hookar. Jag har mina små planer men jag behöver ju min partner in crime för att verkligen komma fram till det perfekta. Kommer bli så sjukt bra.
 
Om någon av mina fantastiska läsare (jag vet att ni inte är sjukt många men, ni är fantastiska) har ett tips på världens bästa Pod, tveka inte att skriva en liten kommentar. 
 
Igår såg vi färdigt på "torka aldrig tårar utan handskar" och den var ju faktiskt jättebra. Det blev en hel del snack om döden och andra viktiga saker efteråt, och sånt gillar jag. Inte kanske nödvändigtvis döden, men att någonting får en att tänka och reflektera såsom den här serien faktiskt fick oss att göra. Är riktigt sugen på att läsa boken nu, han är ju en sjukt duktig författare den där Jonas Gardell.
 
Vi är snart inne i halva november och jag undrar hur det ser ut därhemma nu. Undrar om det är sådär riktigt kalla mornar, att löven ligger hårda av frost på marken och att det är sådär fint? Det kanske inte är än i och för sig. Men jag vill verkigen ha en vinter-vinter i år de få veckorna jag är hemma och springer, så om någon kunde ordna med det skulle jag vara sjukt tacksam.
 
Jag och Ellen hittade för övrigt sallad i vår kyl som har varit där sen Jossan åkte. Eller man kanske ska kalla det sallads-soppa? Hursomhelst, vi fick slänga den.

hej världen


trettonde/november

Så. Igår blev det minsann utgång. Det var riktigt lyckat och jag och Laura stod och öste på dansgolvet i EN OCH EN HALV TIMME I STRÄCK! Jäklar. Har verkligen insett att det är det bästa med att gå ut, kötta dansgolv. Inte för att jag inte var införstådd med det innan, men jäklar vad jag älskar att dansa. Särskilt när "Run the World" kommer på, herregud jag och Laura dansade järnet och det var SÅ ROLIGT!
 
Idag har varit en riktigt lugn dag. Vakna, äta, strosa runt i mysiga butiker och chill på La Flaca. Massa kaffe. Såklart, vad annars? Ikväll ska vi äta god mat och sen ska i allafall jag och Ellen kolla på sista två delarna av "Torka aldrig tårar utan handskar". Jäklar va den verkar bra, nu när jag har sett första delen. Mörk, men väldigt fin. 
 
Jag har även kommit fram till att jag och Erika ska börja med Podcast. Fy fan va mysigt det är att lyssna på Pod. Nu vill jag göra allt till ljudet av podcast. Jag bloggar till och med till podcasten as we speak. OCH jag tror vi skulle göra det riktigt bra, om nu får säga så. På kreativa fronten i övrigt har jag börjat skriva väldigt mycket igen, vilket känns sjukt bra. Inspirationen bara flödar järnet. Instagram går varmt. Snart kommer jag hem och då ska jag sätta mig och spela på min synt en hel kväll. Men bilder säger mer än tusen ord så jag slänger upp lite bilder från telefonen nu också när jag ändå är igång. 
 
Två veckor
Åtta veckor och sex dagar
Tretton veckor och tre dagar

de små sakerna kan verkligen vara de som du i slutänden inser betyder allra mest

 
 

COCKINESS

Suck my cockiness
Lick my persuasion
Eat my poison
And swallow your pride down, down

Place my wants and needs
Over your resistance
And then you come around
You come around
You come aroun

instagram is back

 
marcusmutzell, följ mig liksom. Sjukt värt!

nionde/november

Så jävla skönt var det att lägga sig vid poolen idag att jag somnade. Herregud, det var sjukt länge sen jag bara slappade där. Började läsa en ny bok också, killen som läser 5 böcker samtidigt är på g. Har sökt jobb och pratat med en massa guldkorn hemma och jag är faktiskt riktigt taggad för att komma hem nu! Kommer vara jobba och ösa med alla vänner som gäller när jag landar på svensk mark, detaljer är oklara men det känns som att det börjar forma sig något bra faktiskt. Nu sitter jag och dricker en kopp kaffe och laddar inför jobbet, är sjukt taggad och tametusan vad den där solen ger en energi känner jag nu! De resterande veckorna kommer det nog bi mycket pool och sol och träning för MacAttack, så att man kan glänsa lite när man kommer hem, hehehe.
 
