---

Att drömma sig bort. Att försvinna till en fantasivärld bara du känner till, där ingen kan nå dig. När ett helt liv kan speglas i vattnet som inte riktigt frusit till is än. Toner av vackraste piano och stråkar målar bilder av fjärran länder och drömmar som inte ännu inträffat. Tyger dansar med dig, snurrar dig runt runt och man landar i ett hav av kärlek. Din hand som med den varmaste beröring sveper över mig rygg för att sedan fortsätta upp ut över armen ända till fingertopparna. Där landar den, och stannar. Stannar för alltid. Skulle du stanna för alltid? Mina ögon möter dina. De glittrar och det är som att tiden står stilla bara för oss. Dansa med mig.

TJO

Det var ett waka igår.
Imorse var det inte lika waka. Bakismorgon framför The Hills. Och ett irritatzione, haha. Men det var jävligt roligt i allafall. Dagen och kvällen har varit först ett häng i stan med Kathrine och sen en bio (Harry Potter) med Pia och Harald, en väldigt fin dag med andra ord.
Imorgon blir det till att tjäna lite pengar igen.

Fet helg. Så jävla nice.

hello hello baby you called i can't hear a thing

MÅSTE
vattna blommor
städa toalett
städa akvarium
dricka kaffe
plugga lite projekt

Ikväll kommer Emelia hit och det kommer bli så trevligt så, spontana översovningar mitt i veckan tackar man aldirg nej till. Helgen börjar idag.

IMORGON
är det waka waka
för hela
jävla slanten

(vad är grejen med låten loca loca? så inte alls lika bra som waka waka och man kan inte göra en låt som bygger på samma konsept som en av tidernas partylåtar. loca loca kan dra.)

yiruma

Lyssnar på Yiruma och ska plugga lite religion snart. Alldeles alldeles snart.
På fredag ska jag ut och partaja, det kommer bli så galet bra. Jag har det på känn.

Annars har jag städat lite och pratat i telefon. Ätit tacos till middag och hittat ett par jättefina gröna hänglsen som jag inte köpte. Mest för att de inte var på REA som allt annat på just den väggen var. Kände att det var lite taskigt mot mig. Imorgon hoppas jag på att kunna köpa ett par sjukt snygga plagg inför fredagens utgång. Jag förtjänar verkligen det. Det visar sig hur det blir helt enkelt.

Att fota ner i saker är fint tycker jag.

Första bilden är Jessicas tröstgodis. Andra bilden är kaffe hos syster. Man minns så mycket bara genom att ta lite bilder. Och minnas är fint.


Inside

Live for the moment. That's what I'm trying to do right now. Don't live for your fortys, they will come no matter how you live your life. If you don't die of course. The hard thing with living in the moment is that there's so much I want to do right this moment at the same time. I wanna go to all the great musical-schools, study dramatic arts at RADA, go partying with stars in LA, visit Lou Kangaroo in Aussieland, explore the world and it's hidden tresaures. I wanna go to NY and walk the red carpets and go to Gothenburg to study at Artisten, London catch my eyes and suddenly I'm on a stage for this musical called Marcus Life and now it's time to decide. I want this so bad, I know where I want to go or more precise, where I want to end up, but the way there is still kind of fuzzy. I hate fuzzy, and love it at the same time. I should just leave my brain in a little box in my nightstand until I'm thirty-five. I need to listen to my heart for a while I guess. And my heart says this:

I so need a vacation.

hej

Morgonen var ett skämt.
Jag vaknar en kvart innan bussen ska gå, ett attackuppvaknande utan dess like. Springer upp, mamma fixar bussfrukost, jag vet inte vad jag gör, tar på mig tar av mig det passar inte vilken väska ska jag ha och ett panik. Det hela slutar med att jag har hälften av danskläderna på mig, hälften i väskan - som för övrigt är en ful ryggsäck, springer till bussen med trollhår och fattar knappt vad som är fram och bak. Till råga på allt, när jag tar upp min påse med maten i har termosen läckt ut all saft. Som tur va var min macka inplastad.Men jag var glad idag ändå. Det har faktiskt varit en bra dag, bortsett från morgonen. Ikväll kommer jag förmodligen äta chips, kolla på desperate housewives och plugga. Jag måste verkligen plugga, jag kommer inte undan idag. Dels för att jag har prov snart och dels för att jag måste verkligen komma vidare med mitt projekt. Allt ska komma i en klump. Jaja.

