Välkommen hem till mitt rum #1

Ni därhemma undrar säkert hur det ser ut runt mig när jag sitter här och knapprar på datorn. Så jag tänkte att jag skulle ha en liten rundtur på mina kvatratmetrar så ni få se en liten glimt av hur jag har det!



Det man möts av när man kommer till min dörr är en skylt i form av ett moln som det står Marcus i. Himla fint! Såna saker blir man glad av! Det var en av flera saker de hade förberett inför min ankomst, mina fina showare här. Så min entré är bara den jättefin!



Tygpåskillen. Japp. Tre stycken fick följa med hit och de är lite utspridda och byts ut omvartannat. Jag älskar mina tygpåsar. De är så praktiskt opraktiska och passar till det mesta! Woop woop!



Mitt nattduksbord är nästan helt täckt av grejer. Men jag gillar det. Lady Gaga-boken, såklart. Lite fler pocketböcker, ett glas med mina småprylar, mina ringar på ett fat och ett fotografi av mor och far. Kaffekoppen är också standardinredning.



Spegelbordet. Fotografier, solglasögon, flugor, parfymer. Saker man behöver för att se bra ut och för att må bra inombords. Appropå att se bra ut, det är galet svårt att hitta en bra hårspray här! Men jag ska lyckas! Den jag har nu funkar, men det är liksom inte där än. Uppdrag Egypten - Hitta den bästa hårsprayen!

Del 1 av min guide-till-Marcus-rum-galaxen! Snart kommer uppföljaren, missa inte det! (Lol att jag leker cliffhanger på min blogg. Dags att skärpa till mig).

tjugoåttonde/januari

Ligger i sängen och har just ätit kvällsfika. Nam nam, macka och te och godia och nutella. Japp Pia, NUTELLA. Mina händer är sjukt torra nu, ska skaffa en handkräm kanske? Borde nog det. Och jag hade show ikväll, var så himla kul! Och galet!

Imorgon ska vi ha premiär för SOLTIMMEN på taket! Peppen är brutal. Har redan bränna från linnet idag för vi var och fikade på Cinnabon och satt i solen. Axel = RÖD. Men vad gör man inte för att få lite färg va? Dock tror jag det blir solkräm imorogn faktiskt. Måste ha solkräm imorgon. (Kaffet på Cinnabon var inte 100% heller. Man borde nog ta den lilla, för den stora var bara blaskig. Om ni någon gång befinner er i Hurghada och funderar på att gå dit alltså. Ta den lilla). Men imorgon blir det nog bara SOLTIMMEN och rep innan vi åker in till jobbet tror jag. Imorgon kväll är det dags för show igen! Woopa! (SÅG ATT JAG HAR EN NY FÖLJARE PÅ BLOGGEN OCKSÅ WOOPALANGA BAH!)

Testade för övrigt nudlarna här idag och... DE VAR GODA! Så jävla fett. Så jag ska köpa på mig typ 100 paket. Och jag måste köpa nytt kaffe snart också. Har inte ens varit här i två veckor. Bra kille liksom. Och vår spis har plast runt ena plattan som inte vill bort. Åh. Men jag är så himla glad ändå.

Värme-elementet på, nyduschad och fräsch och fikad. Dags att sova. Egypten levererar.

tjugosjunde/januari

Någonting jag verkligen ska ta och investeria i när jag kommer hem till Sverige är en sån där liten frän mini-dator man kan ha med sig och bara interneta på. Kommer vara hur bra som helst i sommar när jag ska vara FLY-team! Idag var det björnshow, after-beach och rep som gällde. Imorgon ska vi göra 90s och jag ska ha minidisco! Längtar sönder till minidiscot! Trodde inte jag skulle älska att leka så himla mycket, haha!



Bilden är jag och mitt värme-element. Det kan ju vara det mysigaste. Världens mysljus ger den på natten och jag låtsas at det är en liten brasa när jag blundar. För övrigt köpte jag en ny whitening-tandkräm igår. Har typ märkt skillnad. Shit man.

