elfte/april

Idag är det onsdag den elfte april och det är nitton dagar kvar tills jag kommer hem till Svea.

Igår skypade jag med världens bästa Bella. Åh va du är bra vännen! Längtar tills jag kommer hem så vi kan sitta och gapskratta och dricka te och äta massa godis! EN MÅNAD BAH!

Jag har blivit förkyld igen. YIPPIE! Eller? Sjukt irriterande, så jag försöker att inte vara ute så djävulskt mycket men det är ju drygt att vara inne när det är sol sol sol. Men what to do liksom? Har insett att jag har så himla mycket roligt att göra när jag kommer hem, ska skriva en dag-för-dag-lista så jag verkligen hinner med allt. Och lägga upp en budget, haha. Så att jag verkligen har råd med allt. Det är ju fortfarande oklart hur det kommer bli med min semester, hur lång den blir osv. 

Övrig information är att min tvål har förvandlats till en peeling-tvål för att jag har på något sätt fått fast massa sand på den. (INTE på den bästa olivtvålen utan den ruttna vita vid handfatet, don't worry mom). Jag följer OTH med största spänning och ska försöka köpa de sista sakerna innan hemfärd imorgon. Alltså hur sjukt är inte det. Kommer såklart inte vara de sista sakerna. Men tanken på att det skulle kunna vara det. Lord. Har fortfarande inga tider för när jag kommer hem så det är det jag väntar på nu. 

Mycket väntan, mycket taggning, mycket planering och mycket att göra innan vi far hem. Så himla sorgligt kommer det vara, den sista föreställningen. För vi är tametusan ett hejdundrande team!

yellow diamonds in the sky as we're standing side by side as your shadow crosses mine what it takes to come alive


love #21

"You are just as ignorant, coldhearted and careless as I expected you to be!"

It was a moment of silence. Then he inhaled a deep breath with cigarett-smoke and blew it out in her face. Just to piss her off a little bit more. 

"If you think not exposing your heart is to equal to being coldhearted and careless, you have so much to learn my friend."

love #20

Snapshot.

He took a picture of a beautiful chair. It was made by skillfull hands and was given details which were so suddle, this must be one of a kind. The seat was bright red and the fabric was somewhat shining, almost like silk. 

Snapshot.

He took pictures of everything he knew she would love, to capture the essens of her heart.

nionde/april

Klassikermorgon:
Omelett
Kaffe
Strandpromenad

Senare idag ska vi ta tag i danssalen och dansa lite, efter lunch om jag har fattat det hela rätt. Kommer bli toppkul! Sen ikväll blir det middag på franska resturangen följt av Skype med hemma. Skype är ju en fantastisk uppfinning MEN laggat de senaste dagarna så jag hoppas det beter sig bra idag. Annars blir jag inte glad. Hursomhelst, jag skulle egentligen behöva städa lite idag. Eller plocka iordning. På en sekund har det bara blivit kaos i mitt rum! Jag hann inte med. Nu ska jag smörja in mig och börja dagen på riktigt, få se om det kommer några häftiga bilder sen! WOA!

åttonde/april

Igår var det påsk hemma i Sverige. Här nere i Egypten är det inte mycket påskharar eller målade ägg eller påskmust (PÅSKMUST!!!!!!!!!! Kan ni inte spara lite till mig mamma? Påskmust alltså?). DOCK är påsken räddad. Mamma har lagt ett påskägg på min säng så då blir det en pyttepåsk när jag kommer hem, särskilt om det också finns påskmust, haha! Men hursomhelst, efter maten skulle jg gå till Apoteket och köpa lotion men fick totalprotester från Elvira. Jag hade minsann inte tid med det. Nehe? Jaja, hursomhelst så går vi backtage och där har hon förberett genom att hon ger oss en lapp som leder till en annan som leder till en annan som leder till... ETT PÅSKÄGG FULLT MED M&M-ÄGG!!!!!!!! Åh vi blev så glada så glada! Superkvinnan räddar påsken! Så om du läser detta Elvira - TUSEN TACK!!!

Idag ska jag nog pallra mig ner till stranden innan dagens bestyr börjar. Ska bara dricka upp kaffet först och ladda inför brutal värme och stek. Man kan ju inte vara blek när man kommer hem, banne mig!

HADE ALLA FINA!

sjunde/april

Har just ätit lite soppa och drickit lite kaffe och nu jobbar jag på en påse Skittles som bör vara borta innan lunch. Är jättehungrig idag. Idag har jag gått på strandpromenad också och repat med mig själv. Orkade inte ligga och steka idag för det är SÅ HIMLA VARMT nu. Helt overkligt.

