02:25

 
It's so easy to loose

trettionde/september

Jag har glömt att tvätta. Kollat på Burlesque, lika bra som alltid. Blev sjukt inspirerad till att skriva bara av att jag råkade få upp en enda mening i huvudet. Det blir ofta så, rätt som det är så bara slår den till den där inspirationen. Har faktiskt fotat en del som jag tänkte slänga upp här någon dag snart. Nu borde jag sova.
 
I hope that you live a life that you're proud of.
If not, I hope you have the strenght to start all over again.

NU KÄNNER JAG IGEN MITT HÅR IGEN ÅH JAG ÄR SÅ LYCKLIG
Mackis&Jossan krubbar pastapesto

 

nittonde/september

 
Nyklippt. ÄNTLIGEN kan jag ha en vettig frisyr igen. Så varsågoda. Dricker kaffe och är så himla varm, men man ska inte klaga på värmen. Den är härlig. Och varm. Gick upp imorse och plockade iordning eftersom att La Familia del Björklund kommer på besök den här veckan. Visade sig att de redan hade varit här igår när jag sov, så mitt lilla försök till att ordna upp var ju helt förgäves. Jag sov så djupt igår att det inte finns ord. Kan det bero på att jag inte sov alls natten innan? Förmodligen. 
 
Har köpt en extern hårddisk och börjat ordna upp kaoset i min dator. Planerar för nästa sommar och vinter och känner att tiden bara springer iväg och längtar till allt fantastiskt som kommer fylla mitt 2013. Nu - Chickennuggets.
 
 
 
 

Mackis&Jossan krubbar kycklingsallad

 
 
Till Rebecka Lindh från Mackis&Jossan, för att du älskar våra matbloggar.

fjortonde/septemberIgår var vi lediga. Då var det galet mycket chill som gällde. Pool, pool och äta. Och handla mat. 
Och det viktigaste - JAG OCH JOSSAN HAR BOKAT AUSTRALIENBILJETTERNA NU! Kommer bli hur jävla bra som helst! Den 15 februari åker vi från slasket i Sverige till surfbrädornas hemland. Men en sak i sänder. Nu ska vi njuta klart av Teneriffa först. Sen fira mys-jul hemma.
 
Livet är så bra att jag bara inte fattar att det är sant. Ibland måste man nypa sig i armen. Det bästa är att man redan är vaken.

vissa fraser

EVERY SECOND IS A HIGHLIGHT
glöm inte det

tolfte/september

Försöker klippa i ett videoklipp från när jag sjunger lite för att kunna lägga upp det h på bloggen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tur att jag är ett tekniskt under, laddar upp det om fem min bah!
Not.

Mackis&Jossan krubbar burk-spaghetti-med-köttfärssås

 
 

lista

- Idag har vi gjort så himla mycket och absolut ingenting. Jag och Jossan har kirrat massa grejer inför att boka Australien-biljetterna och städat och diskat och sopat.
- Jossan har krossat vår ask-kopp (Välkommen till familjen Klumpig).
- Vi har käkat sallad, kyckling-sallad (för omväxlings skull).
- Tvättat har vi minsann gjort.
- Jag har skypat lite med mor och far, och Katherine.
- Jag, Jenny och Malin har varit nere vid de gröna stolarna och druckit lite kvälls-sangria. As-mysigt.
 
 
 
 
 
 
Sen finns det lite hemliga planer för framtiden. Men vi får la se vad som händer. Imorgon ska jag försöka sola lite och läsa en bok OCH lära mig hur man för över pengar mellan sina konton i olika länder. Tough life, som man brukar säga.

tolfte/september

Nu är det alltså tolfte september och jag har inte bloggat på sju och en halv evighet. Men vi har haft besök så det har varit full rulle så att säga. Bella och Thessan har varit här och det har varit två veckor fyllda med skratt och mys och härligheter! Det blir verkligen ett guldkorn i vardagen när man har besök hemifrån som kommer hit! Tack för det finaste ni. 

RSS 2.0