Nu ska jag försöka komma i säng, dra något avsnitt SATC och sen sova. Trött kille. Imorgon ska jag repa stämmor och måste vara fräsch som bah den bah! Sov gott alla! Tjolahopp! (Och pappa, jag kommer nog antingen köpa en plattång eller en fön. Mina lockar är fina, men det kommer inte passa sig. Dock har jag klarat mig ganska bra sen den dog, så jag kanske inte ens behöver köpa, bara planera hårets torkprocess lite mer. Eller så. Jag ska slänga den gamla i allfall. Hehe).

-

Det kommer blixtar ur sladden på min plattång. Alltså faktiska, fysiska små miniblixtar. Borde nog inte använda den. Borde nog slänga den. Typ nu. Ehe.

tjugosjätte/januari





YO! Är man sjukt dålig på att ladda över bilder från kameran och iphoine får man bidra med annat! Jag i mitt arabic room! Ska pimpa upp det med massa krimskrams har jag tänkt mig. Vill så gärna köpa ett sånt där guldigt arabiskt litet bord, men hur ska jag kunna få hem det? Så mycket jag vill ha. Men småkrims, oj. Kommer köpa ihjäl mig. Wah.

Idag har vi varit lediga och vi har varit hos en tandläkare för Elviras skull. Efter det åkte vi till ett köpcenter som heter Senzo-mall. Jag fixade passfoto, vi åt McDonalds och fikade och kollade i affärer. Och handlade på Spinnis. Som är typ en COOP. Hur bra som helst! Så nu är vi hemma och jag pluggar och facebookar lite omvartannat.

(PLUS att jag kom på varför jag inte har kopplat in iphone i datorn än. För jag kan inte. För jag glömde sladden hemma i Svea. Får kolla om Theo har någon, någon dag snart. Annars får jag nöja mig med skruttbilderna från min digitalkamera. Haha, min iphone tar nästan bättre bilder. L O L). Och pappa, den KAN inte varit sprillans ny, den var ju tametusan helt repig på skärmen. Kommer nog få fixa en ny hursomhelst. Kul.

Vi ska även börja med något jag tror kommer bli succé. Soltimmen. När det börjar lugna ner sig med rep osv ska vi sola en timme varje dag på taket här. Vi måste ju bli lite bruna innan vi kommer hem i allafall. Höhö. LITE bruna vi kommer bli. Just saying.

egypten recap - #2

Vaknade dagen efter och kollade ut genom mitt fönster. Och ja, vi bor på en soptipp. Eller, de oturistiga delarna av Egyten är lite som en soptipp. Dock är lägenheterna på insidan jättefina, så det är jättebra. Men som sagt, utsikten kunde ju definitivt vara bättre.

Vi åkte ner till marinan (för vi var lediga dagen efter) och åt lunch, fixade mitt internet och telefonkort (min telefon fungerar inte så jag måste fixa en ny för jag kan inte ta emot sms - var det kanske därför den mobilen inte användes mamma och pappa? hehe). Vattnet här är blått. Det är helt sjukt! Det är så himla vackert och någon dag när allt har börjat lugna ner sig lite mer så ska vi snorkla och bada. Ska bara köpa en snorkel först. Men det kommer bli så fint så fint. Vi pratade och skrattade och bara umgicks, (mitt i allt hann jag packa upp min väska) käkade middag på en resturang här som har svenska ägare och sen åkte vi hem för att sova inför första dagen på Palace Makadi Bay.

Jag har ju lovat er fler bilder, och det kommer. Det har varit mycket med allt möjligt här och jag har helt enkelt inte haft tid att ens lägga in bilderna på datorn. Ville mest berätta att jag lever, att mitt team är GRYMT, att jag har haft min första show och att jag har köpt hem kaffe till lägenheten. Jag vill också berätta att Egypten är så himla annorlunda. Svenska moralen, ut genom fönstret. Djungelns lag. Kanske inte riktigt djungelns lag, men för oss från Sverige att komma hit känns det lite så faktiskt. Folk här är jättetrevliga och jättejobbiga och vill hjälpa en och lura en om vartannat. Det har varit massor av intryck och upplevelser att smälta och allt kommer säkerligen succesivt komma upp på bloggen eller skrivas ner i min svarta bok, lite beroende på vad det är. Jag känner att det här kommer vara en utvecklande period både artist-mässigt och på ett peronligt utvecklande plan. För det är verkligen så annorlunda. Once in a lifetime.