Häromdagen träffade jag Klara och Linus som var på semester i Hurghada! Mycket härligt när lite hemma kommer hit, vi drack milkshake och kaffe och kollade i affärer där inga sliter i en. Det finns faktiskt en del såna också! Jag håller på och planerar helt galet mycket inför min hemkomst också, nästan alla lediga dagar här är spikade med aktiviteter och härliga projektl, så det känns som att tiden bara kommer flyga iväg nu! Helt galet.

Tjugotre dagar.

en ledig dag i måndags



- Sist när jag var ledig låg jag på stranden, men jag satt framförallt på min balkong och läste. Jag måste ha en balkong med sol när jag skaffar lägenhet sen. Har nog fått det där med läsning i solen från min farmor. Tänker på henne när jag gör det, för att hon alltid gör det. Snart har jag slut på böcker så det är bra att det blir en liten visit hemma för bokbyte också, haha!



- Satt och försökte fånga min brunhet på bild. Gick sådär. DOCK såg jag en bild på det där facebooket från en försommar för något år sedan. Och då ser man banne mig skillnad. Borde lägga upp den som jämförelse kanske? Eller så får ni bara vänta tre och en halv vecka och se IRL istället!



- Vi spelade Monopol och ja, ni kan ju gissa av bilden att döma vem som vann? Man spelar alldeles för lite sällskaps-spel nuförtiden! MER SÅNT LIVET!





- Jag hade en liten glory-minut i Monopol, men den gick snabbt över när ingen gick på mina gator. Jag hade TRE hus på varje och de skulle blivit skyldiga 800 pund! Jag fick äga Piccadilly Circus en gång i allafall. Men som sagt, mer sällskaps-spel till folket. Det är ju faktiskt jätteroligt! Får se om vi hinner med några fler spelkvällar innan vi far hem. Nu ska jag dricka kaffe och fixa håret och sen ta mig iväg till Hurghada. HADE!

femte/april

Idag är det den 5 april och det är alltså 25 dagar tills jag kommer hem till Svea igen.

För det första vill jag säga att det inte är helt ok att man har olika pigment på kroppen. Just nu känner jag mig lite som fyra nyanser av brunt för mina ben vägrar komma ikapp magen och det stör mig. Alltså verkligen stör. Plus att det är mycket jobbigare att sola när man är brun för det händer liksom inte lika mycket då. När man solar alltså.

För det andra insåg jag igår hur jävla äckligt kaffet här i Egypten måste vara. Jag Drack nämligen en kopp Nescafé och bah: "HIMLEN". SEN NÄR TYCKER JAG ENS ATT DET ÄR GOTT? Tydligen sedan jag vant mig vid egyptiskt kaffesump. Kaffe längtar jag faktiskt efter. Riktigt gott kaffe.

Jag har insett att jag äter mer ris och blomkål och andra spännande saker än vad jag någonsin gjort tidigare. Typ "ÅH LINSRÖRA FETT GOTT!". Det är dock bara roligt. Jag saknar att äta fisk för fisken här är sådär på de flesta ställen. Trots att de säger att man ska få det riktigt bra i sänghalmen om man äter fisk från Nilen (Osiris kön ligger tydligen däri, who knew) så känns det som att en fiskbulleklump på lunchbuffén inte riktigt makes the cut. Jag vill äta lax någon dag hemma mamma. Skriv upp. Eller ner. Jaja.

Jag har gjort en beställning från ASOS och jag kommer vara så lycklig när jag kommer hem till min säng och den är full med grejer. Har insett att jag kommer ha en del nya plagg att flasha runt med i sommar! Har även insett att jag måste till WEEKDAY och köpa två par nya jeans. Hej.

Tiden går fort nu. Idag är det torsdag och det är tre och en halv vecka kvar tills jag far hem. Det känns långt men samtidigt som ingenting, vi har så mycket inplanerat nu att det kommer nog gå undan. Idag är det så varmt att jag fick ta en promenad istället för att sola, hade jag lagt mig och stekt hade jag dött. Av värmeslag. Ikväll blir det nog till att skriva lite listor och planera lite för vad jag har kvar som jag vill hinna med. Det är så lätt att man glömmer och sen kommer man på det när det är försent. Idag om några timmar ska jag iväg och träffa Klara som är här i Egypten på semester och det ska bli himla festligt! Sen ska jag titta på massa krimskrams och äta middag osv. TOPPDAG!

fjärde/april

Hade planer på att skriva ett köttigt inlägg om sånt där ni egentligen inte bryr er om men som är roligt att läsa ändå, slänga in lite bilder och vara sådär riktigt bloggig. Men nej. Late-night-showen blev lite later än jag trodde och nu är jag en moshög. Det får bli imorgon eller så. Nu behöver jag duscha och sen springa till sängen och sova ut inför morgondagen. Hoppas ni har det bra i Sverige!
G-night peeps.

RSS 2.0