tjugosjunde/augusti #2

Det är så jävla mysigt när man skypar i tre timmar mamma och Sandra och inser hur fantastiskt mycket fint man har att komma hem till i slutet på november. Det gör liksom att man kan njuta lite mer av allt som händer här, just nu. Jag saknar hemma lite idag. Men imorgon kommer ju hemma-känsla hit med Bella! Oj va det kommer bli fint.

tjugosjunde/augusti

Sitter i köket och dricker en kopp te. Manzanilla-te. Kamomill-te på svenska. Har ju blivit så himla spansk nu sen jag flyttade till Teneriffa! Not. Nog för att jag bor i Spanien men mitt spanska vokabulär är ju rätt rostigt i ärlighetens namn. Skulle verkligen vilja bli bättre på spanska. Jag har ju blivit mycket bättre på att förstå spanska. Men prata, mja på den.
 
Om en dag kommer världens bästa Bella hit. Åh va det kommer bli bra! Vi är taggade till tusen och det kommer ju vara en vecka av non-stop garv och en hel del härlig catching up! WOHO!
 
Alla som vill se det bästa som finns kan kolla på Beyonces senaste konsert typ 13 minuter in i den och svimma av.
 
Snart bokar jag och Jossan Australien. Sen jävlar kör vi!

please remember

how a dream was out of reach, I stood by you - you stood by me
we took each day and made it shine
wrote our names across the sky
 
please remember me

tjugoandra/augusti

Igår dansade jag som om det inte fanns någon morgondag men morgondagen kom och den var idag och idag vaknade jag på fantastiskt humör och blev omkringkastad i vågorna. Skulle vara så himla fantastiskt om man hade haft med sig en portabel inspelnings-studio ner hit, för inspirationen är på topp och fingrarna brinner för att jag spelar så mycket gitarr. Ångrar nu i stunden att jag inte tog med min keyboard hit. Det hade varit så himla bra. Då hade jag verkligen kunnat spela ihjäl mig.

nittonde augusti och jag borde banne mig skämmas

Det har hänt så galet mycket sedan sist, en snabb summering kommer här:
 
Världens bästa vän, Pia, har varit här på besök och det var hur härligt och bra som helst! Vi badade och solade och drack sangria och fikade och skrattade och pratade och pratade och pratade. Det var så himla skönt att ha henne här en vecka! Hon har fotat en massa fina bilder som jag inte har hunnit sno än, ska nog ta och låna dem från facebook. Nu har hon flyttat till Göteborg och jag är så taggad och nyfiken på hur allt har gått. SKYPE? Ja.
 
Det var alltså ungefär tre och en halv vecka sedan Pia var här, och vad har hänt sen dess då? Ja, inte galet mycket. Vi har spenderat lediga dagar i solen och för det mesta vid en svart strand som jag och Pia hängde vid när hon var här. Den har blivit Mackan&Jossans standard-strand. Vågorna är helt galna då det inte är någon våg-barriär utanför den stranden och det är mycket mindre folk. OCH nu har vi upptäckt att det finns ett Supermarket precis där också! Perfekt med andra ord! 
 
Hatet till mataffären Mercadona växer och jag har hittat (eller Jossan har visat mig) universums roligaste APP till iphone. Jag har lånat hem en gitarr och jag har slutat bita på naglarna. Jag har även börjat pyssla ihop en textsamling med en massa texter jag har skrivit, så vi får väl se vad som blir av det. Vi har sjungit karaoke på kinesiska och dansat ful-dans på en salsaklubb. Vi dricker alldeles för mycket kaffe och jag äter fortfarande popcorn till förbannelse. Vårt kylskåp har förvandlats till ett kärleks-kylskåp och den ultimata vardagslyxen är chokladtäckta nötter eller gigantiska rostade majskorn.
 
Jag och Jossan har hittat toppen-biljetter till Nya Zeeland, så nu är allt som behövs ett jobb över december-januari, sen är det smutt som smör! Har man jobb till mig kan man maila marcus.mutzell@live.se eller skriva i kommentarsfältet. Det enda som känns så jävla jobbigt just nu är att jag kommer missa Rimbo Marknad. Haha, hur fjantigt det än verkar så känns det verkligen pissigt. Jag älskar den.
 
Men tiden flyger iväg och snart kommer bästa Bella hit och hälsar på! Vi taggar ihjäl oss! Kommer bli så himla himla grymt! 
 
Saknar er därhemma, men rätt vad det är så är jag där igen! Hoppas ni har det fantastiskt! 

RSS 2.0