Nu har jag i allafall kommit igång här igen. Så snart kommer bilderna. Och texterna.

egypten recap - #1

Ni är tappra ni som klamrar er fast vid min blogg. Jag blev himla glad när jag såg att många har varit in och kollat på den trots att jag inte har hunnit blogg nu på ett tag. Så jag tänkte att nu tar jag ett inlägg, inleder Egypten och allt vad det innebär. Eller inte allt, men en del. Ett litet skal att fylla ut vid ett senare tillfälle.

Jag åkte från Sverige ner till Köpenhamn/Kastrup. Kastrup flygplats var lite av en chock, jättestor och jättefin! Får man bo där lite, gå runt i affärer och bara strosa? Hade jag haft tid hade jag kastat mig in på H&M, men så var inte läget. Jag gick istället vad som kändes som en mil till min gate och sen väntade jag där snällt tills mitt plan mot Cairo skulle anlända.

På planet hamnade jag på ett säte som var längst ut mot gången till min stora lycka då jag HATAR att sitta inne för när man ska gå på toa måste man ursäkta sig och hålla på. Och ni som känner mig vet att jag bara behöver tänka ordet toalett och sen är det dags. Så det var bra. (För övrigt är det bönerop i de där höga grejerna AS WE SPEAK!) Hursomhelst, bredvid mig sitter en arabisk man som visar sig vara muslim, påväg till Irak. Hade så himla häftiga konversationer med honom, har aldrig stött på någon som har kritiserat sin egen tro (alternativt före detta tro) på det sättet och det var verkligen inspirerande att få hans religion förklarad för sig från hans synvinkel, som faktiskt har levt i den. Tänker inte gå in mer på det här, känns lite dumt att skriva det på en blogg då hans åsiker inte var av det mildaste slaget.

Framme i Cairo. Herre. Jävla. Gud. Jag trodde jag skulle dö. Alltså, det är glasväggar överallt. Och man har liksom känslan av att alla bara vill lura en. Det var hemskt. Historien om Cairo berättas bäst live, så vi tar det på skype eller i maj när jag återvänder till Svea. Summa sumarum är att jag är lite dum i huvudet ibland. Ibland mycket.

Tillslut kom jag på planet mot Hurghada och andades ut en liten stund. Väl där rotade de igenom hela min väska, nu snackar vi lyfta ur alla grejer och hela faderullan. Hittade min Lady Gaga-bok. Insåg att i tullen i ett muslimskt land kanske inte Terry Richardsson går hem lika mycket som i Sverige. Bara en liten tanke. Hursomhelst blev jag hämtad av ett glatt gäng som visat sig vara helt underbara, Theodor - Emma - Elvira - Fredrik. Vi bor inte alltför långt ifrån flygplaten och väl hemma satt jag och Theo som jag delar lägenhet med och som även är gruppens tenor och pratade länge innan jag däckade i min säng (har för övrigt en dubbelsäng - YEAH!).

sjuttonde/januari

Idag kommer bli en riktigt galen dag/kväll/natt om jag känner allt rätt. Åh va kul det kommer bli! Imorgon bär det av till Egypten och sen blir jag där tills maj. Väl framme kommer det komma bilder och filmer och sånt där roligt som jag inte har kunnat lägga upp nu med Hannas dator. Då kommer bloggen bli mycket roligare tror jag! Även om det självklart är njubart att bara läsa mina fantastiska texter (jajaja) så tror jag nog att ni är lite bildsugna? Mhm, just vad jag tänkte. Stay tuned. Woopa!

