snart är det halloween. kan bli kul


trettioförsta/oktober

Idag sitter jag framför datorn, kollar på GG, dricker kaffe, pratar i telefon, går i solsken, städar, planerar halloweenkostym, dansar framför spegeln, dammsuger och bäddar rent. Life of the Housewife.

Idag börjar även höstlovet för de som fortfarande går i skolan. Helt plötsligt går tiden så himla fort, när man inte har loven som milstolpar i sitt liv. Ser hur som helst fram emot helgen och den här veckan en hel del. Och om en vecka är det tio dagar kvar tills jag åker. Herregud.

trettionde/oktober

GRYM JÄVLA HELG.
Fet fredag i N-TOWN med middag, vin och massa dans, följt av fet lördag med promenad genom gamla stan med Franck och Pia, cosmo-för med Jenny, middag på Mongolian med massa fint folk, snabbvisit på nya woken för shot+öl och sen Slakthuset som fan!

Som sagt. Grym jävla helg!

Idag är det 19 dagar kvar tills jag åker till Amerika.
Och nu har jag all musik jag behöver för att klara flyget.
Dör taggdöden på livet just nu.

Peace out.

fire


tjugoåttonde/oktober

Ikväll ska vi ha en liten "hej-då-kanske-för-en-stund-middag" för Bella, vin och mat och skratt förväntas och det kommer bli så himla kul!

Imorgon ska vi ha en "hej-vad-kul-att-du-är-i-sverige-middag" för Franck, vilket också förväntas bli himla himla roligt!

= BRA HELG MANNEN

livs-status

gjort idag: ikea
beroende: kaffe och änglamark ekologiska sourcream/onion-chips
klädsel: casual-nice-clogs and green bitch tee
kap: köttbullar+mos=19kr
naglar: obitna superstarhunk-naglar
kamera: 152 bilder
hundpromenader: 2

seven million dollars


tjugofemte/oktober


close up/listen up/fuck it up
passion yum


saker man glömmer bort att man harJättegröna solglasögon från Frankrike @ mycloset

tjugotredje/oktober

Taggar sönder inför en skype med Katherine ikväll, då ska vi planera massa inför min lilla gigantiska resa till Amerika. Gud i himelen, nedräkningen är liksom på 26 dagar. Vilket är ingenting.

Igår var jag på vinkväll hemma hos Malin med mycket trevligt sällskap, drack champange och åt tacos och skrattade himla mycket. Sov hos bästa Pia och idag var det frukost framför SATC och skönsång tills jag skulle till bussen och hon skulle till jobbet. Så himla fint.

Dagen fortsatte med fika hos syster, köp av hårspray och musik. Hade tänkt träna idag, men jag orkar nog inte. Kanske.

Dricker fortfarande kaffe, biter fortfarande inte på naglarna och fortfarande fastnat framför serien V. Och planerar ständigt för vilka kläder som ska få följa med till USA. Och kollar mailen 24/7.

Kom igen det går bra nu.

tjugonde/oktoberNej jag har inte blivit flygkapten eller sjöman.

JAG HAR BOKAT MINA NY-BILJETTER! Livet är tillbaka på rätt spår. Utan tvekan. Blev helt ok snygg i mitt pass också. Men jag kommer nu GARANTERAT befinna mig på den nordamerikanska kontinenten i lite mer än tre veckor från 18 november till 11 december. Så just nu är allt bara så himla bra. Så himla himla himla bra.

nittonde/november

Idag har jag gjort himla bra saker.

Som att hämta ut ett pass.
Skaffa rör till pengar jag ska växla in.
Fyllt rören med pengar.
Köpt bläck till en skrivare.
Ätit god lunch och pratat viktigheter med en god vän.

Det enda vettiga som skulle göras idag som inte blev gjort var att boka den jävla biljettjäveln. Dock är det inte mitt fel utan resebolagets då jag inte kan skriva mitt namn ordentligt vågar jag inte boka för det var ABSOLUT NÖDVÄNDIGT (skitbra namn på en ny vodka btw) att det stod rätt och deras system hatar mig. Så imorgon ringer jag kundtjänst. Imorgon vid det här laget har jag mina biljetter. 18-11. Hell yeah.

Så det ska jag göra imorgon.
Och fota lite.
Och organisera.
Nam nam.

artonde/oktoberAtt ladda kamerabatterier är ungefär som att tvätta.
Man tycker det är jättejobbigt tills man inser att man egentligen inte gör någonting när man gör det.
Hursomhelst.

