-

Jag ska sluta nu.
Nu är det slut.
 
 
 

It's about two people falling in love

What comes in the way if love?
Other people


if you want the fight i'll give you the fight but baby, get ready

Klockan är åtta och jag är vaken. En söndag. Varför? Jo, det var så att jag var i Norrtälje igår och träffade Emelia, och hon skulle upp och jobba i ottan = Marcus tar halv sju-bussen hem. HALV SJU?! Men det var ganska skönt ändå. Det har varit så lugnt och mysigt här på morgonen, jag har ordnat med disken och nu är det en stor balja kaffe i min NY-kopp som väntar. Hello.
 
Idag ska jag göra massa vettiga saker. Faktiskt. Planera och fixa och städa och träna. Tvätta. Vem vet var den här dagen tar mig. Men först ett avsnitt Smash. Så jäkla bra serie, musikalserie för er som inte sett den. Tips sånfall: SE DEN. 
 

you might feel the heat

My body is an illusion
But my heart is oh so real


Yeah bitch

Alltså. Världen ligger för mina fötter. Det känns nästan som att jag kan flyga. Jag kan ta mig vart jag vill och behöver inte tänka. Jag kan vara spontan på ett helt sjukt sätt och dansa med stjärnorna. Så känns det.

Jag hat köpt busskort.


whats your name?


to tell you i love you

Sommarsolen och vinet och maten och skratten och allt som händer och rufsigt hår och fest och vännerna och familjen och dofterna och ljuden och cykla och parkbänkar och fåglarna och shortsen och spontaniteten och dansen och svetten och sången.


all i ever knew

Hemma från Teneriffa. Allt gick bra och det var så jäkla kul, men tametusan va fort det gick! Helt galet. Så nu är jag hemma och det har varit full rulle sen jag landade på Arlanda. Full rulle betyder, god mat (alltså min frukost AVOKADOMACKOR MED KESO ÄRLIGTTTTT!!!!!!!!!) och vänner och massa kaffe och skrålande vid pianot och, OCH mina kära så har jag faktiskt städat upp lite här på våningen. Har jag fått mer ordning? Inte säker. Men det ser i allafall så ut och det är ju huvudsaken, eller?
 
Imorgon tar min fantastiska syssling studenten. Helt galet, känns som att tiden bara går så himla fort. Men jag är så glad för hennes skull och det ska firas med mottagning i Norrtälje på eftermiddagen. Ska väcka upp min kamera också så jag kan lägga ut mer bilder än ord, jag vet att ni vill. Känns galet och härligt att jag inte vet när jag far iväg igen, och tills dess ska jag njuta av den svenska sommaren (som kom med moln idag tack för det så jävla mycket) och försöka hinna landa igen innan det är dags för nästa äventyr. Eller kanske landa lite med tårna i allafall. Vi får väl se.

RSS 2.0