-

Glömde säga två saker.
Mamma och pappa, en till sak på min önskelista som ni kan vidarebefodra till alla som älskar mig: En hårddisk. Jag vet inte, säger man bärbar? En lös liten som man kan ha massa roliga saker på. Ni fattar grejen. Gärna med en massa filmer och serier på. Hõla.
Och pappa, lycka till ikväll och rocka taket av Bistro! Du är grym!

fjortonde/januari

Fattar inte hur jag kan bli beroende av vissa låtar. Har blivit helt galen i we found love med rihanna, trots att jag hört den en miljon gånger förut så NU har jag bara dött när jag har lyssnat på den. Shit man. Ibland undrar man ju.
Igår kollade vi på Lejonkungen på kvällen och jag höll andan och blundade när Mofasa dog. Det är så jävla sorgligt och den filmen är så himla fin men jag vill titta på den själv för den är så jobbigt jävla SORGLIG! Åh. Men det var mysigt. Innan det vann jag på 500 (kortspel) (SÅKLART vann jag) och kollade på show, började inte blöda i händerna när jag kollade men jag fick hålla tillbaka massa klappande vilket kändes... Tungt. Klappa sönder dina händer om du är taggad på show liksom.
Idag repade vi DE SISTA koreografigrejerna, nu är det bara lite staging och lite (massa) kötta in allt i hjärnan SEN är det klart för scenen! Kommer nog troligtvis åka till Egyptn i nästa vecka! Wahh!
Ikväll hägrar Ministars och ABBA-showen, sen blir det nog utgång! Imorgon är jag ledig men jag ska repa hela dagen. Faktiskt. För jag behöver repa. Jag undrar hur min kropp kommer reagera när jag kan allting sen, jag kommer vara så himla inställd på att repa hela tiden! Tur att det kommer två nya shower i maj som ska in i hjärnan, haha! Nu ska jag nog ta en liten promenad upp till Mercadona, köpa lite kaffe och lite hårt bröd och sen får vi se, kanske lite tomater och chips och sangria? Det är så spännande när man går till affären, man vet aldrig vad man kommer hem med. Helt plötsligt handlar jag precis som min pappa, haha!
Något jag verkligen saknar här är att gå och kolla i butiker. Jag har ju liksom inte haft tid för något sånt och jag brukar ju vara en ganska flitig besökare i stans alla affärer. Jag MÅSTE hitta något sorts köpcentrum i Egypten där jag kan gå lös på turbaner och haremsbyxor och pyramid-smycken.

trettonde/januari

Ätit kinamat till frukost, var verkligen det bästa på länge.
Idag är det lite mulet på Teneriffa. Så himla bortskämd man blir med vädret när man är utomlands såhär, men så är det. Det är nästan så man blir lite deppig när inte himlen är blå, haha! JAG KAN KNAPPT TÄNKA MIG SVARTA SVERIGE NU JU!
På schemat idag står: Repa igenom allt vi har gjort hittills. Shit man. Japp, vardagsrummet på Oro Verde kommer vara fullt med dans och sång all day long så att säga. Go Marcus go! Vi har inte mycket alls kvar på sista showen nu så snart snart snart börjar allt på riktigt! Sen ska jag ladda över massa filer från Hannas dator till min dator. Bra dag, bra drag. Och ikväll är det 90s-show! Woopa!
Ikväll ska vi ha Disney-kväll och kolla på Aladdin. På engelska. Jag och Hanna var lite osäkra på om det verkligen är helt ok att kolla på Aladdin utan Peter Jöback och hon den där som sjunger Jasmin, men jag antar att vi får försöka. Kommer bli tungt. Vi kommer sjunga på svenska. Vi kommer sjunga med, ja.
Fun facts: Jag har klappat så mycket på alla shower här på Fañabe att jag blödde i handen igår efter showen. ASSÅ FATTAR NI HUR MYCKET JAG KLAPPAR ELLER? Sitter och hoppar och klappar och taggar så det inte finns ord!
Nu ska jag vara lite produktiv, ses säkert senare eller i morgondagen! (OCH kameran, som sagt, finns länkad i förra inlägget av (TADAAA!!!) Felicia om någon är intresserad av vilken det var. En annan systemkamera skulle jag inte heller banga på i och för sig. Men just den där är min lilla dröm. Åh).

tolfte/januari #2

yellow diamonds in the light, and we're standing side by side
as your shadow crosses mine, what it takes to come alive
we found love in a hopeless place

REPEN IDAG HAR GÅTT SÅ JÄVLA BRA! Dog lite.
Sitter och dricker kaffe och har ätit lunch #2 - var tvungen att ta med mig en kina-take-away hem bara för att det är så gott. Sparade halva till ikväll efter showen också! Fatta hur gott det kommer vara ikväll när jag kommer hem. Så. Jävla. Gott.

