hej

Just för tillfället och sen en tid tillbaka har jag inte alls haft tid eller lust till att blogga. Jag har så mycket som händer och snurrar i mitt huvud att det inte är riktigt klokt. Projektet jag har jobbat med hela hösten ska redovisas på torsdag, och det är till 99% därför jag har varit så oengagerad i allt annat. Det känns så overkligt hela grejen och nu på torsdag ska publiken sätta sig och vi ska gå ut på scenen. Jag har varit rädd, taggad, orolig, trygg, frustrerad, cool-lugn och galet nöjd i en bergochdalbana utan dess like. Förmodligen är det så man håller på när man gör sånt här, när man ska visa upp saker som ligger en liksom innanför huden på ett annat sätt.

Förmodligen kommer jag vara relativt off tills på fredag, då showen är slut. Kom och titta på torsdag halv åtta. Det är då det smäller. Och jag har förresten fått en våg av insperation som sköljde över mig och genom mig till en penna till ett papper, till ett nytt fantastiskt projekt. Men vi tar det lite senare. Nu ska jag sova och ladda upp för en vecka av massa föreställningar, ljussättning, rep och premiär. Lets get the party started and the roof rockin'.

TISDAG

Idag har nästan inget gått som planerat, men i slutänden när jag ser tillbaka på dagen var den här spontan-dan väldigt fin trots allt.

- Vaknade upp hos Emelia, tog bussen hem och insåg hur glad man kan bli när ett litet barn gör precis som man själv just gjorde, härmas i smyg.

- Druckit ofantliga mängder kaffe/te. Verkligen galet.

- Spelat massa piano. If I ain't got you.

- Ätit himla god middag, kollat på döTV. Kyckling-gryta.

- Pratat med Sara i timmar. Nyår, framtiden och kroppsutsmyckning/hår. Ja med mera.

- Lyssnat på en sjukt bra playlist med massa ny musica. Metric.

- Ätit chips, roddat morgondagen och badat.

Allt det där som inte gick som det skulle, det struntar vi i. För se så fantastisk en misslyckad dag faktiskt kan bli.

Hej

Nyår. Så lyckat. Dock kan jag ju säga att mina nya skor inte var gjorda för att klättra i snöklädda berg. Knappt så att man är gjord för det överhuvud taget. Men upp kom vi, vi åt fantastisk god mat och gick på trevliga fester. Sista inbjudan till efterfest kom från William (random kille på buss) klockan 04:30. Då var vi påväg hem, han tyckte vi var påväg till Odenplan och försökte locka med oss med löften om sprit och bakispizza. Vi kände att vi var klara då, så det blev inget Odenplan. Hoppas du hade en rolig fest Wille.

Igår gjorde jag inte ett jävla ting, idag har jag redan fått flertal vettiga saker ur världen. Jag har verkligen svårt att äta frukost nuförtiden, så den jobbar jag fortfarande på dock. Men eftersom att simultanförmågan är på topp så kan jag göra flera saker samtidigt.

Idag kommer jag fira en födelsedag, ta en fika och förmodligen spendera natten hos en vän. Hon ska få rita lite på mig har jag tänkt, en liten skiss till min tatuering. Kolla läget liksom. Miwi, sen ska vi nog prata hela natten och skratta tills tårarna kommer. Det tenderar att bli så.


RSS 2.0