(BTW så är sniglarna i Flushed Away helt fantastiska).

Vi kanske ses sen. Later bitches.

igår lördag tepåse hej

Jamen tja. Igår jobbade jag. Hela dagen. Verkligen. Uh. Jaja, det är bra att tjäna lite pengar i allafall, dåligt att vara så korkad som jag ibland. Men saker och ting tenderar ju att lösa sig bra i slutänden i de flesta fall i allafall. Ehe.

På jobbet var det dock en sak som gjorde mig så himla glad. Jag stod i min ensamhet och drack kaffe, och utanför ser jag en tant i en permobil köra förbi. På permobilen sitter en pulka fastsurrad och på pulkan sitter en överlycklig liten pojke. Jag tyckte det var så fint. Och så otroligt smart.

Efter jobbet träffade jag Erika, och som vanligt hade vi alldeles för mycket att diskutera. Och dissikera. Hehehe.

Lite som en voodoo-docka, fast värre.

say now

Idag är det exakt en månad och fyra dagar kvar till julafton. Det innebär att om en månad och fyra dagar har jag definitivt jullov och har gått halva trean. Det innebär också att det är ett halvår kvar med min fantastiska klass och skolan och alla måsten. Det innebär att det är ett halvår kvar tills ett liv fyllt med egna beslut, initiativ och ansvar kommer. Det innebär att det är ett halvår kvar tills livet blir ännu galnare, roligare och mer spontant än någonsin. Det känns lite som att om en månad och fyra dagar kommer jag vara väldigt glad och lite nervös och spänd på samma gång. Och jag kommer få en massa paket. Hehe.

Idag ska jag jobba. Hela dagen. Hoppas det inte blir för mycket snöstorm i allafall.
Peace.

118 800

Vem är Marcus Mützell?

Marcus Mützell är en ung man vars högsta önskan är att bli en berömd filmstjärna och tjäna feta pengar i Hollywood. Han glider genom livet på en räkmacka utan att själv förstå hur lätt han faktiskt har det. Ibland kan han känna en tomhet inom sig: Borde inte livet vara mer än det är idag? Men det ordnar sig. Blir han inte filmstjärna kan han ju alltid bli telefonförsäljare, det är hela planen.

MVH 118 800

Yo fuckfaceDet här är jag och min syssling. Muckar du med oss muckar du med döden (okej, jag kanske inte ser så värst fientlig ut på den här bilden men dra bara). Fackaru med oss så fackaru med nåt du inte vill facka med. Säger du hej säger vi då. Säger du go säger vi home. Vi är helt enkelt farliga. Lek inte.

Hello again blogJag blev spontanbjuden på middag hemma hos fröken Nyström idag, mycket trevligt måste jag säga, vår korvstroganoff var så god att jag var så mätt på Konsum att det bara var att gå rätt ut ur affären för att jag var så mätt. Jag kunde inte ens titta på mat, så mätt var jag. Så jävla gott. Mer spontanmiddagar åt folket!Här är hon igen, fröken Nyström. Funderade på att hålla hennes identitet hemlig, men ångrade mig snabbt när jag bara kände att den här fina bilden helt enkelt måste upp i cyberspace. Jag trodde vid ett tillfälle att hon skulle bryta av min Iphone på mitten idag, hon panikfotade mig samtidigt som jag försökte ta min telefon. Vi lyckades undgå en avbruten Iphone tillslut i allafall. Puh.

Tjena 06:14 thursday

Hatar att jag alltid har så jobbigt att komma upp på morgonen nuförtiden.

Men när när man ska upp halv sex en morgon, upp som en jävla raket och inse att det verkligen inte hade behövts. Jag räknar ju med lite snooz nuförtiden. Såklart. Yey. Jaja. Det får helt enkelt vara såhär nu. Ska förhoppningsvis se nya Harry Potter imorgon kväll. Det skulle vara mysigt. Vi får helt enkelt se hur allt löser sig.

Idag har vi PR-show för några nior som kommer och tittar. Ja, tydligen ska vi ha den klockan 10 och tydligen repar vi klockan 8. Det är därför jag måste gå upp så tidigt att jag mår lite illa. Tack.