Jag har ju kommit på att jag fyller år om inte alltför länge. Så jag tänke att jag skulle börja på en liten önskelista, bara för att ge en liten hint. Ok, här kommer det!

- En systemkamera CANON-någonting (finns uppskrivet på kylskåpet hemma så om någon undrar, kolla där! Och jag tror felicia vet vad den heter, för hon lånade någon annans sån kamera som man kan filma med i HD. Hon kommer i alafall skriva vad den heter i kommentaren så ja, nog om den).

- Alexander McQueen-plånbok. Brun med bara texten Alexander McQueen nere i ena hörnet. Tror texten är i guld. Skulle även kunna tänka mig dö-skallering från McQueen. Billigt och så. Jaja.

- Ringen med spindeln inkaplad i vad jag gissar på är akryl. Den finns i en liten affär på Kungsgatan som jag tror heter The Alchemist. Eller så heter bara stället smyckena kommer ifrån det. Den är galet häftig.

Annars tycker jag det är himla kul när folk hittar på saker som man inte själv tänker på som man vill ha av hela sitt hjärta också. Men det här är i allafall lite förslag. Kanske mest till mamma och pappa, men man vet ju aldrig. Liksom.

tolfte/januari

Idag ska vi börja repa lite senare och repa lite längre, så jag ska vara så duktig att jag ska repa själv innan! Aha, that's right! Sjukt fräscht gjort av mig, jag vet.
Ska sätta igång på allvar med den sista showen idag också! Sen repade jag sång och dans som en galning igår. Ett rep och en dag, helt enkelt. Efter showen satte jag mig med mitt norska manus (yep NORSKA manus) och repade in det. Det här är ett inlägg om rep. Bra inlägg. Utlägg.
Annars ja, Felicia, du ska få en bild på tröjan så fort jag har tagit en som jag kan lägga upp på bloggen. Sara och Pia, tröjan kostade från böran 249kr, men det är ju andrahandsvärde på den eftersom den har varit min, så jag tyckte 400kr var ett rimligt pris. Lägg av.
Om typ en och en halv månad fyller jag år. Det innebär att om typ en och en halv månad kommer mamma och pappa om syster ner till Egypten. VA?! Shit va fort det gick helt plötsligt! Men oj vad jag längtar tills de kommer dit. Framför allt längtar jag tills JAG kommer dit. Hohoho, och jag längtar tills Pia kommer dit. Åh va bra det kommer bli!
See yah later, 'gatorzz!

elfte/januari #2

Alltså. Världens bästa mamma och syster har köpt en ny min favoritkofta till mig! Nu känns det så himla himla bra igen! TACK NI ÄR BÄST! Ska aldrig tvätta den i maskin på vanligt program igen! Någon som vill köpa min gamla? Den ser ut som en ullkofta, men ändå med en mildhet. Lite flängig men ändå inte. Lite sträv men ändå mjuk. Svart. Svart och svår, något för en äkta hipster!
400kr. Who's with me?

elfte/januari

Igår var det ledigt, och det var Playa el Fañabé som gällde och sen repa låtar på balkongen (hej mina grannar hoppas ni gillar min sång). Kvällen kantades med tacos med familjen Nilsson, massa gegg i soffan och sen Disneylåtar och väldigt övertrött sällskap (jag var det övertrötta sällskapet). Satt och mimade och sittdansade till Aladdin. Sjukt bra dag faktiskt, sjukt bra!
Idag ska vi repa repa repa och sen ikväll blir det shower igen! Förhoppningsvis blir vi färdiga med showen vi gör nu och då har vi bara en enda show kvar, sen har vi gått igenom allt! HELT GALET JU! Sen ja, sen är det hej då Fañabe och hello Egyptland! Kommer bli crazy-fun bah!
Idag ska min syster och min mamma till STHLM. De ska kolla efter min kofta. Hur fina får man vara liksom? Det är så härligt med alla som ligger en så nära hjärtat. Det spelar liksom ingen roll att man är tusentals mil, öar och stora hav ifrån varandra. För ni är ändå alltid här.