Idag har jag inte gjort så mycket som man kan tro. Men det har ju faktiskt varit jättetråkigt väder idag. Jag har kollat på några avsnitt av "V" (för övrigt, toppbra serie!)
Fikat med syster.
Och nu kollar jag på biljetter till the U S and A. Så jävla klockrent. Dör taggdöden. 18 november till och med 11 december kommer jag vara där, med 99% säkerhet! GALET!

Annars hoppas jag på det bästa och lyssnar på B och P konstant. Jag tröttnar aldrig på musik jag gillar. Så bara är det. I guess I see you later blogjunkies. Bye.

sjuttonde/oktober

Trots att jag varit tvungen att använda upp en hel bussremsa
Trots att jag tappade en av mina varmkorvar på golvet när jag skulle äta middag
Trots att min ring vittrade sönder under dansen
Trots att det är sjukt kallt ute och jag inte har några bra vantar
Och trots att jag har ont i benen

Har det varit en sjukt jävla bra dag
Woop dagen, woop.

-

Gråzon
När alla gränser suddas ut
Och jag torkar upp spillrorna av oss med en
Använd näsduk
Från mitt nattduksbord
Jag har gråtit färdigt och
Mina tårar är slut
Jag vill hellre minnas dig som du var
Förut
Du kastade bort
Det vackraste med dig själv
Och behöll
Den bekväma likgiltigheten för
Med den behöver man inte värdera
Bara låta tiden gå, passera
Tills man inser
Att man kastade bort det
Vackraste med sig själv

Det är svårt att se i mörkret
Men bara en dåre inbillar sig att det år bättre om man blundar

trettonde/oktober

Idag har jag jobbat.

Grävt ett kabeldike och spikat kabel på ett jättegammalt hus med falu rödfärg på. Som sen var på mig. Krypte runt bland buskar och aktade mig för spindlar. Imorgong ska jag däremot göra betydligt vettigare saker!

Imorgon ska jag fixa pass inför min kommande NY-resa! Tjohej! Sen ska jag fråga lite på polis-stationen vad det är som gäller när man reser till USA (om de ens vet?) gällande papper och pass och visum och allt sånt jobbigt. Sen ska jag göra allt sånt jobbigt och på tisdag ska jag förhoppningsvis boka mina biljetter! För nu jävlar. Nu. Motherfucking. Jävlar.

tolfte/oktober

Slits mellan att vara logiskt smart eller att göra som jag faktiskt vill. Jobbigt att det inte är samma sak. Annars har jag klippt mig idag och ska fira finaste Emelia på FRIDAYS ikväll, för det är hennes födelsedag! GRATTIS! Låten som naglat sig fast i mina öron är definitivt Beyonces - Best thing I never had.

Fram med svarta boken och hjärtat och hjärnan. Skit samma.

what goes around comes back around hey, my baby


what goes around comes back around hey, my baby


tionde/oktober

Läste ut en bok igår minsann. Är så glad att mitt intresse för att läsa har växt tillbaka igen, för det är så fantastiskt rogivande och härligt. Har inte bitit på naglarna sen jag bestämde mig för att sluta för snart en månad sen heller, så det är också en riktig vinst (trots att det känns lite knasigt att inte ha sönderbitna fingrar bah). Rummet börjar se vettigt ut, med viss rensning och sortering, veckan planeras och ikväll ska jag dansa. Såg också Beyonces dokumentär idag för andra gången, bara för att den är så vacker och inspirerande. I don't have to proof anything to anyone. I just need to focus on what I want to do and what I want to say to the world. Hon är så jävla häftig.

Min mamma ska på femtiotalsfest i helgen.
Så imorgon ska jag agera personal shopper.
Vissa har det bra liksom.