Kom igång med skrivandet igår natt också. När inspirationen faller på så är det bara köra. Spelar massa gitarr också. Längtar efter min synt. Och mina kläder hemma. Är så jävla trött på allt jag hade med mig utom mitt zebralinne och min svarta kofta. Ärligt talat.
 
Jossan har en överraskning till mig också. Jag vet inte vad det är och jag är sjukt nyfiken. Något från Norge. Hmmm. Appropå Jossan och appropå Australien har vi ju lite saker vi måste kirra innan vi drar dit. Bland annat ett tält. Så om ni känner någon med ett tält som bara är i vägen - hör av er! Vi kan ta hand om det hela våren! Sen har jag faktiskt planerat att vi ska ha wifi på åtminstonde en av våra telefoner, så att vi kan ladda upp fina bilder till er. Tänker att vi ska ju ändå vara borta i tre månader. Men det borde väl gå att kirra något opretto internet på det sättet eller hur? Jag tror banne mig det.
 
2 veckor och fyra dagar kvar 
9 veckor och tre dagar kvar
14 veckor kvar
 
Sjukaste nedräkningen. Och jävlar vad jag längtar.

en kopp kaffe med dig, tack

Och att låta sig själv falla handlöst
Kasta sig ut och ändå känna sig så trygg
Byta focus från sig själv till någon annan ett slag
Och inse hur fantastisk du är

Att vara så långt bort men ändå så nära
Och längta ihjäl sig tills man är där

sjätte/november

Nu: Äta frukost tidigare än någonsin på Teneriffa.
Sen: Åka till Loro Park och titta på späckhuggare, delfiner, sjölejon och annat ballt!
 
TAGGARÅHHHHHHHHH hej

just living the dream

 
 
Ibland sjunger man Free Fallin' som Music Warm Up! Enjoy!

fjärde/november

Idag är det ledig dag och jag vaknade inte förren halv elva! Blev riktigt chockad, både jag och Ellen gick upp då och fattade inte hur vi kunde vara så trötta. Hursomhelst, igår kväll hade jag och Malin SPA-kväll, vaxning och nagelmålning stod på schemat och det var svin-kul, haha! Det bor nog en liten sadist i mig, hehe. Idag däremot är ingen spa-dag, idag skulle jag sola men det är inte riktigt stekarväder. Dock inte regn, så jag tog en lång power-promenad istället vilket var sjukt skönt! Håller även på att ladda upp ett klipp när jag sjunger men det tar ju liksom 100 år så vi får väl se hur det går med det.
 
Annars står skype på schemat och eventuellt middag ute. Vet dock inte om jag orkar med ut och käka, vi får se. Tar det lite som det kommer. Nu ska jag dricka kaffe och duscha, sen käka lite välbehövd lunch! 
 
SEE YAH LATERRRRRR

ur min iphone, hõla española


När man minst anar det kommer något fantastiskt och vänder uppochner på allt som var så självklart

There's something about you and you don't even know it
Telling you now that you got me good
There' something about you and I can't help but show it
I'm tellling you now that you got me good
 
Let me take you away
 
Rock my world inteo the sunlight
Make this dream the best I ever known
Every second is a highlight
Take me down like I'm a domino
 
And my heart start beating
And my lungs start breathing
And the voice in my head start screaming
I'm alive
 
I'd go a thousand miles
If I could just see you tonight
 


Och jag blir liksom bara helt mållös
När jag inser att du på något magiskt sätt fått alla låtar att handla om dig
 

RSS 2.0