sextonde/juni

Idag är det lördag vilket innebär att idag är det SUPERSTARS-show! Vilket i sin tur innebär att vi var lediga igår. Vilket var välbehövt. Så, på vår lediga dag var det personaldag som gällde! Vi startade dagen runt nio genom att ta oss ner till båten som vi skulle flyta runt på under förmiddagen. Vi såg valar och delfiner och fick en hel del sol och skratt.

Efter båten blev det lite häng vid poolen precis vid våra lägenheter och sen som avslutning hade vi en liten föreläsning i konferensen. Och så åt vi jättegod buffé-middag. Och kollade på fotboll.

Och jag har ju insett att det enda som egentligen är roligt med att kolla på fotboll är att sitta och kolla på människor som kollar på fotboll. Jag skrattar verkligen. Så sjukt kul att vissa verkligen kan bli ett med spelet och så jävla arga/glada/galna.

I torsdags hade vi LE GRAND PREMIERE of ROCK THE NIGHT-showen och det var så sjukt lyckat! Älskar den showen mest av alla. Den är bara så sjukt bra.

Nu - kaffe.

Kommentarer
Postat av: Danne/papps

Ha ha det e ju det jag sagt . Det finns en Hårdrockare i oss allihopa :) ska bli askul att se den showen . sköt om dig .

mvh pappsen

2012-06-16 @ 12:28:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0