21:13 wednesday1. Macu försöker ringa Linn med bananaphone när han ser missade samtal.
2. Bananaphone bråkig, ge den en kalldusch kanske den blir snäll?
3. Bananaphone inte fungera.

Nu måste jag köpa en bananaphone 4 också. Typiskt. Linn, om du ser det här, jag skickar mitt bananaphonenummer till dig så fort jag får mitt nya skal-kort.

Plastdjävuls

Alltså. Plasten man har på sin Iphone för att skydda den mot eventuella framtida incidenter (fan va ni är äckliga om ni tolkar det där på något konstigt sätt) är fan inte fin. Det är bubbligt och den har inte lika snygg glans. Om den inte håller måttet inom 24h åker den av, that's it. Jag kan inte leva med att min telefon ska vara ful. Eller okej, ful är väl kanske en överdrift. Ehe.

Jag vill helt enkelt komma till hur irriterande det var att få på den där plasten. Det var ju ett helt jävla projekt i sig! Tvätta händerna, spraya fingrarna med toxic spray och plasten likaså, fästa plasten och leva sitt liv var tydligen svårare än jag trodde. Den är verkligen bubblig nu. Aja.

DÄRFÖR kan jag inte lägga upp bilder idag. Den måste "vila" i några timmar. Kul för den. Jag måste också vila snart, är fan helt slut efter dagen med engelskaredovisning, rep och teater. Herre. Tröjan jag har lånat av Linn kommer hon för övrigt inte få tillbaka förren jag har en egen. Den är så fin och mysig. Riktigt höstig och perfekt om man vill vara sådär oansträngt oförskämt snygg. Tack Linn, den är min nu.

(Idag vaknade jag för övrigt av FUCKING KYRKOKLOCKOR?! Jag hade verkligen ställt in ljudet på vanligt alarmljud, och klockan 06:00 är det ett helt jävla klocktorn på mitt rum? Jag har inte riktigt återhämtat mig än).

19:43 tuesday

MÄNNISKOR SOM BORDE SKJUTAS:
Ni som själva valt ett jobb som innefattar kontakt med människor och beter er som idioter alternativt apatiska jävla miffon.

KAFFE

JAG, Marcus Mützell, killen som fram tills nu haft en mobil från 1800-talet - HAR EN IPHONE4!

Förstår det knappt själv, så bra är det. Idag ska jag ha en dum engelskaredovisning och så ska vi repa en himla massa och så ska vi ha teater. Ikväll ska jag ha nutida konst för att sen inte behöva tänka på skolan i några timmar. Borde läsa igenom papprena till nationella.

Bilder kommer upp inom kort (bilder och kort... hehe... ganska roligt... hehe)

Göken.

iphone4

Igår kväll tog jag beslutet. En Iphone4 it is. Ska fixa idag, OCH då kanske det kommer upp fler lite halvdassiga, men ändock fler bilder på den här bloggen!

Igår kväll blev det sådär jobbigt också. Ligger och ska sova, går inte fett bra. Jag blir som vanligt irriterad för när jag inte kan sova börjar jag tänka och då börjar jag tänka på en så jävla dassig sak som min engelskaredovisning. Mitt i allt det här kommer jag på en jättebra struktur till den. Beslut: Ligga kvar och kanske somna om en minut eller två ELLER gå upp och skriva ner skiten. Såklart var jag tvungen att gå upp och skriva ner skiten. Sen kunde jag inte somna igen. Vilket resulterade i att jag hade vissa svårigheter med att ta mig upp ur sängen igår. Tack.

Borde klä på mig, packa väskan, göra mig snygg och dra till bussen. Hej då.

08:49 monday

OCH BY THE FUCKING WAY -

NO LIMITS ÄGDE SÖNDER IGÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PIA OCH BELLA, NI VAR SÅ JÄVLA GRYMMA JAG DÖRRRRRRR! PUSS PÅ ER FÖR DEN ALLTSÅ!

en hälsning till grand island

Just nu saknar jag Alexandra Frandsén så fruktansvärt mycket. Om du läser det här vill jag veta att jag tänker på dig varje dag, och jag tänker lika många gånger på det där galet långa mailet jag kommer skriva till dig snart. Det är så väldigt mycket just nu bara, och jag har tusen saker jag skulle behöva diskutera med dig, haha. Jag har det jättebra i Sverige för övrigt, få inte panik nu (jag menar det allra mest basic läser du ju här, hehe). Och jag vet att du har det underbart och lever livet, och det gör mig så glad. Men jag saknar dig.

