ledig dag (åttonde/januari)

HOLA GRACIAS DENADA POR FAVOR!
Igår så var jag ju ledig, och dagen spenderades med att åka runt på Teneriffa med Hanna och hennes family (helt underbara) och framförallt besöka vulkanen TEIDE! JAG HAR ALLTSÅ STÅTT PÅ EN VULKAN! Känner mig sjukt exotisk och häftig. Hursomhelst, vägen dit var slingriga vägar som kantades av stup och fantastisk utsikt, och när vi började närma oss var det verkligen som att komma in i en annan värld för helt plötsligt såg det ut som man var på Mars typ (förmodligen anledningen till att bla delar ur Star Wars och Apornas Planet speats in här, hehe) och det var så himla häftigt.
Man åkte upp till själva Teide med en linabana och väl däruppe var det 4 minusgrader och utsiken var det sjukaste någonsin, vi var ju liksom långt över molnen och tittade ut! Självklart letade jag upp lavastenar som jag ska ta hem, två svarta fina blev det, och sen hittade jag: EN RING! Folket, jag hittade EN FUCKING RING UPPE PÅ EN VULKANO! Helt sjukt! Och det sjukaste var att den passade alldeles perfekt på mig! Så jag var nöjd. Tog helt fantastiska bilder som jag ska lägga ut när tid finnes och när jag har min egen dator så jag kan ladda in och fixa och dona med det. Jag vet att ni vill ha lite bilder, men det kommer HÅLL UT!
Så det var bilåkning, utsikt, se Teneriffa och framförallt TEIDE som gällde igår. På kvällen åt vi på det legendariska MALIBU och det var sjukt gott såklart, oxfilé med vitlökspotatisklyftor och grönsaker och vinsås och champinjoner och nam nam nam.
THAT'S YESTERDAY FOLKS!

Kommentarer
Postat av: anna-karin nilsson

Det var verkligen en fantastisk dag. Tack för att du var med och vi fick lära känna dig. Ha det så bra i Egypten. Hoppas vi ses någon gång.

Anna-Karin

2012-01-20 @ 22:09:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0