-

Jag kunde titta mig i spegeln hur länge som helst. Drunkna i bilden av mig själv och ha timmar långa samtal om ingenting som betyder något. Hur någonting man ens lägger ner sin tid i att diskutera inte kan betyda något brukade jag och jag också grubbla över, men vi kom fram till att det var bäst att inte tänka så mycket. Det mest fantastiska med spegeln var att den hade ett djup som kändes spännande, det var som en annan dimension där allt fanns och var på något sätt bakochfram fast ändå så mycket mer rättvänt. Metallen såg inte lika kall ut och det faktum att allt i spegeln var utom räckhåll gjorde det mycket mer intressant och åtråvärt och mystiskt. Det var en dag i september. Eller det kändes som en septemberdag i allafall, när alla löv på träden har olika färg och solen skiner starkare än någonsin. Hursomhelst, jag stod och beundrade spegeln och diskuterade med mig om Fröken Hjärtlös skulle komma på besök idag när det var så fint. Jag och jag övade oss på stillsamma vackra dialoger som vi skulle ha med henne och jag försökte komma ihåg några vackra fraser från en pjäs av Shakespeare jag sett någongång för åratal sedan. Jag ville så gärna att hon skulle komma på besök så jag bestämde mig för att jag inte skulle röra mig före det att hon kom. Det kan tyckas ologiskt att i timmar stå blixt stilla, men jag tror att det fungerade mer som ett test att hon väntade så länge med att komma, för fyra timmar senare, efter det att diverse obetydande varelser varit inne och pockat på min uppmärksamhet, visade det sig att lönen för min beslutsamhet att vara förstenad till hennes ankomst betalade sig. Hon uppenbarade sig med sina gnistrande ögon och sitt fantastiska leende i högra delen av spegeln, och jag såg på henne med lättnad genom spegelbilden.

"Hur mår du vännen?"

"Fantastiskt", svarade jag, utan att se  på hennes fysiska jag utan med blicken i spegeln. Mina fingrar svepte över hennes läppar och kinder utan att vidröra dem. Mina vackra dialoger var av ringa betydelse då hennes skönhet och värme inte kunde mäta sig med ord.

Hon försvann ur mitt blickfång och jag kunde höra hur hon bäddade min säng och dammade av fönsterbrädan. Jag stod kvar vid spegeln tills dess att hon hade gått och sen lade jag mig med lättnad på den nybäddade sängen och fantiserade om hur Fröken Hjärtlös såg ut när hon med sina perfekta händer strök överkastet så det skulle vara alldeles slätt för min skulle. Tillochmed i spegeln var hon det vackraste jag sett. Hon var den vackraste av alla dialoger.

nionde/oktober

Läser ut böcker
Kollar på biljetter till NY
Dricker alldeles för mycket kaffe
Har tända ljus mitt på dagen

Just a typical sunday.

-

Jag stod kvar som förstenad och du vände ryggen åt mitt håll precis som alla andra. Ju mindre du blev för min blick ju längre bort kom du och desto större plats tog jag i mig själv och jag ödslade ingen tid till perferin för jag visste redan var jag var påväg. Var ni alla påväg åt samma håll? Det är inte värt att mista sig själv för någon annans skull. Slutar ditt eget hjärta brinna och dina ögon att gnistra, då är det inte värt det. För det bästa du har är du.

monster
femte/oktober

Har numera två bank-konton och ett VISA-kort. Så jävla vuxen punkt S E.

Så nu har jag till och med banken på mobilen. Sjukt smidigt.
HURSOMHELST; Idag är det fantastiskt väder och imorgon skulle det inte vara lika fint. Men med tanke på att jag ska vara ute och flänga hela dagen imorgon så måste jag faktiskt tillåta mig att ta det lite lugnt idag, så jag ska lägga mig med Kat von D's bok i soffan nu och njuta lite med en kopp kaffe av att jag är härligt ledig.

IMORGON ÄR DET RIMBO MARKNAD!
Dör.

fjärde/oktober

Back on the blog bitches!

Jag har just kommit ur en period av jobbande och göra-saker-varje-sekund-av-dagen. Nog för att jag älskar stressen med att vara konstant uppbokad så är det ganska skönt att sitta framför datorn och dricka en kopp kaffe. Hursomhelst har jag slutat bita på naglarna, vilket varit min fulaste ovana hela mitt liv. Är uppe i snart tre veckor. Så med ovanligt snygga händer var jag på audition för Sunwing idag, och det var så himla roligt och nu ska alla som läser det här hålla tummarna att jag går vidare i en veckas tid. Det skulle vara så himla härligt att få jobba där. Så jag hoppas hoppas hoppas. Annars är det marknad på torsdag och jag är overkliget taggad! En av de bästa dagarna på året kan ju nästan vara den första torsdagen i oktober. Imorgon ska jag vara en sån där duktig människa och gå till banken och grejer. Och ikväll börjar Desperate Housewives. Nam nam.

RSS 2.0