Min Bumpy.

skelettring&sånt

Helg. Fantastiskt. Lord.

Nu sitter jag och bara känner hur skönt det kommer bli att hoppa i badet om några minuter, för att sen poppa en påse popcorn och krypa ner i en renbäddad säng. Det är nog det bästa som finns.
Jag borde ju vara ute på någon fancy klubb ikväll men så blir det inte, jag ska jobba och tjäna cashiere imorgon och man brukar inte ha de bästa jobbardagarna dagen efter fezten. Så det blir myskväll á la moi ikväll.
Eftermiddagen har spenderats på Beyond Retro och jag har provat en hel del galet snygga plagg, jackor och boots. Beyond Retro, åh vad jag gillar det. Sen blev det kontrasternas kontrast på rocker/punkersaffären några dörrar bort och där minsann hittade jag en superfin ring som fick följa med mig hem! Väl hemma lagade jag mat till mig själv och kollade på TV. Intresseklubben antecknar, men så roligt var det i allafall.

Funderar starkt på att köpa en Iphone4.

Att nämnas ska och vara att en väldigt väldigt fin och galen vinkväll ägde rum i onsdags. Det perfekta avbrottet mitt i veckan. Det tycker jag vi gör om, eller hur?

celebrationEtt år senare. En grym låt har kommit till stan. En kvinna med musik som jag aldrig tröttnar på och vars konserter jag kan se om och om igen. Kom till Sverige igen. Jag har på min tröjan idag.

Raise your glass if you are wrong in all the right ways
All my underdogs, we will never be never be anything but loud

20:37 tuesday

Oj va stolt jag är över mig själv. Jag har börjat med bildanalysen och är inte jättelångt ifrån färdig, och klockan är bra halv nio. Jag har skrivit ett fult protokoll också, för det hade jag ju tydligen lyckats glömma. Kvar av den här dagen är att kolla på Desperate Housewives och käka ostbollar, ringa Erika och sova.

Juste idag var det snökaos också. Kul att det här ska bli den kallaste vintern på 100 år. Asså, fatta hur lång tid hundra år är, och fatta va kallt det har varit vissa vintrar! FATTA HUR KALLT DET KOMMER BLI!
Det bästa var starten på den här vintern. Jag halkar i backen till Roslags Näsby Trafikplats. Första riktiga vinterdagen lyckas jag ramla. Skönt.

Annars är jag mest facinerad över hur man kan vara så nöjd över vilken ordning man fått efter en storstädning tills man inser att man har tappat bort sin almanacka i allt städande. Way to go.

22:32 monday

JAG:
10:31pm
jag hatar mina i-landsproblem

MOLLY:
10:32pm
och jag hatar när jag skriver så fort att det blir molly_backe@hormail.cpMin syssling och jag. Hon är riktigt fin hon. Min kväll är fulländad.

22:08 monday

COWBOY
BOOTS
ÄR

JÄVLA
HÄFTIGT

och jag dog idag när jag provade ett par på weekdays secondhandavdelning och dem bah satt som att de var mina. ohc jag lämnade dem där, ensamma. eller ja, med varandra förstås, men ni fattar. jag hittar ingen bra kamera heller. utan cowboyboots och en kamera. tur att jag har ostbollar.

17:00 monday

Idag har varit en väldigt produktiv dag.
Jag gick upp.
Åkte till skolan.
Pratade med Anna och Micke.
Skrev ut papper.
Åkte med Bella hem till henne och hämtade hennes bankkort
Åkte till WEEKDAY
Provade roliga kläder/hattar/skor
Hittade världens snyggaste cowboyboots som jag inte köpte
Hittade ett par skitsnygga jeans som jag köpte
Åkte till min syster
Fikade och lunchade

Nu är klockan när som helst fem.
Ska leta fram en kamera och visa mina fynd.
(JUSTE, köpte ett par hänglsen på H&M. AWESOME)

STAR

Realitycheck: Det är vinter.

Mental note to self: Inte ta timlånga promenader i träskor.