-

HAR RÅKAT TVÄTTA MIN BÄSTA KOFTA FEL.
DEN SKA HANDTVÄTTAS.
JAG HANDTVÄTTADE DEN INTE.
GRÅTER BLOD.
(och det var verkligen världens finaste kofta).

nionde/januari

Jag har kommit på att:
-Jag är beroende av rödlök på Teneriffa. Det är så jävla gott till exakt allt. Fattar knappt hur gott det är för att det är så gott.
-Jag har slut på hårt bröd+tomater. Så jag måste gå och köpa hårt bröd+tomater vilket inte riktigt ingick i min dagsplanering. Mah.
-Jag behöver tvätta. Vilket inte alls är jobbigt när man gör det men tanken på att tvätta är ju väldigt ansträngande.
-Jag gradvis fixar håret under dagen på Teneriffa. Finest (höhö) är det på kvällshowen.
-Jag verkligen måste köpa hårspray också, så nu är det inte lika jobbigt att jag behöver köpa tomater+hårt bröd.
-Jag har varit på en vulkan.

ledig dag (åttonde/januari)

HOLA GRACIAS DENADA POR FAVOR!
Igår så var jag ju ledig, och dagen spenderades med att åka runt på Teneriffa med Hanna och hennes family (helt underbara) och framförallt besöka vulkanen TEIDE! JAG HAR ALLTSÅ STÅTT PÅ EN VULKAN! Känner mig sjukt exotisk och häftig. Hursomhelst, vägen dit var slingriga vägar som kantades av stup och fantastisk utsikt, och när vi började närma oss var det verkligen som att komma in i en annan värld för helt plötsligt såg det ut som man var på Mars typ (förmodligen anledningen till att bla delar ur Star Wars och Apornas Planet speats in här, hehe) och det var så himla häftigt.
Man åkte upp till själva Teide med en linabana och väl däruppe var det 4 minusgrader och utsiken var det sjukaste någonsin, vi var ju liksom långt över molnen och tittade ut! Självklart letade jag upp lavastenar som jag ska ta hem, två svarta fina blev det, och sen hittade jag: EN RING! Folket, jag hittade EN FUCKING RING UPPE PÅ EN VULKANO! Helt sjukt! Och det sjukaste var att den passade alldeles perfekt på mig! Så jag var nöjd. Tog helt fantastiska bilder som jag ska lägga ut när tid finnes och när jag har min egen dator så jag kan ladda in och fixa och dona med det. Jag vet att ni vill ha lite bilder, men det kommer HÅLL UT!
Så det var bilåkning, utsikt, se Teneriffa och framförallt TEIDE som gällde igår. På kvällen åt vi på det legendariska MALIBU och det var sjukt gott såklart, oxfilé med vitlökspotatisklyftor och grönsaker och vinsås och champinjoner och nam nam nam.
THAT'S YESTERDAY FOLKS!

sjunde/januari

Sitter en liten snabbis för att kolla ansiktsboken innan det är dags att kolla på ministarsrep! Sen blir det middag och dusch och fix och sen ikväll så kör vi på show igen! Imorgon är det söndag = ledig = genomgång av allt material + KANSKE en liten biltur till Teide. Skulle i och för sig vara gött att se något annat och koppla bort lite, men det beror lite på hur länge de har tänkt att bli borta osv.
Hade tänkt få lite sol i ansiktet imorgon också. Så man inte är helt färglös när man kommer till Egyptland.

