PÅ TORSDAGGGGTja jag heter Marcus jag tar studenten om en vecka. Cred till Tove för det råkar vara hennes bild. Som jag lånat lite. Huvudsaken är att jag ska ta studenten och att min mössa och jag hör ihop. Kan man inte få ha en trasig jeansjacka på studenten? Det skulle vara snyggt.

22:17 lördag21

Dricker mina nitar i en kopp av glas
Så bra att man vill dö
Alltså dö som i leva fruktansvärt mycket som aldrig förr
Så dö alltså, så mycket att man lever i eufori
Tanken slog mig ditt jävla as
Tusen och ett hjärta i kras limma
Sluta limma på mig om det är det enda du vill ha
Kalla mina händer för din hemstad
Och slut mina ögonlock med dina smutsiga fingrar
Och låt mig dö
Alltså leva som aldrig förr

22:27 - 19tors

Jag äter chips absolut minst 4 av 7 dagar i veckan. Oftast blir det varje dag. Ett annat stort steg för mig, bortsett från studenten och skaffa sig ett liv och allt det där, är det jag ska göra nu.

Tre skinkmackor och vatten till kvällsfika.
Har redan ångest.

-

Såhär va, jag har just insett en rätt big deal i mitt liv. Jag går inte i skolan nästa fredag. Nästa fredag, då avslutar jag gymnasiet och då börjar det man nu ska kalla det "riktiga livet". Jag har verkligen börjat inse det nu. Och vad fan ska man göra då? Det är liksom så himla givet att gå på sommarlov och sen komma tillbaka och berätta om alla tokiga grejer som hänt en, för att sen glömma sommaren och att hamna i något regnigt höstväder, få massa läxor som man inte orkar med men gör ändå och fylla helgerna med vänner och fest. Och jobb. Efter det kommer höstlovet det efterlängtade och låter en andas en vecka och rensa akvariet och dricka vin och vara höstig. Vinter, jag planerar att köpa vinterjacka men orkar inte så jag åker bussen med min skinnjacka med en annan jacka under för att det är som sagt vinter och nu börjar man inse att det bara är ett halvår kvar av det här skolåret och vad har man gjort hittills? Fort som tusan blir det jul och man får julklappar som man berättar om för alla klasskompisar när man kommer till skolan, och däremellan hinner man med ett lagom planerat nyår som alltid slutar bra tillslut i allafall. Efter julen kämpar man sig mot sportlovet då det brukar vara tradition att åka till fjällen och glassa en vecka, och sen går allt jättefort och innan man vet ordet av borde man ha sökt sommarjobb men i värsta fall klarar man sig på solen och vatten och vänner. I värsta fall. För om tre månader är det ju skola igen.

Men nu går inte jag i skolan längre. Inte nästa fredag. Efter nästa fredag kan man göra vad man vill med sitt liv. Jag och en vän gick förbi en hög med plankor på Söder där hon konstaterade att man skulle kunna sätta sig bredvid plankorna tills så länge man vill och bara se vad som hände. För det skulle man verkligen kunna. Det känns så galet det där, det här. Jag vet i allafall att jag ska vara häftig och konstnärlig, parta och träffa mina vänner, tjäna pengar och göra allt jag är passionerad för och resa. Hitta livet.

Och jag är riktigt riktigt riktigt förväntansfull.

ZTUDENTZKIVAJag var ZuperZpeed, en tysk hjälte med rollerblades. Zuperkool. Och jag hade stjärnor i ansiktet och silvrigt (alternativt grått) hår och zupertajt zuperdräkt. Toppkväll verkligen. Alla var så snygga och både middagen och partyt rockade fett DAMÖB.

En vecka och två dagar till studenten. Hello.

goddag

CATS är nu över, och igår drog vi av en hejdundrans föreställning, det var helt fantastiskt bra! Det hela har varit lite som en saga, och sagans slut skulle inte sörjas utan snarare firas, för det har varit så himla kul och bra och bara alldeles alldeles underbart! OCH FIRA GJORDE VI!

Logefest
Scenfest
Tegelfest
Bussfest
Spybarfest
Taxifest
Skeppsholmsfest
Morgonfest

SPUPERKUL! TILLBAKA TILL LIVET!
rawr

PLAYLIST

Satan i gatan - Veronica Maggio
Snälla bli min - Veronica Maggio
Mitt hjärta blöder - Veronica Maggio
Välkommen in - Veronica Maggio
Inga kläder - Veronica Maggio

JUDAS - LADY GAGA

CATTER

Tre föreställningar kvar av den fantastiska CATS som nu sätts upp av mig och min klass på Tibble Teater i Täby. Har du inte sett den bör du passa på antingen idag, imorgon eller på lördag klockan 19.30.

För den är faktiskt fantastisk.

27junitill3juli


JUDAS


RSS 2.0