16:26

Jag vill ha en systemkamera. Eller en nice kamera över huvud taget. Det skulle vara så mycket finare på den här bloggen då. Jag menar, visst laddar jag upp en bild från webcamen någon gång ibland eller någon random bild från guggle. Inte samma sak.

Mandariner är nice.

GO DAG

Jag kom på den geniala idén att eftersom mina päron är lite svårövertalade kunde jag och min syster fly landet när det är som kallast till varma stränder och paradis och paraplydrinkar. Det skulle bli helt fantastiskt. Ett litet problem är dock att det kostar 45 000kr att åka till Thailand!!! Vad är det för idiotiskt skit? GRRRR JAG BLIRRR SÅ UPPPPPRÖRRRRD!!!!!! Jaha. Så min fråga till er är förstås, hur i fucking fuck kommer man till Thailand utan att betala dessa enorma summor? (prostitution är INTE ett alternativ).Kolla bara. Tänk att jag sitter i den där lilla båten till höger. Va fint det skulle vara.

MAINSTREAM

HISS:
Vintage-glas som förvaring av pennor, sladdar, nitar osv.
Hänglsen
Söta tanter
Vitt vin

DISS:
Kyla
Tidsomställning
Spyor på kungsgatan
Te


SANNING

SNÖVIT:
"läppar röda som blod, hår svart som ebenholt, hy vit som snö"

MARCUS SANNING FRAM TILLS NYLIGEN:
"läppar röda som en ros, hår svart som ebelold (helt enkelt, något jag inte känner till), hy vit som snö"

MARCUS SKA SKRIVA CITATET PÅ BLOGGEN:
"läppar röda som blog, hår svart som ebenholt, hy vit som snö"


läppar röda som blog?

FUTURE SEX LOVE SOUND

Hej och hå. Idag har jag ju som sagt jobbat och det gick superbt. En tant tackade så mycket för hjälpen och för det trevliga bemötandet. How good am I? Oh yeh. Det var också väldigt roligt när en av de dansande tomtarna var helt jävla crazy när man startade den, det var en dansande tomte men typ på droger! Jag och kunderna hade väldigt roligt åt det.

Jag hittade en jättesnygg halsduk på weekday cokså som jag faktiskt funderar på att köpa. Den sa liksom kom och köp mig och jag kom fram till den men lyckades hejda mig själv. Men nu vill jag förstås sitta invirad i den, och var är den? PÅ WEEKDAY. Kul.

Och, på riktigt. Te är INGENTING jämfört med kaffe klockan lunch när man vill ha sitt lunchkaffe och det bara finns yellow label tea. INGENTING! För det första är te utan varken mjölk eller socker STRÄVT. För det andra, är det inte kaffe, det ser ut som kiss. Jo, te ser ut som kiss OCH smakar som kiss med jämna mellanrum. På vägen hem såg jag en spya också.

Nu däremot ska jag söka på någon indiangrej jag ska prata om på engelskan, jobba med mitt PA, läsa religon och rädda världen från svält.

SUNHINE ON MY WINDOW

God morgen. Idag är det frost ute. Det är fint men kallt som satan. Tydligen är det en röd dag också, helt plötsligt mitt på lördagen. Räcker det inte med att söndagen är röd? Jag ska jobba i vilket fall, röd dag eller icke, så mig gör detsamma. Ses på tunnelbanan!

MIN NYA HEADER FÖRTJÄNAR EN HEDRING

So here it goes. Härmed hedrar jag min header. Klart.


HELLO SUNSHINE

Klockan är fyramen det känns som att den är sex. Konstigt det där. Ställa om klockan helt plötsligt. Jaja.