-

Bloggen vägrar göra mellanrum mellan styckena, så om ni undrar varför jag verkar helt estetiskt jävla o-orienterad så är det för att blogg.se har något problem. Brb liksom.

sjätte/januari #2

Shit mannen. Sorry. Förra inlägget blev rättat av DJRIMBO, japp eller i allafall ena halvan av djrimbo. Det var ishockey alla snackade om på facebook. Förlåt men: ÄNNU VÄRRE. Hur kan så många människor suttit och kollat på ishockey och sen bah panikloggat in på facebook för att uppdatera? Fotboll kunde jag ändå förstått. Eller?
Jaja, nog om det.
Jag är mellan shower nu och dricker kaffe igen. Och bloggar. Värsta bloggdagen. Spanjorer är så sjukt duktiga på att stanna vid övergångsställen, jag fattar inte! BILARNA ALLTSÅ! Varenda bil som kommer mot en som en kanon tvärnitar för att man ska få gå över vägen. Sverige har ett och annat att lära sig med det.
De bästa chipsen här är LAYS. Sjukt goda. Potatis eller potatis/vinäger. Dör av godhet. Det var något annat jag skulle säga... Minns inte. Ok, det får bli ett mördarinlägg.
I-LANDSPROBLEM:
På Teneriffa går det till såhär va, att när man ska duscha (fortsätt läs don't be afraid it's not what u think) så måste man blanda vattnet själv. Alltså, det finns en kran med varmt och en kran med kallt och man måste ratta båda. Ok, det låter ju lätt - MEN - det varma vattnet tar mycket längre tid. Så jag har blivit skållad några gånger. OCH jag har råkat riva ner hela duschdraperiet när jag duschade. No big deal.
Vår kaffekokare låter så jävla mycket. Det är helt sjukt. Men bra på ett sätt, för jag kan sitta i mitt rum (som är på andra sidan lägenheten) och fortfarande höra när kaffet är klart. Sjukt irriterande om man ska befinna sig i köket när man kokar kaffe.
Jag fattade IDAG hur de har tänk att kuddarna ska fungera. Nu tänker ni "hur fan kan man missuppfatta hur man ska använda en kudde!?" men JO det kan man. De är liksom avlånga, så jag har tagit två kuddfodral/kudde för att det ska räcka runt. Fodralen åker av under natten och man bah AGHHH! Nu har jag fattat att man ska ha själva kudden dubbelvikt i ETT fodral. Bra. Kommer vara askonstigt att sova nu.
Jag har för lite strumpor. Inte så lite att de tar slut hela tiden, men jag är van att ha min jättestrumphög i garderoben hemma och här har jag bara några skruttiga par som ligger alldeles glest. Det ska vara en strumphög, inte en liten samling stumpor.
Snart kommer min hårspray ta slut. Då måste jag köpa en ny. Känner brutal ångest.

sjätte/januari

Som vanligt sitter jag och dricker en stor kopp kaffe medan jag bloggar. Ska snart diska, raka mig, duscha och sedan repa vidare en stund innan after beachen som följs av mer rep, fix och sen middag sen björnshow och sen familjeshow sen säng.

Tre av fem. Mer än halvvägs i inlärningen av familjeshowerna. Känns sjukt bra faktiskt, nu är det bara två kvar sen är alla familjeshower inlärda! WOOPA PEOPLE! Efter det blir det Egyptlandet och sen så kommer den här bloggen vakna till liv på riktigt med lite bilder och annat sånt där som man vill ha på en blogg. Ska försöka bli lite brun tills dess också så ni kan få lida lite när ni ser bilder på mig. Muhehehe.
Alltså, jag fattade ingenting när jag gick in på facebook idag. Alla hade skrivit JAAAAAA! och var helt galna. Va? Vadå as-JA? Sen fattade jag. Fotboll. Tur att alla skrev det på facebook, för annars hade jag ju helt missat att Sverige vann JVM. Get a life.
MISS U ALL!

tredje/januari

Idag är det tisdag och vi är lediga. Men jag ska vara duktig idag, eller duktig, SMART kallas det - och repa texter osv osv så att det här kommer in i mitt lilla huvud någon gång. Dock är det inte så jättefint väder idag så det var synd för jag hade tänkt glassa sönder på balkongen samtidigt. Men nehe. Ne.

Idag har jag hemlängtan. Massa massa hemlängtan. Vill sitta hemma vid mitt köksbord och dricka kaffe och krama på min familj osv osv. Så jag saknar er därhemma. Hoppas bara det är en liten svacka. Ni är så fina, älskar er <3

OCH GRATTIS MOLLY PÅ DIN 18ÅRSDAG! HOPPAS DEN BLIR FANTASTISK!

RSS 2.0