DET DU MISSADE:
*PÄ sov över tisdag till onsdag, bastubadande och kollade på DH och hade allmänt mysigt. Ostbollar och guodis och en bad och en bast. Mys.
*Onsdag, vaknar av besök från mormor och morfar, jag och PÄ äter frukost framför AFV och skrattar/ajar oss när alla gör så klantiga saker (en kille ska hoppa på en båt men missar liksom med ena benet och får båten, ja, mellan benen...). Vid tolv åker Pia hem och hit kommer Anna och Hanna med Frödinge och jag bjuder på te och sen tar vi igen förlorad tid, vilket vi gör alldeles för sällan så trevligt som vi har. Vid tre får jag skjuts till Grillen, jobbar och sen var det TEGEL. Ojojoj, vi hade riktigt roligt alltså. Haha.
*Vid två på torsdagsmorgonen blir jag och Pia hämtade vid Täby C och sov hemma hos henne, vaknade vid tio, åt en superfrukost, drack kaffe, lallade runt och sen åkte vi in till stan. Eller ja, Sundbyberg. Tygaffär, gigantisk. Sen åt vi på SUBWAY för tjugofem kronor och jag råkade kasta en påse med skräp i på en främling på tunnelbanan. Tur att vi alla tre skrattade, trots att han låtsades som ingenting men jag såg att han skrattade bakom sin hand (som genast flög till munnen för man får faktiskt inte ha roligt med folk man inte känner, VI BOR I SVERIGE!!!!!!!) Haha, väldigt roligt i allafall. Jaja, sen kollade jag in lite affärer på drottninggatan, åkte hem och sen på teater. Så fina små teaterbarn kan vara. Hoho.

Idag har jag haft en slapparmorgon till att börja med, åt frukost med mamma sen tog vi sällskap ner på Rimbo och där skildes vi åt, jag GICK till teaterförrådet där jag och Erika hittade massa massa bra inför den lilla pjäsen. Och nu är jag här vid datorn, fick just reda på att jag ska jobba imorgon och det var ju skönt med lite pengar. Ska försöka städa iordning lite, göra lite nytta och ikväll kolla på SCREAM 2 (är den ens bra?). Ska i allafall käka lite chips och grejer. Och bada kanske? Borde skriva en att-göra-lista. Hej då.

love #9

"The second you left my side I said to myself, this is the best possible solution to things. As I constantly told myself, I know myself, I know how I work and how I deal with things. Life is a bitch. People make choises. I took a photograph that day, a picture of my feet on the ground. I was still standing, still walking, still breathing. Just not with you anymore. I just couldn't bare the shame."

"Red wine on my balcony. Thursday night is my favorite. Today I read a book about coulors, how they blend and what they say about people and life depending on how you choose to wear them and use them. That people are a mixture of different coulors. Then it was friday."

NOVEMBER-HOLIDAYS

För det första, jag blir väldigt irriterad när saker och ting inte är som man trodde och man blir besviken och arg. Särskilt när det har med pengar att göra. För det andra ska jag ringa och lösa situationen idag. Väldigt bra av mig. Jaja, strunt samma, sånt här skit är inge roligt att läsa om, så här kommer créme de la créme:

Jag har kommit fram till vad jag ska vara mär det blir dags att klä ut sig i samband med det här Halloween. Jag har bäddat rent. Jag har mer pengar än vad jag trodde. Min mobil tycker inte om mig längre. Jag åt massa chokladpuddig med Anaya igår. Och massa pesto. Jag ska vattna mina blommor. Jag kommer inte riktigt till skott med att ringa till DI. Det är väldigt skönt att ha lov. Det är väldigt irriterande när man kommer på att man har lite mer att göra än vad man tror. Jag taggar inför onsdag och tegel. Jag taggar inför torsdag och presentutdelning.

Men det jag taggar mest för just nu är faktiskt att jag ska träffa min kära Pia idag, det komer bli en himla fin dag och vi ska gosa och snuffa och whillewetta. Och allt sånt där fint. Innan dess ska jag dricka upp min humogus-size kopp med kaffe. Min kattkopp och min pä. Rawr.
OH LA LA

Gårdagen var galet trevlig, spenderades med syster först på mässa där det blev till att ta aurafotografi (bland det coolaste jag varit med om) för att sedan gå på väskjakt å systers vägnar. Vi hittade en som var perfekt, som hon köpte. Den var så perfekt att mitt eget shoppingbehov stillades en aning av hennes inköp. Sen gick vi in på ZARA "en snabbis" och det slutade med att vi provade jackor för glatta livet och syster köpte en grymt snygg jack-koft-sak med mysigaste luvan i världshistorien. Jag bara provade massa saker och dregglade.

Somnade typ 21:00, som tydligen var 22:00 egentligen. Så onödigt det här med at ställa om klockan känner jag. Palla.

Avatar är för övrigt fan så jävla fetbra att jag dog några gånger om när jag såg den i lördags kväll/natt. Jag var helt ställd efteråt. Hysterin om filmen är inte längre att mysterium. Den är fantastisk.

RSS 2.0